Новини змагань

ФК «Агробізнес» звів у Волочиську футбольний майданчик (відео)

13:00, 14 листопада 2019

У перерві матчу 17 туру Першої ліги «Агробізнес» – «Інгулець» у Волочиську відкрили важливий для клубу об'єкт інфраструктури

На центральному стадіоні міста «Юність» було урочисто відкрито футбольний майданчик, користуватися яким окрім першої команди «Агробізнес» зможуть вихованці дитячої спортивної школи, ветерани футболу, учасники АТО.

Символічну стрічку перерізали почесний президент ФК «Агробізнес» Олег Собуцький та перший заступник міського голови Волочиська Олександр Васильченко. Гостями урочистої  церемонії разом із сотнями містян стали голова Тернопільської ОДА Ігор Сопель, голови Хмельницької та Чернівецької обласних федерацій футболу Ігор Хіблін та Василь Орлецький, знаменитий футболіст Сергій Нагорняк, голова Хмельницької обласної  спілки ветеранів АТО Сергій Чиж та багато інших почесних людей.

  

Після урочистостей майданчик одразу зайняли вихованці Волочиської дитячо-юнацької спортивної школи. Футбольні баталії тривали не одну годину, радощів хлопчаків та їхніх тренерів, які отримали в своє розпорядження чудову локацію для ігор та тренувань, не було меж.

«Це подарунок Волочиську та всім його мешканцям від компанії «Агробізнес», – наголосив віце-президент УАФ, почесний президент ФК «Агробізнес» Олег Собуцький. – Майданчик із якісним штучним покриттям німецького виробництва, з освітленням, відтепер чи не в цілодобовому режимі слугуватиме футбольній спільноті міста та області. Це також є однією зі складових розвитку інфраструктури ФК «Агробізнес». На стадіоні «Юність» окрім реконструкції основного поля та роздягалень за останній рік відкрито тренажерний зал, зал для теоретичних занять, майданчик зі штучним покриттям. Поруч майже готове поле з натуральним покриттям, яке буде основним для тренувального процесу. На черзі зведення західної трибуни на «Юності». Вона буде ближчою до поля, матиме зручні сидіння та дах. Нині стадіон на домашніх матчах «Агробізнеса» заповнюється майже вщерть, коли збільшимо місткість та зробимо арену комфортнішою, розраховуємо на ще більшу увагу з боку глядачів».

   

У «Агробізнесі» є доброю традицією клубну інфраструктуру надавати для занять спортом учасникам АТО. Певно, такий досвід має бути поширений і на всі куточки України. «До тренажерної зали на «Юності» залюбки приходять військові, тепер узгодимо час, коли вони гратимуть в футбол на новому майданчику. Так вони зможуть підтримувати фізичну форму в належному стані та адаптуватися до мирного життя», – запевнив Сергій Чиж.

Голова державної адміністрації сусідньої з Волочиськом Тернопільської області Ігор Сопель є вболівальником «Агробізнеса» з дня заснування клубу, радо завітав на знакову подію: «Коли відкривається новий футбольний майданчик, навколо тебе усміхнені обличчя хлопчаків, з оптимізмом дивися на майбутнє країни та футболу зокрема. Це найкраща інвестиція, яка дає можливість людям займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. «Агробізнес» є соціально орієнтованою компанією, цей майданчик, як і інші спортивні споруди, клуб надає в користування дітям, військовим та всім іншим небайдужим до спорту громадянам. Також ТОВ «Агробізнес» є крупним платником податків у Тернопільській області, що дає нам можливість реалізовувати в тому числі і соціальні проекти. Хочу подякувати за таку добру справу Олегу Собуцькому, якому за останні три роки вдалося створити в Волочиську амбітну команду, нині вона є гордістю міста та всієї області. Відтепер цілий рік, незважаючи на погоду, юні та дорослі футболісти матимуть змогу в чудових умовах підвищувати свою майстерність».

 

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcab.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору