Новини змагань

Камбек "Чайки": коли замінили центрбеків! Друга ліга. Відлуння матчів 22 туру (відеоогляди)

13:00, 26 листопада 2019

Шалена втрата очок "Поліссям", Шестаков забиває у чотирьох матчах поспіль

"Полісся" - "Чайка" - 3:3. Фото: polissyafc.com


Шевченківський «ВПК-Агро» не програє вже 13 матчів поспіль (дві нічиї), петропавлівська «Чайка» - шість (одна нічия), липоводолинський «Альянс» програв вперше після шести переможних матчів.

Безвиграшна серія одеського «Чорноморця-2» переривається на позначці у 11 матчів, вишгородського «Діназу» - у п’ять, аналогічна серія ФК «Ужгород» триває вже сім матчів. ФК «Ужгород» програє сьомий матч поспіль.

У Житомирі - найдраматичніший матч туру. Господарі вели 3:0, тренер Анатолій Безсмертний почав робити заміни, давши пограти двом центрбекам, які нечасто в сезщоні потрапляли в "старт", але не склалося. Матч триває не 89 хвилин і навіть не 90. Аж доки не прозвучить фінальний свисток. На 88-й хвилині "Чайка" відіграла один м'яч, а в компенсований час забила ще двічі, зумівши врятувати, здавалося б, безнадійну гру.

А все так добре починалося для "Полісся". Фото: polissyafc.com


Липоводолинський «Альянс» не грає унічию вже 18 матчів (рекорд сезону). Михайло Шестаков («Верес») забиває у четвертому матчі поспіль – п’ять м’ячів за цей період,

Перші втрачені домашні очки шевченківського «ВПК-Агро». Воротар Владислав Логовський («Енергія») проводить п’ятий матч у Другій лізі у якості польового гравця.

Підсумки ігрового туру

Загалом зіграно десять матчів: шість перемог господарів, три нічиї та одна перемога гостей. Забито 30 м’ячів (у середньому три за гру), господарі забили 18 м’ячів, гості – 12. У першому таймі було забито 12 м’ячів, і 18 - у другому. Арбітрами було показано 43 попередження та п’ять вилучень, також було призначено п’ять пенальті (два нереалізовані). Загалом десять матчів туру відвідало 4620 глядачів (у середньому 462 за гру). У турі зафіксовано три дублі та дві впевнені перемоги.

"Нива" Т - "ОБолонь Бровар-2" - 1:0. Фото: Віктор Зарванський


Голи: найперший – Віктор Ряшко (ФК «Ужгород», третя хвилина з пенальті), найпізніший – Андрій Дарда («Чайка», 90+3 хвилина).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Кирило Сидоренко («ВПК-Агро»), Віктор Ряшко (ФК «Ужгород»), Микита Жуков («Таврія-Сімферополь»).

Огляд матчів 22 туру у Групі "А"


Пенальті не реалізували: Ілля Терещенко («Діназ», воротар), Михайло Шестаков («Верес», воротар).

Друге вилучення у Другій лізі: Кирило Сидоренко («ВПК-Агро»), Ярослав Олевич (ФК «Калуш»), перше: Ігор Солдат («Верес», у 19-й грі), Андрій Вареник («Реал Фарма», у 18-й грі), Олексій Грабован («Чорноморець-2», у восьмій грі).

Воротарі

Суха гра в активі п’яти голкіперів: Максим Механів («Нива» Тернопіль), Марк Медведев («Буковина»), Валерій Дємєнчук («Чорноморець-2»), Дмитро Черниш («Гірник»), Ярослав Герасименко («Кристал»).

Воротар Ярослав Герасименко («Кристал»). Фото: facebook.com/fckrystal.kherson


Ювілеї гравців

170-ту гру у другій лізі проводять: Ігор Бука ("Гірник"), 125-ту: Антон Шарко ("ВПК-Агро"), 120-ту: Вадим Бовтрук ("Діназ"), 110-ту: Тимофій Брижчук ("Нива" Вінниця), 90-ту: Антон Музиченко ("Чайка"), Михайло Кривич ("Енергія"), 70-ту: Володимир Савошко (ФК "Калуш"), 60-ту: Роман Адаменко ("Полісся"), 50-ту: Ярослав Важинський ("Альянс"), Андрій Скакун ("Нива" Тернопіль), Денис Долінський ("Нива" Вінниця), Євгеній Немтінов ("Полісся"), Богдан Денега (ФК "Калуш").

Огляд матчів 22 туру у Групі "Б"

15-й м’яч у другій лізі забиває: Ярослав Галенко («Полісся»), десятий: Данило Книш (ФК "Калуш"), Василь Палагнюк ("Буковина"), п’ятий: Владислав Прильопа («Чорноморець-2»).

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Роман Помазан ("Діназ", у 34-й грі), Олег Хруставка ("Нива" Тернопіль, у 33-й грі), Віктор Ряшко (ФК "Ужгород", у 31-й грі), Володимир Дуран (ФК "Ужгород", у 19-й грі), Микита Шонія ("Чорноморець-2", у 16-й грі).

Другий дубль у другій лізі: Ярослав Галенко («Полісся»), Євген Кателін («Гірник»), перший: Владислав Прильопа («Чорноморець-2», у 16-й грі).

Дебютують у Другій лізі: Валерій Дємєнчук ("Чорноморець-2").

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору