Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. 17 тур. Анонс недільного матчу

08:30, 10 листопада 2019

Анонс матчів 17 туру сезону 2019/20 у Першій лізі

Фото: facebook.com/fcIngulets


У понеділок, 11 листопада, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 17-му турі Першої ліги із гостем студії Віктором Догадайлом.

З нововведень відзначаємо той факт, що всі команди гратимуть єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

08 листопада. 18:30. Харків. “ОСК Металіст”

“Металіст 1925” - “Балкани”

Арбітр: Клим Заброда (Київ)

Фото: fcbalkans.com.ua


Харків'яни, якщо справді хочуть потрапити до Прем'єр-ліги, мають, перш за все, налагодити гру у рідних стінах. Переважну більшість очок було втрачено саме на ОСК "Металіст". Плани "Балкан" набагато скромніші: залишитися у Першій лізі. Але останні три гостьові зустрічі, програні зорянцями із загальним рахунком 0:10, не додають оптимизму прихильникам команди. А тут ще й виїзд до Харкова...


08 листопада. 18:30. Запоріжжя. “Славутич-Арена”

“Металург” - “Кремінь”
Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)

У минулому турі "Кремінь" нарешті перервав ганебну серію з 13 матчів без перемог, легко розібравшись із "Агробізнесом" (4:0). Чим, звісно, покращив свої шанси на збереження прописки в Першій лізі. До рятівного 12-го місця лише сім очок, а попереду аж 14 турів. Ситуація у "Металурга" критична, проте не безнадійна. П'ять очок і останній рядок у таблиці - це жах, але ж і конкуренти далеко не пішли, і матчі з ними попереду. Перший з цієї серії - з "Кременем". У таких випадках завше говорять, що розігрується не три, а одразу шість очок. А от кому вони дістануться - насправді питання.


09 листопада. 14:00. Волочиськ. “Юність”
“Агробізнес” - “Інгулець”
Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)

Фото: facebook.com/fcIngulets


У двох останніх турах "Агробізнес" зазнав поразок. Особливо болючою стала від "Кременя" (0:4) - найперша з розгромним рахунком у цьому сезоні. Чи зможуть підопічні Олександра Іванова реабілітуватися - питання риторичне, адже в суперниках "Інгулець", який має вдвічі менше за волочиську команду поразок (три проти шести).


09 листопада. 14:00. Горішні-Плавні. “Юність”
“Гірник-Спорт” - “Чорноморець”
Арбітр: Сергій Задиран (Київ)
У Горішніх Плавнях зустрінуться команди, які встигли змінити головних тренерів. Позитивні зрушення одразу помітили в "Горняку-Спорт": кілька важливих перемог під орудою Ігоря Жабченка, стрімке сходження по таблиці. Плюс для "Чорноморця" - запрошення Остапа Маркевича: він провів усього чотири матчі, але програв лише один. Зазначимо, що у випадку перемоги "гірники" наздоженуть "моряків" і матимуть стільки ж очок - 21.


09 листопада. 14:00. Ужгород. “Минай”
“Минай” - “Миколаїв”
Арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса)
Стабільністю "Минай" не вирізняється, вдалі матчі чергує з провальними. Дві перемоги в останніх п'яти турах - не той результат, який може влаштовувати вимогливе керівництво і амбіційного тренера Василя Кобіна. Завдання на "Миколаїв" - лише максимум. Проте і "муніципалам" очки потрібні не менше, ніж закарпатцям: команда Юрія Чауса на відстані однієї перемоги від небезпечної зони.


09 листопада. 14:00. Краматорськ. “Авангард”
“Авангард” - “Прикарпаття”
Арбітр: Владислав Дорош (Київ)
Краматорці в боргу перед власними вболівальниками. Наче й грає команда Олександра Косевича непогано, проте не взяла жодного очка в останніх трьох зустрічах. Востаннє "Авангард" перемагав місяць тому ("Черкащина" - 2:1). "Прикарпаття" теж невдало проводить останні матчі: лише одне очко в трьох турах. А з кадровими втратами (через зайві попередження і вилучення не допоможуть Василь Дербах, Роман Кузьмин і Андрій Новак) розраховувати на очки в Краматорську буде вкрай важко.


09 листопада. 19:00. Луцьк. “Авангард”
“Волинь” - “Рух”
Арбітр: Іван Бондар (Київ)

Фото: fcrukh.com


Рік тому "Волинь" видала серію з п'яти поспіль перемог, але потім несподівано поступилася "Дніпру-1" (0:5). Зараз в активі шестиматчева переможна серія, а попереду - західноукраїнське дербі, в якому через дискваліфікацію не зіграють провідні виконавці команди - Віталій Пономар, Сергій Сімінін та Іван Цюпа. Питання в тому, чи зуміє Андрій Тлумак знайти їм рівноцінну заніму, оскільки львів'яни позбавлені кадрових проблем.


10 листопада. 14:00. Черкаси. “Центральний”
“Черкащина” - “Оболонь-Бровар”
Арбітр: Павло Дубровець (Житомир)
Антирекорд сезону за кількістю матчів без перемог належить "Кременю" - їх у пасиві кременців було і залишилось 13. "Черкащина" не виграє 11 ігор поспіль. Завдання перервати цю непристойну серію ускладнюється тим, що підопічні Олександрв Кирилюка гратимуть не в рідних Черкасах, а на нейтральному полі - в Щасливому, що під Києвом. Себто господарями поля "городяни" будуть лише умовно.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору