Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. 19-й тур. Анонс заключного осіннього туру

06:30, 23 листопада 2019

Анонс матчів 19 туру сезону 2019/20 у Першій лізі

Фото: metalist1925.com


У понеділок, 25 листопада, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у останньому осінньому турі змагань ПФЛ із гостями студії Олександром Яценком і Іваном Кривошеєнком. Початок о 21:30.

З нововведень відзначаємо той факт, що всі команди гратимуть єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


23 листопада. 13:00. Волочиськ. «Юність»

«Агробізнес» - «Металіст 1925»

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)

"Металіст 1925" не забув про поразку в першому колі, а також пам'ятає про невдалий виїзд до Львова в минулому турі. "Агробізнес", вочевидь, також не влаштовує нинішнє сьоме місце. Перемога дозволить господарям поліпшити турнірні позиції, зокрема, обійти харків'ян, котрі наразі четверті.


23 листопада. 13:00. Щасливе. «Арсенал-Арена»

«Черкащина» – «Інгулець»

Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область)

"Черкащина" вже забивала у Щасливому. Фото:  черкащина.com


Черкаських уболівальників цікавить два питання: "Чи зможе їх улюблена команда перервати безвиграшну серію, яка налічує 13 матчів?" і "Чи не піде вона на зимову перерву останньою в таблиці?" "Інгулець" з трьох останніх поєдинків виграв лише один і миттєво спустився на п'яту сходинку. Таке становище, звісно, в Петровому нікого не влаштовує.


23 листопада. 14:00. Минай. «Минай»

«Минай» – «Оболонь Бровар»

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

"Минай" в минулому турі взяв чергові гостьові очки, а "Оболонь Бровар" вперше в сезоні поступилася в рідних стінах. Тепер кияни ділять лідерство з "Волинню", маючи по 37 очок. У закарпатців - на три менше. Тож, як часто говорять у подібних випадках, на арені "Минай" команди розіграють не три, а одразу шість очок.


23 листопада. 14:00. Краматорськ. «Авангард»

«Авангард» – «Чорноморець»

Арбітр: Олександр Сахно (Київська область)

"Чорноморець" турнірної мотивації, схоже, вже немає, на відміну від "Авангарда", який завдяки двом останнім перемогам підтягнувся ближче до лідируючої групи. Щоправда, навіть за умови чергових трьох очок зимувати краматорці підуть на восьмому місці. Підняття в таблиці відкладається до наступного року.


23 листопада. 16:00. Запоріжжя. «Металург»

«Металург» - «Балкани»

Арбітр: Олександр Солов’ян (Київ)

У зорянців дві жахливі серії, поєднані в одну: чотири поспіль поразки, в яких не забито жодного голу. І це не може не викликати тривоги з огляду на турнірне становище: "Балкани" наразі на 13-му місці. Справи "Металурга" значно гірші: команда передостання і до весни нічого вже не змінить.


23 листопада. 19:00. Луцьк. «Авангард»

«Волинь» – «Миколаїв»

Арбітр: Олександр Титов (Донецьк)

В минулому чемпіонаті рекордна переможна серія лучан складалася з п'яти ігор. Уже зараз таких матчів - вісім. Цей серіал ще триває і може перекинутися на весну. Якщо, звісно, в справу не втрутиться "Миколаїв" і не перерве свою серію - програшну, що налічує три матчі.


24 листопада. 13:00. Горішні-Плавні. СК «Юність»

«Гірник-Спорт» – «Кремінь»

Арбітр: Владислав Дорош (Київ)

Фото: fckremen.com


Дербі Полтавщини завжди проходять у цікавій та напруженій боротьбі. Свою першу в сезоні перемогу "Гірник-Спорт", до слова, здобув саме над "Кременем" (2:1). Тож у кременців є привід взяти реванш і заодно зупинити переможну ходу суперника ("гірники" виграли чотири матчі поспіль).


24 листопада. 14:00. Івано-Франківськ. «Рух»

«Прикарпаття» – «Рух»

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)

Настрій у львів'ян напередодні західного дербі - не дуже. Посеред тижня "Рух" грав відкладений матч з "Гірником-Спорт" і поступився - 1:2, втративши можливість очолити турнірну таблицю. Ще одна осічка взагалі відкине команду за межі призової трійки. "Прикарпаття", до слова, програло три останні зустрічі. Подібне з франківцями вже трапялося - в 9-11-му турах.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору