Новини змагань

Січінава: усі голи присвячую донечці

09:00, 11 жовтня 2019

Форвард "Інгульця" Ніка Січінава відповів на питання ЗМІ

Фото: ingulec.com


Герой 12-го туру у Першій лізі Ніка Січінава поділився враженнями від матчу з Оболонь-Бровар, а також розповів про свої амбітні цілі.

- Ніка, наскільки важливим для вас є визнання найкращого гравця туру?

- Звичайно, для кожного футболіста приємно отримувати таку відзнаку, але для мене важливіше здобувати позитивний результат з командою. Хочу відзначити партнерів по команді, адже без них не зміг би досягти такого результату.  Намагатимуся у майбутньому прогресувати, щоб виправдати очікування людей, які у мене вірять.

- Два тури поспіль гравці Інгульця стають найкращими, й обидва рази - форварди. За вашими відчуттями, команда зараз демонструє свій найкращий футбол?

- Дійсно, можна сказати що Інгулець зараз перебуває на піку форми. Перед нами стоять конкретні завдання і всі гравці намагаються виконати їх по максимуму.

- Оболонь-Бровар до цього у сезоні не програвала. Враховуючи цей факт, по особливому готувалися до цього протистояння? Приємно, що саме ви завдали супернику першої поразки у сезоні?

- Завжди дуже цікаво грати з лідером чемпіонату, адже на їхньому фоні можна перевірити свою силу. Додатково мотивувати себе на цей матч не потрібно було ,адже розуміли важливість протистояння з турнірної точки зору.  Вдвічі приємніше перемагати команду, яка зараз знаходиться на першому місці. Щасливі, що змогли перервати вражаючу безпрограшну серію підопічних Ковальця. -

На чому акцентував основну увагу Сергій Лавриненко перед грою? За рахунок чого вдалося зламати такий організований захист суперника?

- Ретельно аналізували всі сильні і слабкі сторони суперника. Основний акцент було зроблено на швидкому забитому м'ячі. Дійсно, складно було зламувати таку масовану оборону, але приємно, що нам це вдалося. Отримую задоволення, коли втілюємо у життя все те, що було напрацьовано до матчу.

Фото: ingulec.com


- Погоджуєтеся з тим, що гру можна розділити на дві частини? У другому таймі більше грали за рахунком чи суперник змусив так діяти?

- Дійсно, з вами можна погодитися. У першій половині зустрічі у нас багато що  виходило. Забили два м'ячі і повністю контролювали хід зустрічі. У другому таймі вже грали за рахунком. Важливо, що нам вдалося стримати натиск суперника і здобули надзвичайно важливу перемогу.

- Вам допомагало те, що у першому таймі грали за вітром?

- Вважаю, що обидві команди знаходилися в рівних умовах, тому не можу сказати, що нам було легше.

– У моменті з першим забитим м'ячем ви скористалися незлагодженими діями “пивоварів” у захисті і відправили м'яча у сітку. Головне у тому епізоді було не виключитися з боротьби?

- Бачив, що захисник скидав м'яч воротареві, швидко зорієнтувався у ситуації, зіграв до кінця і переправив м'яча у сітку. Націлений на ворота з першої і до останньої секунди матчу. Чудово, що такі мої дії втілилися у забитий м'яч.

- Як вважаєте, швидкий забитий м'яч став ключовим моментом у матчі?

- Як на мене, долю зустрічі вирішив другий забитий м'яч наприкінці першого тайму. Після цього вже більш впевнено себе почували у другій половині зустрічі.

- У моменті з другим голом ви реалізували одинадцятиметровий. Перед грою домовляєтеся хто пробиватиме пенальті?

- З хлопцями ні про що не домовлялися. Все вийшло досить спонтанно. Дякую партнерам по команді, що довірили таку відповідальну місію. Для мене було дуже важливо не підвести команду. Задоволений, що впорався зі своїм завданням.

Фото: ingulec.com


- Можна сказати, що запорука успіху Інгульця полягає в єдності колективу і виконанні тренерських установ?

- У Інгульці зібрався зараз дуже хороший колектив. Це стосується як гравців, так і тренерського штабу. Всередині команди панує дружня атмосфера. Всі разом досягаємо бажаного результату -

- Надмірна відповідальність за результат не тисне на гравців чи навпаки додатково мотивує?

- Це мотивує нас до того, щоб посідати лідируючі позиції і демонструвати змістовний футбол. Хочемо своєю грою приносити задоволення вболівальникам. -

- Зараз ви лідируєте у гонці бомбардирів. Ставите собі за мету стати найкращим голеадором Першої ліги?

- Перед собою завжди ставлю максимальні завдання. Буду щасливим, якщо стану найкращим бомбардиром Першої ліги. Відзначу, що усі свої забиті м'ячі присвячую доньці.

- У наступному турі зіграєте проти кременчузького Кременя. Чого очікуєте від матчу аутсайдером чемпіонату?

- Кремінь - хороша команда, зі своїм малюнком гри. Проти таких суперників завжди дуже складно грати. Готуємося до непростого протистояння. Про недооцінку кременцузького колективу не слід говорити, адже у Першій лізі немає прохідних матчів. Сподіваємося, що зможемо досягти бажаного результату.

Бліц

Народився у Кутаїсі

Є вихованцем чернігівської «Юності»

Слідкую за Барселоною, подобається гра Лукаку

Мрія – зіграти в Лізі чемпіонів чи в Лізі Європі УЄФА. Упевнений, вона здійсниться разом із Інгульцем.

 

Пресслужба ПФЛ

SportArena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору