Новини ЗМІ

Литвин: у "Гірника" значно професіональнішими стали тренування

16:00, 26 березня 2020

Півзахисник криворізького «Гірника» Антон Литвин, сьомий новачок клубу в зимове міжсезоння, розповів клубній прес-службі про враження після повернення

Фото: fcgornyak.dp.ua


- Все сталося після тривалої підготовки до повернення в команду, - розповів Антон. - Ще минулого літа хотів повернутися до «Гірника», але не склалося. Занадто пізно подзвонив Геннадію Приходьку. Тренер сказав, що команда вже укомплектована, і на мою позицію місць немає.

Мені нічого не залишалося як продовжити тренуватися індивідуально, і показувати свій рівень в матчах за «Дружбу». Ось так і готувався з червня по січень. Взимку після товариського матчу з ФК «Широке» до мене підійшов Геннадій Миколайович і запропонував пройти збори з «Гірником». Дуже довго йшов до цього, тому, звичайно ж, погодився.

- Після того як ви залишили «Гірник» у 2018 році виїзжали за кордон...

- Так, довелося. За два роки відсутності в «Гірнику» сталося багато змін: значно змінився склад. Тренувальний процес став більш професіональним, з'явилося більше умов для зростання.

- «Дружбу», фінансово стабільний, нехай і аматорський клуб, залишати було легко?

- Ні, навпаки. Все ж здружився з командою, незважаючи на те, що разом грали не так довго. Плюс до всього мені довіряв тренерський штаб постійне місце в старті. Відчував себе одним із лідерів команди. Що ж, тепер треба буде пройти шлях від запасного до гравця основи в «Гірнику». Це буде непросто, але я сильно бажав повернутися в профіфутбол, тому готовий до нового виклику.

- Як проходять карантинні будні?

- Кожен день із братом (Глібом Попчуком) бігаємо кроси і займаємося з м'ячем на місцевому футбольному полі. Підтримуємо форму на турніку і брусах. Вказівки від тренерів? Просили тренуватися: щоб не втратити те, що напрацювали на зборах. Доктор сказав на вулиці одягати маску, користуватися антисептиком. Стежити за здоров'ям: двічі в день міряти температуру, пити побільше гарячого. Якщо ж якісь проблеми, просив відразу звертатися до нього.

Бліц від Литвина

Головний гуморист «Гірника»?  Григорик.

«Зірка»? Яровой.

Легенда - це Гвоздевич.

Хто краще за всіх пробиває штрафні? Берко.

Хто з хлопців може напхати по ділу? - Голуб (посміхається).

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcgornyak.dp.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору