Новини змагань

Парцванія: хочу своєю грою допомогти МФК "Миколаїв" (відео)

09:00, 2 березня 2020

Чемпіон молодіжного чемпіонату Європи 2009 Темур Парцванія став гравцем МФК "Миколаїв"

Новачок МФК Миколаїв Темур Парцванія розповів про свій перехід до команди, прокоментував причини паузи у кар'єрі, а також оцінив рівень Першої ліги після контрольного матчу на турецькому зборі з командою чемпіонату Киргизстану

- Темуре, вітаємо вас з трансфером до нової команди. Чому ви не потрапили сьогодні до стартового складу?

- Я буквально позавчора прилетів, плюс до того деякий час хворів. Протягом тижня трималася висока температура. Пізно включився у тренувальний процес, тому тренери не ризикнули мене відразу поставити на гру.

- На якій позиції вас награє тренерський штаб?

- Тренери на даний момент ставлять мене центральним захисником, плюс у мене є досвід гри на правому фланзі захисту. Вмію грати у схемі з трьома захисниками і з цим немає жодних проблем. Все залежить від вибору тренерського штабу. Головне, щоб своєю грою зміг допомогти команді.

- Чому про вас тривалий час нічого не було чути та що у вас не вдалося у Десні?

- Після виступів у Десні протягом восьми місяців не грав. Були певні сімейні проблеми, тому змушений був взяти цю паузу. Для мене на той момент важливіше було знаходитися вдома. Зараз вже все добре і я повністю зосереджений на футболі. Вирішив продовжити свою професіональну кар'єру. Щодо Десни, то з цією командою у мене закінчився контракт і я поїхав.

- Хто запропонував перейти до МФК Миколаїв та наскільки тривалими були перемовини? Чому вирішили перейти до клубу Першої ліги?

- Наші перемовини були нетривалими. Мені зателефонував Ілля Близнюк і запропонував перейти до МФК Миколаїв. Близнюк запитав про моє самопочуття і про бажання допомогти команді. Я з радістю погодився. У першу чергу хотів допомогти команді, а потім вже і собі. 28-го січня мені зателефонували, першого лютого прилетів і вже другого числа зіграв контрольний матч з Оболонню Бровар.

- Ви слідкували за Першої лігою? Що можете сказати про рівень змагань?

- У мене вже є досвід виступів у Першій лізі, плюс протягом семи років грав у Прем'єр-Лізі. Ретельно слідкував за Першою лігою, адже у цьому сезоні шість-сім команд сперечаються за підвищення у класі. Такого раніше не було і це просто чудово. Чемпіонат дуже цікавий і сподіваюся, що весняна частина сезону подарує вболівальникам багато позитивних емоцій.

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

Пресслужба ПФЛ

SportArena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору