Новини змагань

М.Златов: «Балкани» вже здолали всі перешкоди на шляху до нових перемог (відео)

13:00, 7 березня 2020

Капітан «Балкан», які повертаються до України після насичених турецьких зборів, Микола Златов про подолання труднощів та сподівання на весняну частину сезону

Фото: fcbalkans.com.ua


- Миколо, поділіться враженнями від турецьких зборів. Наскільки вони вдалися продуктивними? Задоволені спарингами?

- По-перше, мені дуже сподобався наш перший збір в Одесі. Він був дуже насичений та складний, адже було багато переїздів. Далі ми рушили до Туреччини і також продуктивно провели час. Я вважаю, що всі хлопці набрали оптимальну форму, для того, щоб ми змогли добре почати весняну частину сезону. Я задоволений контрольними матчами. Навіть програний (0:2) нам також був потрібний. Якщо тільки вигравати, можна перед сезоном і не зібратися з думками (посміхається).

- Про що свідчить бразильський вектор клубу? Навесні будуть трішки інші завдання на матчі?

- Так, я думаю бразильські легіонери стануть для нас хорошим підсиленням в атаці, додадуть в агресії. Якраз з цими компоненти у грі у нас були проблеми восени.

- Те ж саме можна говорити про нападника Андрія Фаюка, яке вже забиває за вас? Здається, хлопець вже влився в колектив?

- Так, хочу сказати, що мені подобається його гра. Проти нього на тренуваннях дуже складно грати. Це стимулює мене та інших гравців. Видно, що хлопець дуже старається і  це приносить свої плоди.

- Щодо вашого місця у турнірній таблиці. Розумієте, що від небезпечної зони вас відділяє не така велика відстань?

- Я не бачу у цьому ніяких проблем. Не відчуваю жодного психологічного тиску всередині команди. Все нормально, команда налаштована рухатися вперед, вигравати. Не думаємо про позицію, на якій зараз знаходимося.

- Зрозуміло, що тренер незадоволений, а як президент оцінює нинішню позицію команди у  турнірній таблиці? Чи немає з його боку якогось психологічного тиску, незадоволення результатом?

- Мені здається, ні, адже все закономірно. Була нестабільна ситуація в бізнесі, мабуть, вона і вплинула на ситуацію на полі. Це загальна проблема, яку на даний момент ми вже вирішили. Я не бачу на даний час перешкод, щоб йти далі та посідати більш високі місця у таблиці.

- Напевно слід сказати і про силу Першої ліги?

- Взагалі немає жодної команди, у якої легко можна відібрати залікові пункти. Були питання по Черкащині, але як бачимо вони теж підписали гравців, теж готуються. Перший матч, я вважаю, буде дуже нелегкий, адже хлопці знаходяться на останній позиції і все робитимуть для того, щоб покинути зону вильоту. Зараз дуже сильна Перша ліга. Вже три роки граю у Першій лізі і зараз найбільша конкуренція. У кожному матчі дуже складно здобути бажаного результату.

- Як готуватиметеся до домашнього матчу з Черкащиною?

- Після повернення отримаємо двоє вихідних. Потім будемо тренуватися і зіграємо ще  один контрольний матч з Чорноморцем. Далі у тижневому мікроциклі готуватимемося до гри з Черкащиною.

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

Пресслужба ПФЛ

SportArena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору