Новини змагань

"У матчі "Рух" - "Металіст 1925" головною стане тактична підготовка"

10:30, 15 листопада 2019

Коментарі напередодні центрального матчу 18 туру "Рух" - "Металіст 1925"

Фото: metalist1925.com


Екснаставник ПФК "Львів" Богдан Блавацький вважає, що перемогу здобудуть господарі. Це він заявив офіційному сайті ФК "Рух".

– Гадаю, для «Руху» – це одна з ключових ігор, враховуючи той факт, що львів’яни поступилися «Волині». Однозначно, цей поєдинок має велике значення для розташування команд у турнірній таблиці. Аналізуючи матчі «Металіста 1925» розуміємо, що харків’яни ще не програли у цьому сезоні жодної гри на виїзді: 5 перемог і 3 нічиї. Попри це, я вірю у перемогу «Руху», адже команда сильно прагне грати у Прем’єр-лізі України, відтак, три залікові пункти надзвичайно потрібні в цьому матчі.

На мою думку, «Рух» і «Металіст 1925» – практично дві   рівносильні команди. Вони одні з головних претендентів на путівку в елітний дивізіон. Гадаю, «жовто-чорні» кілька залікових пунктів у першому колі не добрали. Звичайно, «Металіст 1925» прагне продовжити свою вдалу серію виїзних матчів. Все ж, мій прогноз  – 1:0, або 2:1 на користь «Руху».

Як в однієї, так і в іншої команди є хороший малюнок гри. Ці колективи тактично вишкалені. «Рухівці» в останніх матчах продемонстрували, що можуть з мінімальної кількості моментів витиснути максимум. Гадаю, харків’яни не будуть діяти відкрито, але футболісти «Металіста 1925» на полі діють дуже мудро, відчувається тренерська рука. Якщо підсумувати, то, гадаю, головну роль у цьому поєдинку відіграє тактична підготовка.


"Металіст 1925" посилено готувався до матчу. Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Півзахисник ФК «Металіст 1925» Антон Савін заявив, що команда гратиме в той футбол, який приносив успіх цієї осені.

«Плануємо грати першим номером і не плануємо підлаштовуватися під суперника. Налаштовуємося на те, щоб атакувати і пресингувати. Та все залежатиме від того, яку тактику на гру обере тренерський штаб. Не чекатимемо манни з неба, будемо бігти уперед, намагатися забити швидкий м’яч. Відбиватися не плануємо. Їдемо за трьома очками».

«Не хочемо відступати від своєї гри, - сказав півзахисник ФК «Металіст 1925» Віталій Кольцов в ефірі радіо Holos.fm. -  Завжди намагаємося грати першим номером. У Львові буде складно, але ми гратимемо першим номером і тільки на перемогу.

Я б не говорив, що у "Руха" виділяється лідер. Вважаю, що в них єдиний колектив. Відзначу нападника Кондракова, який багато забив. Добре знаю Русіна, якому треба буде приділити увагу. Приємно грати проти команди, у якої гарний тренер, ставить високі завдання. Буде з львів'янами цікаво, коли ми зігралися колективом».


Інформаційний портал ua-football.com нагадує, що у зв'язку з необхідністю провести перенесений раніше матч з "Гірником-Спортом" до закінчення осінньої частини чемпіонату, "Рух" попросив харків'ян про можливість зіграти очний матч 18-го туру в п'ятницю. Щоправда час початку в робочий день аж ніяк не найзручніший для вболівальників. Але інтереси молодіжної збірної, яка цього ж дня зіграє у Львові з датчанами, понад усе. "Металіст 1925" вирушить на виїзд на тлі девятиматчевої серії без поразок, яка дозволила команді Андрія Демченка закріпитися на другому місці.

- "Рух" програв три матчі з останніх восьми, ще одного разу зігравши внічию.

- Три останні поєдинки вдома львів'яни закінчили перемогою, не пропустивши при цьому жодного разу.
- Олег Синиця та Іван Калюжний влітку переїхали в "Рух" саме з Харкова, зі скандалом.
- У дев'яти останніх матчах "Металіст 1925" три рази зіграв внічию і виграв шість інших зустрічей.
- У шести з восьми матчів "Руху" і в шести з дев'яти останніх ігор "Металіста 1925" не був пробитий "тотал більше 2,5".

- Капітан і основний захисник господарів Ігор Дуць в п'ятницю може провести сотий матч на рівні Першої ліги.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору