Новини змагань

Кожанов: "Волинь" посилили кваліфіковані футболісти у кожну лінію

15:00, 2 березня 2020

Денис Кожанов відповів на питання пресслужби ПФЛ після матчу з "Динамо" Мінськ (2:3)

Фото: пресслужба ПФЛ


Півзахисник Волині Денис Кожанов поділився враженнями від матчу з мінським Динамо (2:3), розповів про якісне підсилення команди у зимове міжсезоння, а також відзначив, що Волинь у першу чергу звертає увагу на свою гру, а не на проблеми у суперників.

"Вважаю, що зіграли досить непогано, - говорить Денис. - Це був хороший та корисний спаринг для нас. Обидві команди були націленими на атаку, прагнули перемогти. Щодо підсилення команди у зимове міжсезоння, то новачків вже можна буде оцінити в офіційних матчах. Поступово налагоджуємо командні взаємодії. Хлопці вливаються у наш колектив, починають розуміти структуру гри Волині. Вважаю, що нашу команду підсилили кваліфіковані виконавці у кожну з ліній. Впевнений, що новачки допоможуть нам навесні".

Півзахисник "Волині" відмовився називати прямих конкурентів в Першій лізі у боротьбі за вихід в еліту. "Зараз така непередбачувана та сильна Перша ліга, що я не хотів би роботи прогнози на весняну частину сезону. Ми не дивимося на проблеми суперників, для нас головне у кожному матчі грати на перемогу. Хочемо прогресувати від матчу до матчу".

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору