Новини змагань

Клименко: «Чорноморець» заслуговує грати серед найкращих команд (відео)

12:00, 10 лютого 2020

Півзахисник «Чорноморця» уперше прокоментував свій перехід

Фото: chernomorets.odessa.ua


Новобранець «Чорноморця» Владислав Клименко у інтерв'ю клубній пресслужбі зізнався, що змушений був залишити «Інгулець», згадав дебют у іншому одеському клубі і розповів про Першу лігу

Дитяча мрія

- Мені дуже приємно повернутися додому, - сказав Клименко. - Тим більше – до одеського «Чорноморця». Це дійсно бренд Одеси, бренд України. Переконаний, що багато гравців хочуть грати в цьому клубі. Кожна дитина міста, яка грає у дворі чи в школі, у підсумку хоче опинитися у цьому клубі. Такою була і моя мрія, яка, на щастя, збулася. Зараз я є футболістом «Чорноморця», хочу принести якомога більше користі йому.

Кар’єра в «Інгульці»

- Проведені матчі у футболці «Інгульця» в цілому вважаю плюсом. Я отримав величезний досвід, адже фінал Кубка України не кожному підкорюється, це дійсно неймовірні емоції. Але так склалося життя, що мені довелося піти з «Інгульця». На цьому клубові життя не закінчується, я не вважаю, що зробив крок назад. Навпаки, це три кроки вперед, адже зараз я у рідному клубі і це прекрасно.

Дебют в «Реал Фармі»

- Напевно, коли я проводив перші матчі у «Реал Фармі», то не міг подумати, що гратиму у «Чорноморці». Тоді мені було 16-17 років, я мріяв просто грати у футбол, адже перехід із дитячого у дорослий футбол – дещо складний. І не всім гравцям вдається його безболісно пережити. Виходить, мені це вдалося.

Конкуренція в Першій лізі

- Минулого року також була конкурентна боротьба в Першій лізі, адже чимало якісних команд виступало. Показовий приклад «Колоса», «Дніпра-1», які зараз демонструють непоганий футбол в Favbet Лізі. Для елітного дивізіону 12 команд замало, тому Перша ліга має дати якісне підсилення цього сезону.

Зверніть увагу на турнірну таблицю, де багато команд ставлять завдання посісти місце у призовій трійці. Зрозуміло, дещо не вийшло у «Чорноморця» цієї осені проявити себе у змаганнях Першої ліги, але переконаний, що ми зобов’язані грати виключно серед найкращих команд. І всі для цього працюватимуть на максимумі.

Постать Маркевича

- У нас відбулася перша розмова телефоном з Остапом Мироновичем. Він запитав, чи готовий я перейти до «Чорноморця». На що я відповів, що мені навіть часу для роздумів на це не треба. Ми обговорили всі завдання, бачення і я погодився на контракт з «Чорноморцем».

Зимове міжсезоння

- У команді всі професіонали, всі за собою слідкували у відпустці, виконували індивідуальні завдання. Щодо довгої зимової паузи, то деяким командам, хто уже зігрався, на гарній ноті завершав осінню частину сезону – вона може й нашкодити. А от для «Чорноморця», де будується нова команда, яку залишило багато футболістів і прийшло чимало новачків, це лише на користь. Адже нам треба зігратися, для цього треба певний час, незважаючи на те, що хлопці були знайомі між собою до цього.

Перший турецький збір

- Ми хочемо у весняній частині змагань вигравати, тому перший збір у Туреччині направлений на те, щоб награвати зв’язки і притиратися один до одного. Тренувальний процес триває, всі хлопці задоволені роботою і її якістю. У нас зібралися футболісти, які хочуть чогось досягнути. Тому нам належить пройти чималий тренувальний і змагальний шлях для втілення мрії у життя.  

Про гол «Чорноморцю»

- Звичайно, пам’ятаю цей удар з сорока метрів у 11 турі в матчі проти «Чорноморця». Якихось надемоцій не було, пораділи як і зазвичай із забитих голів. Звичайно, забити у ворота такого титулованого клубу приємно.

Гол з 2:44


Привіт уболівальникам

- Так, хочеться бачити вболівальників на трибунах. Зі свого боку ми все робитимемо для того, щоб повернути їх. Коли ти на полі і вболівальник тебе жене уперед – це неймовірні емоції. Коли вболівальники кричать тобі: «Давай, давай!», то ноги самі несуть тебе на ворота суперника.

 

Пресслужба ПФЛ (текстова версія)




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору