Новини змагань

Собуцький: скоро побачите ребрендинг "Агробізнеса"

12:20, 5 березня 2020

Олег Собуцький відповів на питання клубної пресслужби

Фото: fcab.com.ua


"Агробізнес" як і більшість команд ПФЛ зараз у Туреччині готується до весняної частини. У середу, четвертого березня, перед ранковим тренуванням почесний президент клубу Олег Собуцький поспілкувався з футболістами, поспостерігав за тренувальним процесом. Протягом перебування в тренувальному таборі головний інвестор клубу, спілкуючись з тренерським штабом Олександра Чижевського та віцепрезидентом Андрієм Донцем, цікавився тренувальним процесом та організаційними питаннями перебування команди в Туреччині.

- Я не те, що цікавлюся, я зобов’язаний знати, де знаходиться команда, що команда робить, в яких умовах готується до початку другого півріччя сезону, - сказав пан Олег клубній пресслужбі. - Ми розуміємо, що Перша ліга в цьому році дуже непроста, дуже багато сильних команд й ми повинні дуже добре готуватися до цього. Працювати як із підбору гравців, так і повинні створити всі умови для хлопців, щоб тренування пройшли на найвищому рівні.

- В клубі зараз панує бойовий дух, вже неодноразово лунали висловлювання, що команда, яка зараз створюється, спроможна на високі досягнення, здатна потіснити "грандів", команди, які прагнуть підвищитися в класі. Чи може з цієї причині переглянуте завдання на сезон в плані підвищення «планки»?

- Яке б місце ми не посіли, - чи перше, чи друге, чи, як ставили завдання перед початком цього сезону, не нижче шостого, - ми цього року не йдемо в Прем’єр-лігу, тому що ми ще не створили бази. В нас на сьогодні стадіон не готовий до матчів в УПЛ. Якби стадіон був готовий, то ми, звичайно б, могли говорити про підвищення в класі. Ми повинні грати на домашній арені, перед своїми глядачами. А домашня арена цього року ще не готова. Тому на сьогодні такої цілі в нас немає. Навіть, якщо ми посядемо перше, друге, третє місця. Все одно комусь цим місцем, згідно з регламентом та спортивним принципом, поступимося.

Фото: fcab.com.ua


- Ми вже зіграли в Туреччині три контрольні матчі. З міцними командами найвищих національних дивізіонів. Програли, виграли та зіграли унічию. Результат не є на цьому етапі пріоритетним, та все ж, чи має він значення?

- Значення завжди має. Тому що хлопці, хай би як, нехай це і товариські спаринги, коли виграють, то в них збільшується впевненість, покращується настрій. У випадку програшу десь футболісти можуть впасти моральним духом, втратити впевненість, недопрацьовувати на тренуваннях. Попри все, хоч і без турнірної таблиці, чи інших залікових балів, але для впевненості результат має значення.

- Навесні в Першій лізі "Агробізнес" стартує в гостях, причому з лідером дивізіону. На вашу думку, наскільки важливим є хороший результат у стартовому матчі для успішного руху далі?

- Не буває важливих, чи не важливих матчів. Всі – важливі. Кожен матч – щоразу нова гра, новий бій, нові виклики.

- Ви вже згадали, що інфраструктура не готова до Прем’єр-ліги. Які загалом плани в її розвитку в 2020 році?

- Як планували, минулого року збудували штучний майданчик, тренувальне («нижнє») поле… В цьому році маємо плани обов’язково збудувати нову (західну) трибуну. Так як наступного року ми вже будемо говорити і за Прем’єр-лігу.

- Кілька слів про ребрендинг. Клубна символіка була створена нашвидкуруч, коли команда розпочинала свій аматорський шлях. Стрімко піднялася у футбольній ієрархії і зараз знаходиться на професіональному рівні, відтак потребує обновлення логотипу, клубної атрибутики. На якому етапі зараз процес ребрендингу клубу?

- Ми розпочали процес обновлення бренду ФК Агробізнес. Буквально у вівторок мали перемовини з розробниками, була проміжна презентація. Ми обов’язково проведемо ребрендинг. Думаю, що протягом місяця ми повинні це зробити.

- Традицією в клубі також є, при вашому відвідуванні команди в Туреччині, проведення футбольного матчу серед тренерського штабу, лікарів та адміністрації. Сьогодні, у вільний від тренування час, він відбувся. Задоволені цим дружнім поєдинком?

- Справді, з року в рік тут в Туреччині під час зборів головної команди це відбувається. У нас в клубі всі люблять футболі і грають в нього. Тому щоразу проводимо такі дружні баталії в Туреччині. На полі всі рівні. Киплять пристрасті, кожен хоче себе проявити. Не менше, ніж чинні футболісти. Це згуртовує наш колектив, робить нас єдиним цілим.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcab.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору