Новини змагань

Традиційна Туреччина і Україна! Де проведуть збори команди Першої ліги

12:30, 17 грудня 2019

Попередні плани команд Першої ліги на зимове міжсезоння сезону 2019/20

Фото: пресслужба ПФЛ


“Рух” про плани на зиму поки не поширюється - подробиці стануть відомі вже після вступу на посаду послідовника Леоніда Кучука - Юрія Бакалова. Попередньо запланована робота в три етапи з виїздом за кордон.

“Волинь” попередньо збирається 10 січня, влаштовує футзальний турнір і потім після Хрещення починає перший луцький збір. Про закордонний етап підготовки конкретика з'явиться пізніше - в планах робота в Туреччині.

ФК “Минай” у відпустці до 20 грудня. Перший тижневий цикл підготовки дебютант ліги проведе в Ужгороді, а вже після новорічних та різдвяних свят, з дев'ятого січня, почнеться наступний етап зборів з ігровою практикою і виїздами на контрольні матчі (як повідомляє прес-служба клубу, є попередня домовленість з провідними клубами з Угорщини ).

“Інгулець” попередньо збирається 15 січня. Ігровий збір планують провести в Туреччині (швидше за все, до гри в кубку), весь інший час працюватимуть у себе на базі у Володимирівці. Остаточні плани підготовки команди будуть затверджені після жеребкування Кубка - коли стане відомо суперник  і дата протистояння 1/4 фіналу Кубка України.

“Оболонь-Бровар” збирається 27 січня. Перший тиждень - медогляд, тестування, а потім грунтовний збір в Туреччині.

"Оболонь Бровар" має всі умови для якісної підготовки до сезону. Фото: fcbrovar.obolon.ua


“Агробізнес” попередньо виходить з відпустки 20 січня, але графік та географія зборів може бути відкоригована новим тренерським штабом. Тому поки невідомо, чи братиме участь команда в зимових турнірах в Україні, а також наскільки тривалими будуть збори в Туреччині.

“Металіст 1925” відпустці до 20 січня, хоча напередодні новорічних свят заплановано короткостроковий відновно-селекційний збір (23-28 грудня працюватимуть з харків'янами і потенційними новачками, а іногородні готуватимуться вдома відповідно до складеного тренерським штабом плану підготовки). Основна робота почнеться вже в січні - можлива участь в Кубку Пожечевського, а також  виїзд за кордон.

“Авангард” поки не оприлюднив планів на зиму. Втім, за нашою інформацією, клуб проведе перший етап підготовки вдома, другий - в Запоріжжі, обговорюється варіант з підготовкою на турецьких полях.

“Гірник-Спорт” у відпустці до 21 січня, після чого планує займатися вдома - на власній клубній інфраструктурі.

Фото: gornyak-sport.net


“Чорноморець” запланував відпустку до 13 січня. У планах - втягуючий домашній збір з контрольними матчами проти сусідів, а також виїзд на двохетапні закордонні збори.

“Прикарпаття”збереться вже у прийдешньому році. У планах провести три повноцінних збори: навчально тренувальний у Яремче, в Івано-Франківську (участь в "Кубку міського голови" за участі команди Першої і Другої ліг) і в Туреччині..

МФК “Миколаїв” поки не оприлюднює планів на зиму — вони залежитимуть від побажань нового головного тренера, якого клуб поки не призначив. Відомо тільки, що вже в грудні «корабели» хочуть провести невеликий селекційний збір.

“Кремень” планує виходити із відпустки в кінці січня. Подробиць зборів поки немає, а досвід минулих сезонів підказує, що клуб, найімовірніше, попрацює вдома - можливо, за участю в Кубку Пожечевського.

Відпустка “Балкан” триватиме до 15 січня. Перші два навчально-тренувальні збори “Балкани” проведуть в Одесі, після чого в двадцятих числах лютого команда із Зорі планує відправитися в Туреччину, де і завершить свою підготовку.

“Металург” у відпустці до 20 січня. Збори в три етапи — закладання фундаменту функціональної підготовки, участь в Кубку Придніпров'я (селекційний), третій - виїзний.

“Черкащина” з планами на зимову перерву поки не визначилася. Інформація про збори залишається поки невідомою.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами SportArena




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору