Новини змагань

Дозаявки ПФЛ: возз’єднання батька та сина

13:00, 22 лютого 2020

Пресслужба ПФЛ – про зміни в складах клубів Першої і Другої ліг

Фото: facebook.com/FCVolynLutsk



Продовжуємо аналізувати кадрові зміни клубів-учасників змагань Професіональної футбольної ліги. На черзі – «Волинь» (Луцьк), «Альянс» (Липова Долина) та «Верес» (Рівне).

Луцька «Волинь» (друге місце на проміжному етапі Першої ліги) дозаявила сімох новачків. Серед них – 27-річний захисник Віталій Приндета («Десна»), двоє півзахисників – 25-річний Джемаль Кизилатеш («Колос») і 28-річний Ярослав Конкольняк («Прикарпаття» – він також може зіграти захисника), 31-річний Станіслав Куліш (СК «Дніпро-1»), а також відразу кілька молодих гравців. Зокрема, 19-річний Дмитро Харченко, 18-річний Олександр Мартинюк, 17-річний Богдан Кобзар.

Рівненський «Верес» (3 місце в Групі «А» Другої ліги) має вісім новачків. Це воротар Богдан Когут (32 роки, ОДЕК Оржів), захисники Роман Гончаренко (26 років, «Кремінь»), Дмитро Махнєв (23 роки, «Енергія»), півзахисники Руслан Зубков (28 років, ПФК «Львів»), Сергій Панасенко (27 років, МФК «Миколаїв»), Артем Хоцяновський (21 рік, «Гірник-Спорт»), форварди юнацького та молодіжного складів «Карпат» – Тарас Демчук (17 років) і Дмитро Саутін (22 роки).

Фото: facebook.com/veres.club



Липоводолинський «Альянс» (3 місце в Групі «Б» Другої ліги) на зараз дозаявив п’ятьох новачків. Це 23-річний воротар Руслан Єфанов (футболіст із шахтарівською школою останнім часом побував у Німеччині), троє півзахисників – 30-річний Олександр Лебеденко (останній клуб вихованця футболу Сумщини – житомирське «Полісся»), 24-річний Валерій Рогозинський (МФК «Миколаїв», може зіграти також і захисника) та 33-річний Костянтин Ярошенко («Чорноморець»), а також 26-річний Микола Агапов (після Туреччини грав за аматорський «Універ-Динамо» із Харкова). Цікаво, що Ярошенко-молодший – людина зі школою «Шахтаря» та досвідом виступів як в Україні, так і в Європі, буде грати в команді свого батька. Юрій Ярошенко вивів «Альянс» із аматорського рівня в професіонали, а також у весняну частину Кубка України!

Стежте за нашими змаганнями! Все найцікавіше тільки починається!

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору