Новини змагань

MATCHDAY! Анонс матчів у Горішніх Плавнях і Демидові

10:00, 20 листопада 2019

Сьогодні пройдуть перенесені матчі 11 туру у Першій лізі "Гірник-Спорт" - "Рух" і 18 туру у Другій лізі "Діназ" - "Поділля"

Фото: офіційна сторінка ФК "Гірник-Спорт" у ФБ


У понеділок, 25 листопада, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у змаганнях ПФЛ із гостями студії Іваном Кривошеєнком та Олександром Яценком.

З нововведень відзначаємо той факт, що всі команди гратимуть єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

20 листопада. 13:00. Горішні Плавні. СК "Юність”
Сезон 2019/20. Перша ліга. Перенесений матч 11 туру.

"Гірник-Спорт" - "Рух"

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)

Команди мали зустрітися ще наприкінці вересня, проте через зайнятість "Руху" в Кубку країни гру перенесли на 20 листопада. "Гірник-Спорт" має в активі триматчеву переможну серію і, безперечно, хоче її продовжити. Втім, вище дев'ятого місця не підніметься, а ось львів'яни мотивовані, напевно, більше за суперника - три очки виведуть їх на першу сходинку.


20 листопада. 13:00. Демидів. "Діназ”

Сезон 2019/20. Друга ліга. Перенесений матч 18 туру.

"Діназ" - "Поділля"

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ)

"Диназ" з "Поділлям" вчасно не зіграли, нагадуємо, через хворобу більшості гравців хмельнитчан. До цієї зустрічі команди підійшли у різному настрої: господарі п'ять матчів не виграють, гості в останньому турі взяли три очки, здолавши опір "Калуша" (1:0). Додамо, що для "Поділля"це заключний матчу року.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору