Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. 16 тур. Анонс

08:00, 2 листопада 2019

Анонс матчів 16 туру сезону 2019/20 у Першій лізі

Фото: facebook.com/fcIngulets


У понеділок, 04 листопада, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 16-му турі Першої ліги із гостями студії Олександром Яценком і Артемом Касьяновим.

З нововведень відзначаємо той факт, що всі команди гратимуть єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


02 листопада. 14:00. Кременчук. «Кремінь-Арена»

«Кремінь» - «Агробізнес»

Арбітр: Іван Салаш (Київ)

Мабуть, найприємніша новина для прихильників "Кременя": команда повертається на рідну арену, де ще не грала після повернення до першої ліги. З літа велися робити щодо заміни старої синтетики на нову. Газон турецької фірми уклали, спеціальна комісія з УАФ дала дозвіл на проведення офіційних матчів на "Кремінь-Арені", тож слово за кременчуцькими футболістами. А вони у боргу перед власними вболівальниками, адже мають в активі лише одну перемогу за все перше коло.


02 листопада. 19:00. Луцьк. «Авангард»

«Волинь» – «Авангард»

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

Фото: facebook.com/FCVolynLutsk


Не надто вдалий виступ "Волині" на початку сезону ледве не призвів до відставки Андрія Тлумака. Вірніше, фахівець хотів було піти з команди, але гравці вмовили його відмовитися від такого кроку. І як бачимо, недаремно. Завдяки виграшній серії з п'яти матчів, яка, до речі, ще триває, лучани повернулися до кола лідерів. "Авангард", навпаки, провівши останні зустрічі невдало, опинився на восьмому місці.


03 листопада. 15:00. Миколаїв. Верхній стадіон

«Миколаїв» – «Гірник-Спорт»

Арбітр: Степан Лапко (Львів)

Посеред тижня "Миколаїв" і "Гірник-Спорт" вирішували кубкові завдання, проте обидва зазнали невдач. Та якщо "городяни" поступилися елітній "Десні", то "гірники" спіткнулися на представникові другої ліги - "Альянсі". Тож тепер обидва невдахи можуть зосередитися на виступах у Першій лізі, тим паче що працювати тут є над чим: і "Миколаїв", і "Гірник-Спорт" знаходяться поруч з небезпечною зоною. Далі - Друга ліга.


03 листопада. 15:00. Івано-Франківськ. «Рух»

«Прикарпаття» – «Минай»

Арбітр: Денис Шурман (Київська обл.)

Команда Василя Кобіна приїде до Івано-Франківська не лише у ранзі фавориту, а й як чвертьфіналіст Кубка України. "Минай", обігравши "Львів" з рахунком 2:0, переписав власну історію: до цього найкращим результатом команди вважався вихід до 1/8 фіналу. У гарному настрої тепер можна подумати й про те, як взяти реванш у "Прикарпаття" за стартові 0:3.


03 листопада. 16:00. Петрове. «Інгулець»

«Інгулець» - «Металіст 1925»

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ)

У пасиві петровців три поразки, одна з яких якраз від "Металіста 1925" у стартовому турі. Стільки ж, можливо, після візиту на Кіровоградщину буде й у команди Андрія Демченка. Приводом для таких думок може слугувати вдала гра "Інгульця" в чемпіонаті (шість перемог у семи останніх іграх) і в національному Кубку, де команда пробилася до чвертьфіналу. Зазначимо, що харків'яни не програють уже сім турів.


03 листопада. 16:00. Запоріжжя. «Славутич-Арена»

«Металург» – «Оболонь Бровар»

Арбітр: Ігор Сташук (Чернігів)

Аутсайдер номер один - "Металург" - чемпіонат розпочав досить непогано, у першому ж турі зумів відібрати очки в "Оболоні-Бровар", зігравши внічию - 3:3. Потім команда взяла ще чотири залікові бали і на цьому поки що все, а безвиграшна серія взагалі нараховує сім матчів. І як виправляти ситуацію, коли в суперниках команда, яка на виїзді грає не гірше, ніж дома: з семи гостьових матчів "пивовари" програли лише два.


03 листопада. 17:00. Львів. «Скіф»

«Рух» – «Балкани»

Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)

Фото: fcbalkans.com.ua


Хто відповість одразу, коли "Рух" востаннє забивав більше одного м'яча? Не знаєте, підказуємо: ще в дев'ятому турі у виїзному матчі з "Черкащиною" (6:1). Наразі хоч ставки роби, чи відзначаться львів'яни у воротах "Балкан" більше одного разу? До слова, в двох останніх гостьових зустрічах зорянці пропусти сім голів.


03 листопада. 17:00. Одеса. «Чорноморець»

«Чорноморець» – «Черкащина»

Арбітр: Олександр Солов’ян (Київ)

Чорна смуга черкащан продовжується, попри те, що команді вдалося перервати програшну серію з восьми поєдинків, адже триває інша, безвиграшна, десятиматчева. "Чорноморець" з приходом Остапа Маркевича взяв чотири очки в трьох останніх іграх, але говорити про повне одужання "моряків", мабуть, ще зарано.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору