Новини змагань

Єфремов: "Оболонь-Бровар" досягає результату за рахунок командних дій (відео)

10:10, 14 листопада 2019

Захисник "Оболоні Бровар" Євген Єфремов поділився враженнями від матчу 17 туру з Черкащиною, в якому команда здобула перемогу на останніх секундах (2:1)

Фото: fcbrovar.obolon.ua


Захисник “пивоварів” Євген Єфремов проаналізував гру команди, а також наголосив на амбітних завданнях у цьому сезоні. “Ретельно аналізували гру "Черкащини" ще перед першим нашим протистоянням. Гра була досить непростою для нас. Багато своїх моментів не реалізували, у відповідь пропустили.

Після пропущеного м'яча активізувалися, тиснули на ворота черкащан, проте було багато сумбуру у наших діях. Дякувати Богу, вдалося вирвати перемогу на останніх секундах. Хочу привітати гравців, тренерський штаб, керівництво клубу, а також вболівальників з важливою перемогою. У нас залишається завдання бути у трійці лідерів. Зробимо все від себе залежне, щоб досягти бажаного результату".

Єфремов розкрив секрети успіху команди у цьому сезоні. “Оболонь-Бровар" досягає результату за рахунок командних дій. У нас хороша атмосфера всередині колективу, завжди виконуємо тренерські настанови. Також необхідно відзначити дисципліну гравців та характер, який допомагає нам виривати перемоги у непростих протистояннях.

Задоволений, що маю можливість знаходитися у такому колективі, у якому панує тепла та дружня атмосфера. Вважаю, що за кадровим потенціалом "Оболонь-Бровар" відповідає рівню Прем'єр-Ліги. У нас якщо хтось травмується, то завжди є гідна заміна цьому гравцю".

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору