Новини змагань

Горват: хочу допомогти рідному "Гірнику" повернутися в Першу лігу

16:00, 3 лютого 2020

Перший зимовий новачок криворізького «Гірника» Олександр Горват поспілкувався з клубними журналістами

Фото: fcgornyak.dp.ua


Наприкінці січня криворізький «Гірник» оголосив про першого новачка у зимове міжсезоння. До Кривого Рогу через чотири з половиною роки повернувся півзахисник Олександр Горват. 24-річний гравець уже виступав за «Гірник» у 2013-15 гг., зігравши у чемпіонаті і Кубку України 29 матчів.

- З «Миколаєвом» закінчився контракт, - сказав Горват клубній пресслужбі. - Були пропозиції з інших клубів, але я хотів повернутися додому, до Кривого Рогу.

Минулого року народилася донька, тому хочу бути ближче до сім'ї. До того ж бажаю допомогти рідній команді повернутися в Першу лігу, на колишній рівень. Ці роки поза рідним містом стежив за результатами «Гірника», всіх хлопців знаю, тому проблем з адаптацією немає.

Хочу подякувати «Миколаєву» за ці півтора року разом, ми розійшлися у хороших стосунках. Хочу побажати «Миколаєву» повернутися у верхню частину таблиці Першої ліги. В «Гірнику» маю намір продовжувати зростати як футболіст, та повернутися в Першу лігу. В цьому році буде важко замахнутися на трійку, але, якщо виграємо всі десять матчів, то, принаймні, буде не соромно дивитися в очі вболівальникам. Щодо зборів, то вони проходять у робочому режимі: бігова робота, з м'ячами, спаринги. Самопочуття хороше, все йде за планом (посміхається).

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcgornyak.dp.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору