Новини змагань

Приходько: зараз ми на стадії становлення "Гірника", його розвитку

14:00, 17 березня 2020

Головний тренер криворізького «Гірника» Геннадій Приходько став гостем нового криворізького YouTube проекту RE:B'Ю.

Про співпрацю із фанатами

- У нас є людина, відповідальна за фанатів. Вона займається організацією поїздок уболівальників на виїзні матчі. Працюємо в тісному контакті. Ми задоволені її роботою. Після гостьових матчів завжди забираємо невелику групу уболівальників. Дуже раді теплій підтримці уболівальників. Хочемо, щоб їх ставало все більше.

Матчі «Гірника» - сімейне свято. Вболівальники приходять нас підтримувати сім'ями. На «Шахті Жовтнева» у нас завжди панує хороша дружня атмосфера. Не варто забувати про наш талісман - Дракошу Сеню, який завжди піднімає настрій уболівальникам і підтримує «Гірник».

«Гірник» і «Кривбас»

- І «Гірник», і «Кривбас» - криворізькі клуби. Ми граємо, прославляючи в Україні місто Кривий Ріг. Коли «Гірник» досягне висот «Кривбасу», і у нас буде ще більша, ніж зараз, аудиторія уболівальників. Поки ми на стадії становлення клубу, його розвитку. Теж хочемо досягти багато чого. Наш президент Костянтин Караманіц робить для цього все.

Про зняття «Гірника» з Першої ліги

- Так, це болюча тема (посміхається). Ми всі разом пережили цей неприємний момент. Зізнаюся, мені тоді надійшло башато пропозицій. Але я, поговоривши з президентом, прийняв рішення залишитися. Було би боляче покинути команду, адже ми пройшли разом з президентом цей довгий шлях: від Другої ліги до Першої. Створили разом академію «Гірник». У той момент президент запевнив мене, що «Гірник» продовжить розвиватися. Зробили крок назад для того, щоб зробити два вперед. Костянтин Караманіц робить все для нашого клубу, і, впевнений, в майбутньому зробить ще більше.

Про завдання клубу

- Перед нами однозначно стоїть завдання повернутися в Першу лігу. У цьому чемпіонаті ми десь недопрацювали, тож винні самі. Будемо прагнути підвищитися в класі і в подальшому. Упевнений, рано чи пізно ми повернемося. Працюємо над підсиленням складу цілий рік. Але і хочемо, щоб розвивалися футболісти, які є в наявності. Повинен бути баланс між хорошою обороною і хорошою атакою. Поки, так, проблеми із захистом є. Ми маємо намір усунути ці прогалини. Адже оборона - фундамент, без неї не буде результату.

Про академію «Гірник»

- У нас поки що молода академія, але в майбутньому, звичайно ж, розраховуємо, що вихованці гратимуть в основі головної команди. Президент наголошує на тому, щоб академія постійно розвивалася. Щоб молоді гравці поповнювали «Гірник». Ми створили «Гірник» U-19, за яким пильно спостерігаю. Так, є перспективні хлопці, але їм ще належить рости в професійному плані.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами  fcgornyak.dp.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору