Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. 18 тур. Анонс матчів суботи

09:30, 16 листопада 2019

Анонс матчу 18 туру сезону 2019/20 у Першій лізі

Фото: fcab.com.ua


У понеділок, 18 листопада, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у Першій лізі цього вік-енду з гостями студії Заслуженим тренером України Ігорем Гатаулліним та тренером низки команд Павлом Кікотем.

З нововведень відзначаємо той факт, що всі команди гратимуть єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

15 листопада. 14:30. Львів. "Скіф”

"Рух" - “Металіст 1925”

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Матч першого кола: 1:1

Фото: metalist1925.com


На "Скіфі" - центральний поєдинок 18-го туру. До Львова завітає команда Андрія Демченка, яка не програє вже дев'ять матчів. Безпрограшна серія "Руху" обірвалася минулого туру на позначці п'ять ігор. Мотивація у господарів, мабуть, вища, ніж у гостей: перемога дозволить їм піднятися в таблиці з не дуже комфортного четвертого місця.

До слова, "Металіст 1925" - єдина команда, якій в минулому сезоні вдалося обіграти "Рух" Леоніда Кучука. Для іменитого наставника цей матч стане особливим - 30-м на чолі львівського клубу: +16=8-5, 52:21.


16 листопада. 13:00. Кременчук. «Кремінь-Арена імені О.Бабаєва»

"Кремінь" - “Черкащина”

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)

Матч першого кола: 2:2

Минулий тур став по-справжньому чорним для "Черкащини": команда опустилися на останню, 16-ту сходинку, а безвиграшна серія сягнула 12 матчів. До повторення антирекорду, який, до слова, належить "Кременю" - рукою подати: всього одна гра. Кременці лише в останній домашній зустрічі здобули другу в сезоні перемогу.


16 листопада. 14:00. Зоря. Стадіон ім. Б.Тропанця

"Балкани" - “Агробізнес”

Арбітр: Дмитро Кутаков (Київська область)

Матч першого кола: 0:3

Фото: fcab.com.ua


0:8 - з таким загальним рахунком програли три останні тури "Балкани". Ситуація ускладнюється тим, що команда знаходиться в зоні ризику, кожне очко зараз - на вагу золота. "Агробізнесу" виліт, звісно, не загрожує, але й призова трійка вже відірвалася. Наздогнати лідерів буде вкрай важко. Особливо, коли немає стабільності у результатах.


16 листопада. 14:00. Миколаїв. "Верхній стадіон"

"Миколаїв" - “Авангард”

Арбітр: Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя)

Матч першого кола: 1:3

Дві поразки - домашня від "Гірника-Спорт" (0:3) і гостьова від "Минаю" (0:2) - дуже болісно сприйняли в "Миколаєві". Від двох заключних ігор - з "Авангардом" і "Волинню" - залежить подальша доля тренера Юрія Чауса. Або пан, або... Краматорці, яким у минулому турі вдалося перервати 4-матчеву безвиграшну серію, налаштовуються брати очки в місті над Бугом.


16 листопада. 15:00. Івано-Франківськ. "Рух”

"Прикарпаття" - “Волинь”

Арбітр: Микола Балакін (Київська область)

Матч першого кола: 2:3

Фото: fcvolyn.net


Сім матчів - сім перемог. Лучани взяли максимум в останніх турах. Це найкращий показник серед лідерів. Завдяки переможній серії "Волинь" повернулася в чемпіонські перегони. "Прикарпаття" про це може лише мріяти. Команда Володимира Ковалюка зовсім поруч із зоною стикових ігор.


16 листопада. 15:00. Петрове. «Інгулець»

"Інгулець" - “Металург”

Арбітр: Олександр Кальонов (Львів)

Матч першого кола: 2:0

Втрата очок у матчах з "Металістом 1925" (1:1) і "Агробізнесом" (1:2) коштувала петрівцям місця серед лідерів. Тепер треба надолужувати згаяне. А календар цьому неабияк сприяє: заключні матчі року "Інгулець" проводить з аутсайдерами - "Металургом" і "Черкащиною". Запоріжці, до слова, лише в минулому турі залишили останюю сходинку, перегравши в рідних стінах "Кремінь" з рахунком 2:1.


16 листопада. 16:00. Київ. "Оболонь-Арена”

"Оболонь Бровар" - “Гірник-Спорт”

Арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород)

Матч першого кола: 1:0

"Оболонь-Бровар" - лідер першої ліги і цим, здається, усе сказано. Що вимагають від команди в таких випадках? Звісно, лише перемог. У першому колі кияни виграли в Горішніх Плавнях - 1:0, але потім на власному полі поступилися в рамках Кубку України - 0:2. Ще одна невдача в плани "пивоварів" не входить. Зазначимо, що на полях суперників "Гірник-Спорт" взяв уже 11 очок.


16 листопада. 17:00. Одеса. "Чорноморець”

"Чорноморець" - “Минай”

Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)

Матч першого кола: 0:1

Здається, після фіаско в Горішніх Плавнях (0:3 від "Гірника-Спорт") в Одесі нарешті змирилися з тим, що цього сезону не може й бути мови про повернення до Прем'єр-ліги. Завдання, радше за все, перенесуть на наступний рік. Проте ще нинішній футбольний рік не минув, "Чорноморець" закриває домашню ігрову програму матчем з "Минаєм" - справжнім відкриттям першого кола. В активі закарпатців - 33 очки, п'ята сходинка і великі амбіції. В Одесі - екзамен на зрілість для команди Василя Кобіна.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору