Новини ЗМІ

Менеджмент ФК "Рух" узяв участь у форумі Wyscout

14:00, 19 листопада 2019

Представники "Руху" відвідали наймасштабніший захід для футбольних функціонерів - WYSCOUT FORUM

Фото: fcrukh.com


Генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин та спортивний директор «жовто-чорних» Володимир Лапіцький відвідали наймасштабніший захід для футбольних функціонерів - WYSCOUT FORUM, який цього тижня відбувся у столиці Нідерландів - Амстердамі.

ПФЛ України у березні ц.р. уклала угоду з компанією Wyscout, яка займається детальним статистичним аналізом світового футболу. Форум Wyscout для футбольних функціонерів вже довгий час залишається непересічною можливістю зміцнити ділові стосунки та презентувати свій бренд (клубу чи окремого гравця) у всьому світі. У цьогорічному заході, який приймала легендарна «Йохан Кройфф Арена», взяло участь понад 150 клубів з усього світу, зокрема, «Барселона», «Ман Сіті», «Ювентус», «Ліверпуль». Клуби та їх делегати впродовж двох днів - з 13-го по 14-те листопада - обмінювались досвідом один з одним та напрацьовували нові напрямки у сфері трансферної політики. До слова, від України цей захід відвідали представники трьох клубів - «Олександрії», ПФК «Львів» та «Руху».

Володимир Лапіцький, спортивний директор ФК «Рух»:

«Дякуємо за запрошення на цей захід нашому товаришу і партнеру Олегу Сагайдаку, представнику цієї компанії в Україні. Наш клуб вже третій рік співпрацює з компанією Wyscout. Відомо, що вона спеціалізується на детальному статистичному аналізі світового футболу. В майбутньому, коли на базі нашого клубу функціонуватиме власна футбольна академія, інновації компанії Wyscout нам неодмінно знадобляться. Тому, користуючись нагодою, запросили до Львова засновника і голову цієї організації Маттео Каппадоніко, з яким знайомі ще з часів поїздок на стажування в італійські академії. Приємно було поспілкуватися з європейськими скаутами, презентувати свій футбольний проект, який прагне втілити в реальність президент "Руху" Григорій Козловський. Плануємо здійснювати такі поїздки щороку. Наш футбольний клуб не боїться йти за порадою до інших клубів, бо маємо на меті переймати все найкраще від наших європейських колег».

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcrukh.com




ТЕГИ: РУХ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору