Новини змагань

Рекорд результативності у Чернівцях. Друга ліга. Відлуння матчів 20 туру (відеоогляди)

13:00, 12 листопада 2019

Безпрограшна серія "Полісся", безкомпромісний "Альянс"

"Полісся" вдома ще не програвало. Фото: Каріна Цимбалюк


Житомирське «Полісся» не програє вже десять матчів поспіль (чотири нічиї), ФК «Нікополь» - шість (дві нічиї), липоводолинський «Альянс» - п’ять. Безвиграшна серія одеського «Чорноморця-2» триває десять матчів, одеського «Реал Фарма» - п’ять. Аналогічна серія краматорського «Авангарда-2» переривається на позначці у шість матчів, а тернопільської «Ниви» - у п’ять.

Липоводолинський «Альянс» виграє п’яту гру поспіль і не грає унічию вже 16 матчів (рекорд сезону). Перша домашня поразка херсонського «Кристалу» у поточному сезоні. Лише житомирське «Полісся» та шевченківське «ВПК-Агро» ще не програвали вдома у сезоні.

Перша гостьова перемога «Таврії Сімферополь» та краматорського «Авангарда-2» у поточному сезоні.

У чотирьох останніх матчах "Дінах" набрав лише одно очко. "Діназ" - "Чайка" - 1:2. Фото: офіційна сторінка ФК "Діназ" у ФБ


Третя поспіль нульова нічия у Миколаєві між МФК «Миколаїв-2» та ФК «Нікополь». У цілому це вже п’ята нічия у восьми матчах між командами.

40 перемога новокаховської «Енергії» у гостях у Другій лізі. Микола Лиховидов («Реал Фарма») у віці 53 років і 286 днів продовжує бути найстаршим гравцем сезону і продовжує бути найстаршим гравцем в історії Другої ліги.

Андрій Полтавцев (ФК «Нікополь») не пропускає вже три матчі і 271 хвилину, це найдовша чинна серія воротарів у Другій лізі.

Андрій Полтавцев. Фото: fcnikopol.com.ua


Воротар Владислав Логовський («Енергія») проводить четвертий матч у Другій лізі у якості польового гравця. Сергій Любчак («Верес») стає автором п’ятого самострілу у поточному сезоні, в тому числі другого - у ворота рівненського «Вереса».

Вперше з 31 серпня 2002 року у Другій лізі зафіксований рахунок 5:4. Тоді «Металург-2» Запоріжжя вдома поступився з таким рахунком «Гірнику-Спорт». Загалом це лише третій такий рахунок у Другій лізі. Вперше це було зафіксовано 25 травня 1998 року у грі «Беркут» Бедевля - ФК «Тисмениця» - 5:4.

 

Підсумки ігрового туру

Загалом зіграно десять матчів: чотири перемоги господарів, одна нічия та п’ять перемог гостей. Забито 30 м’ячів (у середньому 3 за гру), господарі забили 16 м’ячів, гості – 14. У першому таймі було забито 16 м’ячів, і 14 у другому. Арбітрами було показано 45 попереджень та чотири вилучення, також було призначено вісім пенальті (три не реалізованих). Загалом десять матчів туру відвідало 6740 глядачів (у середньому 674 за гру). У турі зафіксовано п’ять дублів та одна впевнена перемога.

Фото: Віктор Зарванський


Голи: найперший – Євгеній Шевченко («Оболонь Бровар-2», третя хвилина), найпізніший – Руслан Дедух («Нива» Тернопіль, 90+4 хвилина).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Тарас Сивка («Буковина»), Михайло Шестаков («Верес»), Ярослав Галенко («Полісся»), Сергій Загинайлов («Альянс»), Артур Загорулько («Нива» Вінниця).

Пенальті не реалізували: Дмитро Махнєв («Енергія», воротар), Мар’ян Мисик («Верес», воротар), Владислав Шарай («Альянс», воротар).

Огляд матчів 20 туру у Групі "А"


Друге вилучення у другій лізі: Богдан Порох (МФК «Миколаїв-2»), перше: Микита Комісар («Енергія», у 29-й грі), Дмитро Нерубенко («Гірник», у 29-й грі), Дмитро Попов («Нива» Вінниця, у 86-й грі).

У власні ворота забив: Сергій Любчак («Верес»).

Воротарі

Суха гра в активі семи голкіперів: Амір Агаларов (МФК «Миколаїв-2»), Андрій Полтавцев (ФК «Нікополь»), Віталій Чеботарьов («Таврія-Сімферополь»), Сергій Дворник («Енергія»), Ібрагім Суаіб («Авангард-2»), Олег Мозіль («Полісся»), Іван Тюрін («Оболонь Бровар-2»).

"Миколаїв-2" - "Нікополь" - 0:0. Фото: mfc.mk.ua


Ювілеї гравців

290-ту гру у другій лізі проводить: Сергій Гвоздевич ("Гірник"), 160-ту: Михайло Лаптєв ("Кристал"), 140-ву: Микола Лиховидов ("Реал Фарма"), 120-ту: Михайло Шестаков ("Верес"), 90-ту: Сергій Пономаренко, Володимир Тименко (обидва "Чайка"), 80-ту: Сергій Швець ("Полісся"), 70-ту: Герман Дмитрієв ("Реал Фарма"), Євген Сантрапинських ("Буковина"), Павло Бесараб ("Енергія"), 60-ту: Андрій Федоренко ("Поділля"), Даніел Раулюк ("Буковина"), 50-ту: Дмитро Задера (МФК "Миколаїв-2").

Огляд матчів 20 туру у Групі "Б"


Десятий м’яч у другій лізі забиває: Тарас Сивка («Буковина»), п’ятий: Микита Комісар ("Енергія"), Сергій Загинайлов ("Альянс").

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Богдан Покойовий ("Оболонь Бровар-2", у 15-й грі), Євгеній Шевченко ("Оболонь Бровар-2", у третій грі), Олександр Безпалий ("Діназ", у другій грі).

Півзахисник ФК "Полісся" Євгеній Немтінов. Фото: Каріна Цимбалюк


Другий дубль у другій лізі: Тарас Сивка («Буковина»), перший: Ярослав Галенко («Полісся», у 46-й грі), Андрій Бартошук («Чайка», у 44-й грі), Денис Островський («Оболонь Бровар-2», у 15-й грі), Мар’ян Мисик («Верес», у 13-й грі).

Дебютують у Другій лізі: Володимир Близнюк ("Авангард-2"), Єгор Грабовський, Іван Чистяк (обидва "Оболонь Бровар-2").

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору