Новини змагань

Демченко: "Металіст 1925" другий збор почне 12 лютого, зіграємо чотири гри

16:00, 8 лютого 2020

Головний тренер "Металіста 1925" Андрій Демченко підсумував матч проти "Альянсу" та перші три тижні підготовки до весняної частини сезону.

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


- Пане Андрію, команда провела другий спаринг на цьому зборі (перемога над ФК "Альянс" 4:0). Як прокоментуєте цей поєдинок, адже велика перемога, скоріш за все, додає позитивних емоцій?
- Проти нас сьогодні грала непогана команда, не даремно вона перебуває серед лідерів Другої ліги та претендує на вихід до Першої. Добротна команда, в якої організація гри на досить високому рівні. Футболісти добре зіграні, гарний суперник був сьогодні. У першому таймі перемогли, забивши дещо нелогічні голи. Це рикошет та навіс від Жука, який став гольовим. А от те, що повинні були забивати, не реалізували, це дещо турбує. Ми на початку шляху, адже той план на гру, який ми ставили, ми виконали. Приємно, що перемогли гарного суперника. У другому таймі вийшли футболісти, що перебувають на перегляді, також подивилися деяких хлопців не на властивих їм позиціях. Той же Дмитро Поспєлов зіграв правого захисника, Івана Коваленко трохи вище, ніж звичайно, хлопці впоралися. Рахунок 4:0 говорить сам за себе, але і у "Альянсу" у другому таймі теж грав інший склад, не основний.

- Також спробували Романова на позиції "дев'ятки"…
- Так, Сергія Романова спробували, Максима Єрмоленка - нижче. У нас була можливість проекспериментувати і ми це зробили.



- Без прізвищ, але хтось із гравців на перегляді залишається далі з командою?
- Зараз після гри зробимо відеоаналіз. Одна річ - дивитися гру біля бровки, де бачиш все з одного ракурсу, а інша - як-то кажуть, з гори. Можна передивитися певний епізод, дещо побачити та проаналізувати гравців. Наразі не можу сказати, хто залишиться. Будемо робити аналіз і потім ви все побачите…

- Команда провела тритижневий збір. Чи ви задоволені ви роботою, та чи не завадила працювати погода?
- Погода нам сприяла, було сонце, коли ж працювали у манежі - трохи сніжило. З погодою нам пощастило. Все одно, тренування на штучному газоні дають велике навантаження на м'язи. Саме тому, ми дали їм три дні задля відпочинку, аби вони повністю відновилися. Ну, а вже 12-го лютого розпочнемо другий збір.


Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


- Які плани на другий збір, чи відомі суперники у спарингах?
- Так, ми запланували провести чотири гри. Зіграємо 14-го, 17-го, 22-го та 25-го лютого, а суперниками будуть "Вовчанськ", "Гірник-Спорт", краматорський "Авангард" та наше "Універ-Динамо". Про конкретику по цим іграм трохи пізніше.

- Як тренерський штаб планує провезти цю міні-відпустку?
- Зараз поїдемо додому, до Запоріжжя, хочеться побачити дружин та дітей. Зустрінемося з батьками та рідними, треба трохи переключитися від футболу, відпочити не тільки фізично, але й емоційно.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами metalist1925.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору