Новини змагань

Чижевський: в "Агробізнесі" - професіонали і збережуть напрацьовані кропіткою працею навики

16:00, 20 березня 2020

Головний тренер ФК "Агробізнес" Олександр Чижевський детальніше розповів про ситуацію у клубі на сьогоднішній день.

Фото: fcab.com.ua


Нездійснені плани

- По прильоту з Туреччини ми відпустили футболістів на один день, понеділок 16 березня, додому, - сказав пан Олександр клубній пресслужбі. - За попередніми планами мали зібратися 17 березня для продовження підготовки до сезону у Волочиську. Звісно були в курсі, що відбувається в світі і вже тоді прогнозувалися невтішні наступні події, в зв’язку з поширенням епідемії.

Тому ми наступного дня передбачливо продовжили вихідні до середи 18-го, щоб реально розуміти, якою буде ситуація, яке рішення прийме УАФ і даремно не викликати футболістів. Далі кабмін прийняв офіційне рішення про карантин до третього квітня та відповідно до цього УАФ рішення про перенесення футбольних змагань на невизначений термін.

Онлайн спілкування

- Ми, керівництво та тренерський штаб клубу, що відповідаємо за здоров’я своїх футболістів, їх сімей та родин, підтримали спільне рішення відпустити футболістів по домівках до третього квітня.

Було також онлайн спілкування гравців з лікарем команди, який дав вказівки, як футболісти мають поводитися в поточних умовах. А тренерський штаб попросив гравців не розгубити фізичну форму, якої ретельно набували на тренерських зборах в Туреччині, займатися індивідуально, виконуючи при цьому всі карантинні застереження.

Впевнений, що футболісти Агробізнеса є професіоналами і збережуть напрацьовані кропіткою працею навики та форму, щоб успішно, сподіваюся через нетривалий час, проявити себе у наступних футбольних матчах.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcab.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору