Новини змагань

Без дублів і хет-триків. Друга ліга. Відлуння матчів 15 туру (відеоогляди)

10:15, 15 жовтня 2019

Вісім вилучень, "сухий" Мозіль

Капітан "Полісся" Олег Мозіль дякує вболівальникам за підтримку. Фото: facebook.com/polissyazt


Шевченківський «ВПК-Агро» не програє вже сім матчів (усі перемоги), житомирське «Полісся» - шість (три нічиї).

Липоводолинський «Альянс» програв уперше за останніх дев’ять матчів, до цього у команди з Сумщини було дев’ять поспіль перемог.

Безвиграшна серія «Оболоні Бровар-2» триває вже 12 матчів, новокаховської «Енергії» - дев’ять, «Таврія-Сімферополь» - п’ять. Аналогічна серія ФК «Нікополя» переривається на позначці у шість матчів.

Шевченківський «ВПК-Агро» виграє вже сьомий матч поспіль, вишгородський «Діназ» - п’ятий. Лише гравців херсонського «Кристалу» не вилучали з поля у цьому сезоні.

Фото: facebook.com/polissyazt


Андрій Корнєв («Оболонь Бровар-2») у віці 40 років і 346 днів продовжує бути найстаршим гравцем сезону у Другій лізі.

Олег Мозіль («Полісся») не пропускає у шести матчах поспіль – 579 хвилин (рекорд сезону). Дмитро Ховбоша («Верес») забив у власні ворота. Це вже четвертий самостріл у цьому сезоні.

Ілля Терещенко («Діназ») забиває у четвертому матчі поспіль (рекорд сезону), Юрій Соломка («Верес») - у третьому.

Підсумки ігрового туру

Загалом зіграно десять матчів: три перемоги господарів, чотири нічиї та три перемоги гостей. Забито 21 м’яч (у середньому 2,1 за гру), господарі забили 12 м’ячів, гості – дев’ять. У першому таймі було забито дев’ять м’ячів, і 12 у другому. Арбітрами було показано 43 попередження та вісім вилучень, також було призначено чотири пенальті (усі реалізовані). Загалом десять матчів туру відвідало 12830 глядачів (у середньому 1283 за гру).

Голи: найперший – Сергій Петько («Верес», четверта хвилина), найпізніший – Андрій Григорик («Гірник», 90+5 хвилина з пенальті).

Огляд матчів 15 туру у Групі А

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Андрій Григорик («Гірник»), Максим Богданов (ФК «Нікополь»), Мар’ян Мисик («Верес»), Ілля Терещенко («Діназ»).

Третє вилучення у другій лізі: Василь Адаменко (ФК «Нікополь»), друге: Сергій Алексанов («ВПК-Агро»), Микита Жуков («Таврія-Сімферополь»), Ігор Поручинський (ФК «Калуш»), перше: Єгор Попович (ФК «Калуш», у 28-й грі), Юрій Дрозд (ФК «Ужгород», у 13-й грі), Артем Дерев’яго («Оболонь Бровар-2», у 12-й грі), Богдан Козій («Оболонь Бровар-2», у дев’ятій грі).

Воротарі

Суха гра в активі шести голкіперів: Олег Мозіль («Полісся»), Андрій Федоренко («Поділля), Максим Механів («Нива» Тернопіль), Олексій Крупниченко («Діназ»), Андрій Полтавцев (ФК «Нікополь»), Андрій Бубенцов («ВПК-Агро»).

"ВПК-Агро" перервав дев'ятиматчеву переможну серію "Альянса". Фото: facebook.com/fcvpkagro


Ювілеї гравців

90-ту гру у другій лізі проводить: Ігор Маляренко ("Нива" Вінниця), Денис Притиковський ("Полісся"), 80-ту: Олексій Красов, Кирило Дорошенко (обидва "ВПК-Агро"), Андрій Власюк ("Полісся"), 70-ту: Андрій Шмат ("Гірник"), 60-ту: Сергій Молочко (ФК "Нікополь"), Андрій Шишигін ("Буковина"), Артем Макарченко ("Таврія-Сімферополь"), Валерій Сад ("Верес"), Олег Матушевський (ФК "Калуш"), 50-ту: Євген Кателін ("Гірник"), Тарас Сивка ("Буковина"), Владислав Швець (МФК "Миколаїв-2").

Огляд матчів 15 туру у Групі Б

Десятий м’яч у другій лізі забиває: Олексій Красов ("ВПК-Агро").

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Денис Червінський ("Нива" Вінниця, у 48-й грі), Артем Дмитрієв ("Енергія", у 36-й грі), Ярослав Шпікула ("Поділля", у 19-й грі), Ілля Глиняний ("Реал Фарма", у десятій грі), Мар'ян Мисик ("Верес", у восьмій грі), Андрій Романов ("Авангард-2", у сьомій грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору