Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. 16 тур. Анонс матчів

10:30, 18 жовтня 2019

Анонс матчів 16 туру сезону 2019/20 у Другій лізі

Фото: офіційна сторінка ФК "Ужгород" у ФБ


У понеділок, 21 жовтня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 16-му турі із експертом у студії Заслуженим тренером України Анатолієм Бузником.

З нововведень відзначаємо той факт, що всі команди гратимуть єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А»

 П’ятниця 18 жовтня 2019 року. м. Буча, стадіон «Ювілейний», 14:00.

«Оболонь Бровар-2» (Буча) – «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Павло Децюк (Чернігів)

Матч першого кола: 0:1, гол: Морговський, 66

Гол-красень від Морговського вирішив долю протистояння в першому колі. На той час молоді оболонці були лідерами, а хмельничани тільки починали набирати очки. Наразі ж «Поділля» у п’ятірці найкращих, а «Оболонь Бровар-2» – на останньому місці, не знаючи перемог уже 12 матчів поспіль. Форма подолян, які в минулому турі розгромили вдома ФК «Ужгород» (3:0), буде пересторогою та додатковою мотивацією для приймаючої сторони.


Субота 19 жовтня 2019 року. смт. Млинів. Стадіон «Колос», 15:00.

«Верес» (Рівне) - ФК «Ужгород»

Арбітр – Сергій Задиран (Київська область)

Матч першого кола: 2:1, голи: Шестаков, 38, 54, - Машталір, 43

П'ятий тур. "Ужгород" - "Верес" - 1:2. Фото: офіційна сторінка ФК "Ужгород" у ФБ


Після трьох перемог поспіль «Верес» чекає в гості одного з найуспішніших із дебютантів сезону в північно-західній групі. ФК «Ужгород» в минулому турі був розгромлений у Хмельницькому, у той час, як рівняни в Млинові відібрали всі три очки у вінничан у видовищному матчі (3:2). На виїзді дебютант ПФЛ грає поки не так успішно (3 нічиї і 2 поразки після перемоги в Чернівцях у стартовому турі), але в першому колі, попри поразку, «Вересу» як одному із фаворитів сезону дав.


Субота 19 жовтня 2019 року. м. Вінниця. Стадіон «Центральний», 15:00.

«Нива» (Вінниця) – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка)

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль)

Матч першого кола: 1:2, голи: Долінський, 26, - Тименко, 39, 45

Дві команди з групи аутсайдерів зустрінуться між собою. Обидві недавно програли якраз «Вересу» – вінничани в минулому турі, борщагівці – в позаминулому (минулий вони пропускали за календарем). Вдома «Нива» останнім часом грає впевнено (4 матчі без поразок, щоправда, три з них – нічиї), а от «Чайка» в поточному чемпіонаті на виїзді ще не вигравала. Не в сезоні – в кубку, нагадаємо, вона виграла в Кривому Розі у місцевого «Гірника».


Субота 19 жовтня 2019 року. м. Тернопіль. Стадіон «Центральний Міський», 16:00.

«Нива» (Тернопіль) – ФК «Калуш»

Арбітр – Степан Лапко (Львів)

Матч першого кола: 3:1, голи: Демчук, 47, Кисленко, 87, Герт, 90+4, пен, - Савошко, 33

Тернополяни продовжують очолювати турнірну таблицю – стратегічно важлива нічия навіть в ослабленому травмами й дискваліфікаціями складі допомогла їм зберегти статус-кво відносно головного переслідувача (0:0 у Житомирі). У гарному настрої «Нива» чекає в гості калушан, які, в свою чергу, в минулому турі розділили очки з молодими оболонцями. На виїзді ФК «Калуш» останнім часом грає невдало (всього одне очко в чотирьох іграх). Напередодні команду замість Василя Качура очолив знаний фахівець з досвідом роботи в УПЛ та за кордоном Степан Олексійович Матвіїв. До суботнього матчу команду готував уже 51-річний фахівець.


Субота 19 жовтня 2019 року. м. Житомир, стадіон «Спартак-Арена», 16:00.

«Полісся» (Житомир) – «Діназ» (Вишгород)

Арбітр – Іван Салаш (Калуш)

Матч першого кола: 0:0

В останніх домашніх матчах пригальмувало «Полісся» (нульові нічиї з ужгородцями та тернополянами), а тут у гості завітає суперник, із яким у першому колі також зіграли в 0:0. «Діназ» після перемог у Тернополі та Чернівцях має вже 8 матчів безпрограшної серії в чемпіонаті (у господарів – на два менше). Восени підопічні Бондаренка не знають поразок у чемпіонаті. Ось такий ось дебют у новачків Групи «А».



Група «Б»

П’ятниця 18 жовтня 2019 року. м. Одеса. Стадіон СОК «Люстдорф», 13:00.

«Чорноморець-2» (Одеса) – «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Євгеній Цибулько (Канів)

Матч першого кола: 0:4, голи: Зінатулін, 45+1, Комісар, 67, Шевченко, 79, Шовковий, 90

Віталій Старовик після роботи в першій команді переведений у «Чорноморець-2», де розпочне роботу матчем із командою, яка в першому колі розгромила його підопічних – 4:0. Втім, за останніх 9 турів «Енергія» набрала 4 очки, не зумівши виграти ні разу. Вкотре новокаховська команда зіграє проти суперника, який пропускав минулий тур.


П’ятниця 18 жовтня 2019 року. м. Краматорськ. Стадіон «Прапор», 14:00.

«Авангард-2» (Краматорськ) - ФК «Нікополь»

Арбітр – Роман Галіцин (Київ)

Матч першого кола: 1:1, голи: Башинський, 84, пен, - Мандровський, 45

Резервний склад першолігового «Авангарду» надихнувся бойовою нічиєю в Новій Каховці в минулому турі, тож прагне покинути останнє місце в своїй групі. Для цього треба, щонайменше, вдруге в сезоні відбирати очки у нікопольців. Сподівання – на вдалі виступи на своєму полі, адже більшість очок (5 із семи) «Авангард-2» набрав якраз вдома, у той час, як ФК «Нікополь» програв три останніх виїзди.


Субота 19 жовтня 2019 року. м. Кривий Ріг, стадіон «Шахти Жовтнева», 14:00.

«Гірник» (Кривий Ріг) - «Кристал» (Херсон)

Арбітр – Олександр Солов'ян (Київ)

Матч першого кола: 0:1, гол: Лаптєв, 90+4, пен

Фото: facebook.com/fckrystal.kherson


Після кількох турів невдач криворізька команда вирвала перемогу в Миколаєві (2:1 над місцевим резервом), після чого видихнула з полегшенням. У гості до одного із фаворитів чемпіонату, який несподівано пригальмував, завітає лідер. «Кристал», утім, у минулому турі не зміг обіграти «Реал Фарму», тож тепер лише на одне очко випереджає найближчого переслідувача – «ВПК-Агро».


Субота 19 жовтня 2019 року. м. Берислав, стадіон «Машинобудівник», 15:00.

«Таврія-Сімферополь» - «Альянс» (Липова Долина)

Арбітр – Максим Пономаренко (Одеса)

Матч першого кола: 0:3, голи: Сидоренко, 4, Пісний, 34, Сулейман, 53

«Альянс» обірвав свою розкішну 11-матчеву переможну серію домашньою поразкою від конкурента ще з аматорських часів, тож у гості до одного з аутсайдерів їде з конкретною метою – зіграти так само, як у першому колі. «Таврія» за останній місяць не тішила фанів перемогами – всього одне очко, в минулому турі поразка в Нікополі.


Субота 19 жовтня 2019 року. м. Магдалинівка. Стадіон «Колос-Арена», 15:00.

«ВПК-Агро» (Шевченківка) - МФК «Миколаїв-2»

Арбітр – Дмитро Кубряк (Одеса)

Матч першого кола: 1:1, голи: Соколянський, 90, - Зарічнюк, 89

Після перемоги в Сумах «ВПК-Агро» наблизився до лідера на відстань 1 очка. У такій ситуації навіть візит колег із першої п’ятірки не залишає господарям інших варіантів, аніж грати тільки на перемогу. До того ж, форма у чемпіонів України серед аматорів і дебютантів ПФЛ – просто прекрасна: 7 перемог поспіль, вдома взагалі не втрачали очок, у той час, як МФК «Миколаїв-2» вперше зіграє після повернення Мазараті, який прийняв резервний склад після того, як Чаус очолив першу команду.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору