Новини змагань

Маринчук: «Черкащина» працює за планом

10:00, 7 березня 2020

"Черкащина" провела перший контрольний матч у зимове міжсезоння, обігравши "Оболонь Бровар-2"

Фото з архіву ФК"Черкащина"



У вівторок «Черкащина» зібралася на перший зимовий збір, заявивши за команду 13 осіб. Селекційна робота все ще триває, низка новачків взяла участь у контрольному матчі проти "Оболоні Бровар-2" в манежі бази у Кончі-Заспі, в якому Черкащина здобула впевнену перемогу 3:1.

«Завданням на гру було встановити фізичний та психологічний стан гравців, побачити  їх взаємодії як в парах так і своїх лініях, - сказав клубній пресслужбі головний тренер ФК «Черкащина» Денис Маринчук. - Це перша гра, важко судити поки про потенціал. Але команда завдання на гру виконала, проявивши характер, а самовіддача і ставлення хлопців до гри мені сподобалися».

Команда тільки зібралася, працює під навантаженням, тому перемога особливо тішить. «Ті гравці, які до нас приходять, мають футбольну школу за плечима, вони молоді і за футбольними мірками в ідеальному віці 23-25 років. Для нас важливо, щоб вони прогресували у нашій команді. Маємо стартувати у весняній частині сезону і вже від матчу до матчу сподіватимемося покращувати свою гру. Ведемо перемовини з деякими командами про два товариських матчі до старту весняної частини сезону 22 березня перед першою офіційною грою з Балканами», -  говорить наставник "Черкащини".

Є й позитивні новини. Напередодні почесний президент клубу Андрій Горельцев мав конструктивну зустріч з міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком. І уся оновлена команда сподівається на допомогу мерії щодо  проведення домашніх матчів на Центральному стадіоні міста на пільгових умовах.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору