Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. 15-й тур. Анонс матчів

10:50, 13 жовтня 2019

Анонс матчів 15 туру сезону 2019/20 у Другій лізі

Фото: facebook.com/zarvanskyy.viktor


У понеділок, 13 жовтня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 13-му турі із експертом у студії екс-тренером низки команд ПФЛ Павлом Кікотем.

З нововведень відзначаємо той факт, що всі команди гратимуть єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

 

Група «А»

Неділя, 13 жовтня 2019 року. м. Чернівці, стадіон КСОП «Буковина», 15:00.

«Буковина» (Чернівці) – «Діназ» (Вишгород)

Арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк)

Матч першого кола: 2:3, голи: Палагнюк, 13, пен, Полянський, 39, - Бовтрук, 10, Бриженко, 19, пен, Марченко, 85

Найуспішніший серед новачків північно-західної групи завітає в гості до команди, яка другий сезон поспіль бореться за виживання. На цьому шляху «Буковина» виграла два останніх своїх домашніх матчі, але чи зуміє вона після програного виїзду в гості до лідера дати бій також і «Діназу»? Нагадаємо, вишгородці виграли в Тернополі, обірвавши безпрограшний хід місцевої «Ниви», а після цього пропускали минулий тур за календарем.


Неділя, 13 жовтня 2019 року. м. Хмельницький. Стадіон «Поділля», 15:00.

«Поділля» (Хмельницький) - ФК «Ужгород»

Арбітр – Артем Кошура (Чернівці)

Матч першого кола: 0:0

Важливий матч сусідів по турнірній таблиці: маючи по 19 очок, вони розділяють 5-6 місця. Про рівність свідчить і результат матчу в Ужгороді, де команди розійшлися нульовою нічиєю. Втім, зараз у кращій формі дебютанти турніру. ФК «Ужгород» після мінімальної перемоги над ФК «Калуш» досягнув 4-матчевої безпрограшної серії, в той час, як хмельничани стільки ж не можуть виграти.


Читайте також: Нестримний «Альянс». Друга ліга. Відлуння матчів 14 туру


Неділя, 13 жовтня 2019 року. м. Житомир. Стадіон «Спартак-Арена», 15:00.

«Полісся» (Житомир) – «Нива» (Тернопіль)

Арбітр – Клим Заброда (Київ)

Матч першого кола: 0:1, гол: Кисленко, 90+4

Центральний матч туру, протистояння двох лідерів і фаворитів чемпіонату. Господарі йдуть другими після «Полісся» із відставанням у два очка, на своєму полі вони все ще не програвали в поточному сезоні, лише в минулому домашньому поєдинку вперше втративши залікові пункти (0:0 із ФК «Ужгород»), після чого в 14-му турі розгромили «Оболонь Бровар 2» (3:0 на виїзді). «Нива», схоже, оговталася після поразки від «Діназу» – першої для тернополян у поточному чемпіонаті. В минулому турі підопічні Малика здобули вольову перемогу над «Буковиною» (2:1). Героєм став Кисленко – як і в матчі з «Поліссям» у першому колі.


Неділя, 13 жовтня 2019 року. м. Калуш. Стадіон «Хімік», 16:00.

ФК «Калуш» - «Оболонь Бровар-2 (Буча)

Арбітр – Тарас Панасюк (Бердичів, Житомирська область)

Матч першого кола: 0:0

Після мінімальної поразки в Ужгороді ФК «Калуш» буде приймати резервний склад першолігового лідера. Господарі розраховують на очки: по-перше, вони успішно останнім часом грають вдома, по-друге, самі оболонці вже 11 матчів не можуть виграти в чемпіонаті й знаходяться на найнижчому місці в таблиці.


Неділя, 13 жовтня 2019 року. смт. Млинів, стадіон «Колос», 16:00.

«Верес» (Рівне) - «Нива» (Вінниця)

Арбітр – Олександр Сахно (Київська область)

Матч першого кола: 1:1, голи: Шестаков, 54, - Долінський, 60

Рівняни мають намір поквитатися з вінничанами за нічию в першому колі – можливо, саме цих очок не вистачає «Вересу», щоб не переживати за своє третє місце (переслідувачі всього за два очка) та мати реальні шанси вже найближчим часом вийти на другу позицію. Після перемоги в Макарові над «Чайкою» безпрограшна серія «червоно-чорних» досягла трьох турів, але й «Нива» в непоганій формі, в минулому турі вона обіграла «Поділля» (2:0).


Група «Б»

Неділя, 13 жовтня 2019 року. м. Херсон, стадіон «Кристал», 13:00.

«Кристал» (Херсон) – «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Артем Михайлюк (Київ)

Матч першого кола: 5:0, голи: Барладим, 15, 53, 85, Цой, 28, Крутін, 90+3

Лідер чекає в гості команду, яка потихеньку вибирається з підвалин турнірної таблиці. Якщо в першому колі «Реал Фарма» вдома програв херсонцям із катастрофічним рахунком 0:5, то зараз одеська команда – старожил підходить із гарним настроєм після перемоги над МФК «Миколаїв-2» (1:0). У той же час, «Кристал» в минулому турі грав з іншим одеським колективом – і здобув на виїзді вольову перемогу над «Чорноморцем-2» (2:1). Поки його конкуренти будуть грати між собою і хтось із переслідувачів (а, може, й усі) обов’язково втратить очки, херсонський клуб постарається наростити свій відрив.


Неділя, 13 жовтня 2019 року. м. Миколаїв. Стадіон «Парк Перемоги». 15:00.

МФК «Миколаїв-2» - «Гірник» (Кривий Ріг)

Арбітр – Катерина Усова (Київ)

Матч першого кола: 3:3, голи: Швець, 6, Зарічнюк, 8, Толгаренко, 49, пен, - Бука, 23, Гвоздевич, 72, 75

«Гірник» зазнав першої розгромної поразки після повернення в ПФЛ, пропустивши п’ять м’ячів у виїзді до «ВПК-Агро». Загалом, уже чотири матчі не може виграти криворізький клуб. При цьому зараз йому доведеться зіграти на виїзді проти свого найближчого переслідувача, який відстає всього на два очка та в першому колі забирав очки в «Гірника».


Неділя, 13 жовтня 2019 року. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 15:00.

«Енергія» (Нова Каховка) - «Авангард-2» (Краматорськ)

Арбітр – Микита Богатир (Запоріжжя)

Матч першого кола: 2:1, голи: Кривич, 13, Бочак, 81, - Максименко, 44

Як і в минулому турі, «Енергії» дістається суперник, що пропускав минулий тур і має більше часу на відпочинок. «Авангард-2» минулий свій матч провів також на Херсонщині, зазнавши поразки 2:5 від «Кристалу». Новокаховцям слід брати приклад у лідера – наразі вже 8 матчів вони не знають перемог, а тут завітає остання команда першості.


Неділя, 13 жовтня 2019 року. м. Нікополь. Стадіон «Електрометалург». 15:00.

ФК «Нікополь» - «Таврія-Сімферополь»

Арбітр – Ігор Горбань (Одеса)

Матч першого кола: 0:1, гол: Біжко, 79

Команди сусідять у таблиці (8-9 місця, по 10 очок у активі), але при цьому ФК «Нікополь» ще ніколи не обігрував сімферопольців. І в минулому турі «Таврія» була успішнішою, здобувши нічию з «Енергією», в той час, як ФК «Нікополь» програв Альянсу в Сумах, довівши без виграшну серію до 6 матчів. На виїзді «Таврія» ще не набирала очок – і це також додаткова мотивація.


Неділя, 13 жовтня 2019 року. м. Суми. Стадіон «Ювілейний», 15:30.

«Альянс» (Липова Долина) - «ВПК-Агро» (Магдалинівка)

Арбітр – Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя)

Матч першого кола: 0:1, гол: Шарко, 49

Двоє дебютантів ПФЛ гідно влилися в змагання Другої ліги, причому, зараз знаходяться в першій трійці найближчими переслідувачами лідера. Господарі – треті, гості – другі, між ними два очки, а попереду – лише «Кристал». За час суперництва, яке тягнеться ще з аматорських змагань, більш успішнішим є «ВПК-Агро»: вищий в таблиці, став чемпіоном України серед любительських колективів (у чвертьфіналі на шляху до трофею вибив якраз «Альянс»), та й із трьох матчів суперників два виграв якраз колектив із Дніпровщини. Втім, «Альянс» посилився, знайшов свого «12-го гравця» в Сумах і підходить до протистояння з 11-матчевою переможною серією (у гостей – 6-матчева). Вражаюча статистика напередодні головного матчу Групи «Б»!

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору