Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. 12-й тур. Анонс

08:50, 5 жовтня 2019

Анонс матчів 12-го туру сезону 2019/20 у Першій лізі

Фото: fcbalkans.com.ua


У понеділок, 07 жовтня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 12-му турі із експертом у студії Віктором Догадайлом.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


05 жовтня. 15:00. Волочиськ. «Юність»

«Агробізнес» - «Прикарпаття»

Арбітр: Владислав Дорош (Київ)

Волочиський клуб у минулому турі поступився в Луцьку (1:2 – спершу ведучи в рахунку), івано-франківський – вдома «Металісту 1925» (2:3 – також починаючи із власного голу). Це погіршило становище обох команд – одні з першого місця опустилися на четверте, інші – з 12-го на 13-те. Утім, за очками підйом – цілком реальний, але для цього треба обов’язково вигравати.

Зазначимо, що суперники знайомі між собою давно, ще з аматорських часів. І за цей час чотири із семи матчів виграв «Агробізнес», що надихає команду Маркевича.


05 жовтня. 15:00. Черкаси. Центральний стадіон

«Черкащина» – «Авангард»

Арбітр: Сергій Задиран (Київська обл.)

"Черкащина" шість матчів поспіль програла. Фото: черкащина.com


Шість поразок поспіль - більше місяця незмінно програє «Черкащина». А тепер в гості до клубу-новачка дивізіону завітає «Авангард» – один із претендентів на вищі місця. Цікаво, що клуби Черкас і Краматорська знайомі давно – ще відтоді як місцевий «Славутич» (тоді друголіговоий клуб) вибив «Авангард» із Кубка України, де того сезону дістався до півфіналу.


05 жовтня. 15:00. Горішні Плавні. СК «Юність»

«Гірник-Спорт» – «Минай»

Арбітр: Роман Блавацький (Львів)

Ігор Жабченко своїм приходом надихнув «Гірник-Спорт» – після всіх невдач цей клуб виграв два матчі поспіль (у «Металурга» та «Черкащини»). Зустріч із іще одним новачком дивізіону має показати істинний рівень амбіцій горішньоплавненців – річ у тому, що ФК «Минай» наразі найуспішніший серед дебютантів, а після перемоги над черкасцями вийшов на пікову для себе другу позицію.


05 жовтня. 16:00. Зоря. Стадіон ім. Б.Тропанця

«Балкани» – «Чорноморець»

Арбітр: Олександр Титов (Донецьк)

Переживши невдалий відрізок, «Балкани» знову повернулися в боротьбу – в останніх трьох турах підопічні Андрія Пархоменка набрали 7 очок із 9-ти можливих.

Саме в такій гарній формі застає суперників по дербі «Чорноморець» – можна уявити собі, який ажіотаж у Саратському районі викличе візит історичного гранда Одещини. Хай навіть «чорно-сині» наразі в не найбільш задовільній формі, пережили відставку тренера та восени набрали всього 4 очка за негативної різниці м’ячів.


05 жовтня. 16:00. Запоріжжя. «Металург»

«Металург» – «Волинь»

Арбітр: Ігор Бич (Київ)

Запоріжці продовжують посідати останнє місце, втім, мінімально відстаючи від найближчих конкурентів. Звідси – надмотивація команди господарів, яка в минулому турі, хоч і програла в Краматорську, але виглядала гідно на фоні непростих суперників.

У свою чергу, «Волинь» здобула вольову перемогу над «Агробізнесом». Цей матч показав високий кадровий потенціал лучан, які ще перед сезоном називалися фаворитами протистояння.


05 жовтня. 16:30. Харків. ОСК «Металіст»

«Металіст 1925» – МФК «Миколаїв»

Арбітр: Павло Дубровець (Житомир)

Пряма трансляція ТК XSPORT

Фото: metalist1925.com


Харків’яни виграли три матчі поспіль, посідаючи наразі третє місце. Втім, в гості до них їде МФК «Миколаїв», який переграв «Металіст 1925» навесні, залишивши дуже позитивне враження на фоні суперника. Дві поразки поспіль зазнали підопічні уродженця Харківщини Сергія Шищенка, остання (домашні 1:2 від «Балкан» із не зарахованим голом воротаря в компенсований час) особливо відчутна. Наразі миколаївці – 11-ті за умов максимальної щільності в серединці.


06 жовтня. 15:00. Петрове. «Інгулець»

«Інгулець» – «Оболонь Бровар»

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеська область)

Новий лідер завітає у Петрове з мінімальним відривом від конкурентів. «Інгулець» від оболонців відстає на чотири очка, після ефектної перемоги над «Чорноморцем» (третьої поспіль для команди Лавриненка) господарі спробують покращити й історію взаємин із киянами. Три матчі із шести «Оболонь Бровар» виграла у петрівців, утім, навесні «Інгулець» здобув першу перемогу в цьому протистоянні (пам’ятні 3:2 на цьому стадіоні).


06 жовтня. 16:00. Львів. «Скіф»

«Рух» – «Кремінь»

Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область)

«Рух» на фоні кубкового протистояння із представником Favbet Ліги – ФК «Маріуполь» – зіграє проти новачка й аутсайдера дивізіону. «Кремінь» програв усі п’ять своїх матчів осені, у той час, як львівський клуб у чемпіонаті пропустив минулий тур через зайнятість у кубку, а до того програв вдома оболонцям.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ України

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору