Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. 17-й тур. Анонс матчів

10:00, 23 жовтня 2019

Анонс матчів 17 туру сезону 2019/20 у Другій лізі

Фото: dinaz.com.ua


У понеділок, 28 жовтня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у змаганнях ПФЛ  із експертами у студії екс-тренером "Чорноморця" Володимиром П'ятенком та спортивним директором ПФЛ Євгенієм Морозом.

З нововведень відзначаємо той факт, що всі команди гратимуть єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А»

Середа, 23 жовтня 2019 року. смт. Макарів, стадіон «ім. М. Х. Бруквенка», 15:00.

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – ФК «Ужгород»

Арбітр – Владислав Бакулін (Нова Каховка, Херсонська область)

Матч першого кола: 1:2, голи: Шевчук, 11, - Ференцик, 65, Дрозд, 78

Зустріч двох команд із нижньої половини таблиці відбудеться в складний для обох команд момент: «Чайка» в минулому турі поступилася в Вінниці (0:2), «Ужгород» зазнав великої поразки на Рівненщині (0:3).

Мотивація господарів надзвичайна: набравши всього одне очко в трьох останніх матчах, «Чайка» зависла прямо над останнім місцем із мінімальним відривом від аутсайдера. Нема куди особливо відступати й ужгородцям: хоча вони дещо відірвалися від групи команд із низовин, дебютанти ліги почали вже відставати від групи лідерів, тож також не мають вже права на осічки.


Середа, 23 жовтня 2019 року. м. Хмельницький. Стадіон «Поділля», 15:00.

«Поділля» (Хмельницький) - «Нива» (Тернопіль)

Арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область)

Матч першого кола: 2:2, голи: Гайдаш, 75, Музичук, 80, - Волохатий, 29, Кохман, 44

Хмельничани здобули дві перемоги поспіль із загальним рахунком 6:0, але тепер, після матчів проти новачків ліги, «Поділля» зустрінеться з одним із лідерів, який втратив одноосібну першість після кількох недавніх сенсаційних втрат очок. Якщо підопічні Костишина в минулому турі в гостях розгромили «Оболонь Бровар-2» (3:0 в Бучі), то «Нива» в Тернополі зазнала великої поразки від ФК «Калуш» (0:3). І після цього вперше зі стартових турів втратила перше місце.

Зважаючи на те, що «Поділля» перебуває в групі лідерів (4 місце), а сама «Нива» в першому колі втратила очки в матчі з хмельничанами, мотивація обох команд буде величезною. А якщо врахувати, що «Нива» мінімально відстає від «Полісся», це буде чи не найважливіший матч туру.


Середа, 23 жовтня 2019 року. м. Житомир. Стадіон «Спартак-Арена», 15:00.

«Полісся» (Житомир) – «Буковина» (Чернівці)

Арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк)

Матч першого кола: 2:0, голи: Семчук, 52, Галенко, 83

Перемога над «Діназом» була мінімальною, але принесла житомирянам максимальний зиск – вони вперше з третього туру очолили турнірну таблицю, а тепер мають шанс продовжити своє перебування в лідерах.

У гості до «Полісся» завітає чернівецька команда, яка проводить сезон серед аутсайдерів (10 очок, у трійці останніх команд, з мінімальним випередженням останнього місця). В гостях «Буковина» не може виграти з перших чисел вересня (всього одне очко за чотири останніх виїзди).


Середа, 23 жовтня 2019 року. м. Калуш. Стадіон «Хімік», 16:00.

ФК «Калуш» - «Діназ» (Вишгород)

Арбітр – Михайло Райда (с. Кушниця, Закарпатська область)

Матч першого кола: 3:0, голи: Горбаченко, 64, Ременюк, 69, Книш, 90

У минулому турі ФК «Калуш», по суті, змінив лідера, розгромивши «Ниву», що дозволило «Поліссю» обійти тернополян і вибратися на перше місце. Тепер завданням калушан буде покращити власне турнірне положення.

«Діназ» – сусід і найближчий конкурент господарів, який випереджає його всього на два очка. В випадку другої в сезоні перемоги над дебютантом ліги ФК «Калуш» вийде на п’яте місце. Втім, гості після поразки в Житомирі будуть прагнути реабілітації, а також – реваншу за розгромну поразку від цієї команди на своєму полі в першому колі.


Середа, 23 жовтня 2019 року. смт. Млинів, стадіон «Колос», 15:00.

«Верес» (Рівне) - «Оболонь Бровар-2 (Буча)

Арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)

Матч першого кола: 4:0, голи: Яременко, 67, Петько, 70, Шестаков, 84, Кучеров, 90+1

Рівняни в ударній формі – не програють уже місяць, виграли чотири матчі поспіль. В гості їде суперник, якого «Верес» розгромив у першому колі. «Оболонь Бровар-2» наразі посідає останнє місце й не може виграти ще з літа. В минулому турі молода команда пропустила три м’ячі без відповіді від хмельничан на своєму полі.

«Верес», у випадку перемоги, теоретично може замахнутися навіть на лідерство. Положення переслідувача житомирян і тернополян зобов’язує «червоно-чорних» грати тільки на перемогу в кожному турі.

 

Група «Б»

Середа, 23 жовтня 2019 року. м. Херсон, стадіон «Кристал», 13:00.

«Кристал» (Херсон) – МФК «Миколаїв-2»

Арбітр – Євгеній Назаров (Харків)

Матч першого кола: 7:1, голи: Цой, 7, Бондаренко, 17, Мартян, 23, Барладим, 51, Кірєєв, 74, Гливий, 85, 88, - Порох, 66

Безвиграшна серія МФК «Миколаїв-2» складає п’ять матчів. Фото: mfc.mk.ua


Лідер Групи «Б» прийме п’яту команду першості, втім, настрій у гостей буде не найкращим. МФК «Миколаїв-2», віддавши у першу команду свого старшого тренера (Чауса замінив добре знайомий гравцям Мазараті), програв «ВПК-Агро» (0:3 в гостях). Загалом, безвиграшна серія миколаївської молоді досягнула вже 5 матчів.

Утім, нема сумнівів, що «Кристал» обійдеться без недооцінки суперників. В останніх 5 матчах лідер набрав 13 очок (4 перемоги при 1 нічиїй), але переслідувачі не дають йому розслабитися – треба тільки вигравати.


Середа, 23 жовтня 2019 року. м. Берислав. Стадіон «Машинобудівник». 15:00.

«Таврія-Сімферополь» - «ВПК-Агро» (Магдалинівка)

Арбітр – Ярослав Пєсоцький (Суми)

Матч першого кола: 3:0, голи: Шмигельский, 39, Коломоєць, 61, Красов, 65

За останній місяць «Таврії» довелося витримати випробування майже всіма лідерами. Виходило не дуже – в шести матчах від середини вересня всього лише одне набране очко. В минулому турі сімферопольці поступилися вдома «Альянсу» (0:2), а тепер чекають в гості іншого претендента на звання найуспішнішого новачка сезону.

«ВПК-Агро» виграв 8 матчів поспіль, у минулому турі розгромивши п’яту команду першості (3:0 вдома над МФК «Миколаїв-2»). Відстаючи всього на одне очко від лідера, гості їдуть тільки за перемогою зі сподіванням повторити результат першого кола.


Середа, 23 жовтня 2019 року. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 15:00.

«Енергія» (Нова Каховка) - «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Дмитро Осауленко (Київ)

Матч першого кола: 0:0

Дуель старожилів Другої ліги цікава тим, що команди ніби ходять одна навколо одної. «Енрегія» в минулому турі грала якраз в Одесі (1:1 з «Чорноморцем-2»), а от «Реал Фарма» мала час на відпочинок – пропускала останній ігровий день, а до того грала на Херсонщині – й відібрала очки в лідера, «Кристалу».

«Енергія» також має підстави вважати цього суперника незручним. Хоча «Реал Фарма» вже три з залишком роки не може обіграти новокаховців, дуже багато матчів між суперниками (включаючи перше коло) завершилися нічиїми. Дуель середняків буде цікавою й цього разу.


Середа, 23 жовтня 2019 року. м. Нікополь. Стадіон «Електрометалург». 15:00.

ФК «Нікополь» - «Чорноморець-2» (Одеса)

Арбітр – Єгор Кевлич (Кропивницький)

Матч першого кола: 4:1, голи: Мандровський, 37, 45+3, 52, Богданов, 39, пен, - Смароков, 83

Після ефектних перемог над «Таврією» (2:0 вдома) та «Авангардом-2» (3:0 в гостях) ФК «Нікополь» чекає зустрічі з іще однією «двієчкою». «Чорноморець-2» вперше зіграє під керівництвом недавно призначеного Андрія Ущаповського, В минулому турі резерв одеситів зіграв внічию з «Енергією» (1:1 вдома).


Середа, 23 жовтня 2019 року. м. Суми. Стадіон «Ювілейний», 18:00.

«Альянс» (Липова Долина) – «Авангард-2» (Краматорськ)

Арбітр – Людмила Тельбух (Дніпро)

Матч першого кола: 4:1, голи: В. Шарай, 33, С. Шарай, 40, 52, Анцибор, 81, - Шаврін, 69

Перемога в Бериславі поповнила скарбничку «Альянсу» на три очки, проте команда залишається «голодною» – вона відстає від другого місця на 5 очок, а від першого – на 6. Зрозуміло, візит аутсайдера сприймається господарями як шанс скоротити це відставання.

«Авангард-2» у минулому турі поступився вдома нікопольцям (0:3), залишаючись на заключному, 11-му, місці. Втім, від дуету більш успішних конкурентів краматорці відстають на три очки, тому в матчі з іншим дебютантом ПФЛ (хай і більш успішним) «двієчка» клубу Першої ліги спробує зачепитися за очки й зробити вклад у свій вихід із останньої позиції.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору