Новини ЗМІ

Годін: навесні МФК“Металург” зобов'язаний витискати максимум із домашніх матчів (фото, відео)

08:00, 11 грудня 2019

Олексій Годін став гостем програми Медіатайм журналіста Руслана Левицького на запорізькому телеканалі TV5

В.о. головного тренера МФК “Металург” Олексій Годін розповів про першочергові завдання на весняну частину сезону, виділив найкращі матчі команди восени, а також високо оцінив гру Богдана Могильного.

Процес адаптації

- Звісно, мені ще потрібно трішки часу для того щоб звикнути до тренерської роботи на такому рівні, - вважає один з найвідоміших вихованців “Металурга”. - Поки відчуваю себе незвично, але це нормальний процес. Головне, що гравці з повагою ставляться до мене, а також до моїх помічників - Андрія Зубченка і Руслана Галігузова.

Першочергові завдання

- У нас зараз складне турнірне становище, але шанси є завжди. Все залежитиме від того, як зіграємо домашні матчі. На виїзді прагнутимемо здобувати якомога більше залікових пунктів, а з матчів на “Славутич Арені” забов'язані витискати максимум. Якщо зможемо цього досягти, думаю, все буде добре. Не вважаю, що для команди стане катастрофою потрапляння до перехідних матчів. Наше першочергове завдання — піднятися якомога вище у турнірній таблиці. Легко нам точно не буде, адже у Першій лізі зараз найдзвичайно серйозна конкуренція і кожен хоче перемагати.

Фото: офіційна сторінка ФК "Металург" у ФБ


Найкращі матчі

- За час роботи у МФК “Металург” можна виділити декілька матчів, у яких команда продемонстувала свій найкращий футбол. Необхідно відзначити гру у Черкасах і перемогу 3:0. Вважаю, що зіграли впевнено, хоча і за 12-ть хвилин до кінця рахунок був 1:0. З “Чорноморцем” у першому таймі зуміли нав'язати свою гру супернику, дуже гідно зіграли проти “Оболонь-Бровар”, проте, на жаль, не змогли досягти результату. Якість гри команди у тому матчі мене задовольнила. Звісно, нам ще потрібно багато над чим працювати, щоб навесні досягти бажаного результату.

Головне відкриття

- Коли запрошували Богдана Могильного до команди, особливо не розраховували на нього як на гравця основного складу уже цього року. Богдан довів, що може працювати над собою, розвиватися у професіональному плані та демонструвати гідну гру. Можна сказати, що Могильний став головним відкриттям осінньої частини сезону для нашої команди.

Найшвидший гравець

- У Могильного хороші швидкісні показники. Він пробігає 30 метрів за 3.86 секунди. Це найшвидший гравець запорізького “Металурга”. Найголовніше, що Богдан дуже швидко біжить із м'ячем. Це великий плюс нашого нападника. Впевнений, що Богдан ще прогресуватиме. Звісно, навесні вже всі суперники проаналізують гру Могильного, але коли у футболіста є така швидкість, то його надзвичайно складно зупинити. У матчі з “Кременем” та “Балканами” Богдан вбігав у вільні зони, обігрував захисників та реалізовував свої нагоди. Коли суперники розкриваються, то наш нападник у такій грі почуває себе як риба у воді.

Підсилення складу

- Зараз велику увагу приділяємо процесу комплектації команди, працюємо над підсиленням складу. Головне, щоб воно було якісним. Думаю, що після Нового року можна буде про щось конкретно говорити.Час покаже, чи вдалося нам втілити у життя всі свої напрацювання.

Прессслуба ПФЛ за матеріалами Телеканал TV5




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору