Новини змагань

Дозаявки ПФЛ: цікаві повернення та потенційні дебютанти з Солоницівки та Сніжків

07:00, 2 березня 2020

Пресслужба ПФЛ – про зміни в складах клубів Першої і Другої ліг

Фото: fc.if.ua


Сьогодні говоримо про новачків «Прикарпаття», вінницької «Ниви», «Нікополя», «Поділля» та «Реал Фарми».

«Прикарпаття» (11 місце під час зимової перерви в Першій лізі) оголосило про підписання ще двох новачків – після тих, про яких повідомлялося раніше. Обидва – захисники, вихованці місцевого футболу. 18-річний Андрій Василів раніше грав за юнацьку команду клубу, а 19-річний Володимир Коржак – за івано-франківську «Ніку».

«Поділля» (6 місце в Групі «А» Другої ліги на проміжному етапі) додало до вже представлених новачків іще одного – 35-річного захисника Олександра Жданова, останнім клубом якого був першоліговий «Металіст 1925» (Харків).

Вінницька «Нива» (9 місце в Групі «А») поповнила свою заявку п’ятьма футболістами. 26-річний захисник Олександр Калітов виступав за команду ще восени, а тепер повернувся в клуб. Ще четверо гравців – юні вихованці місцевого футболу. 17-річний Дмитро Івашків до повернення в команду рідного краю займався в УФК «Карпати» (Львів), 19-річний Богдан Король 18-річний Дмитро Підгаєцький і його ровесник Максим Підопригора грали за «Ниву» U-19.

ФК «Нікополь» (6 місце в Групі «Б» Другої ліги станом на зараз) має три дозаявки. Передовсім, говоримо про 25-річного захисника Максима Таряника – він повернувся в заявку команди після піврічної відсутності. Також дозаявлені 17-річний Максим Білоус (із аматорського «Маолдіса», місто Дніпро) та 19-річний Владислав Личман (із юнацького складу нікопольського клубу).

«Реал Фарма» (9 місце в Групі «Б») має шестеро новачків. Серед них традиційно присутні молоді місцеві футболісти (як 19-річний Віктор Єлькін, що пройшов школу ДЮСШ-11 «Чорноморець»), але є й іногородні. 25-річний Дмитро Скляр прибув із клубу «Енергетик» (Солоницівка), 19-річний Олександр Косяченко раніше грав за «Гранум» (Сніжки), його ровесник Євгеній Поздняков – за «Зірку» (Кропивницький), а 17-річний Артем Гирич – вихованець ДЮСШ-1 міста Світловодськ. Після тривалої перерви повернувся в «Реал Фарму» 29-річний Володимир Прокопенко.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору