Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. 13-й тур. Анонс матчів

11:00, 4 жовтня 2019

Анонс матчів 13 туру сезону 2019/20 у Другій лізі

У понеділок, 07 жовтня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 13 турі Другої ліги з гостем програми Віктором Догадайлом. Початок о 21:30.

З нововведень відзначаємо той факт, що всі команди гратимуть єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

 

Група «А»

Субота, 05 жовтня 2019 року. м. Чернівці, стадіон КСОП «Буковина», 15:00.

«Буковина» (Чернівці) – «Оболонь Бровар-2» (Буча)

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль)

Матч першого кола: 1:2, голи: Палагнюк, 70, пен – Степаненко, 5, пен, 77, пен

Надзвичайної ваги матч для нижньої частини таблиці: чернівчани йдуть останніми, а бучанці – на дві сходинки вище зі всього одним очком відриву. У минулому турі обидві команди програли («Буковина» – мінімально в Ужгороді, «Оболонь Бровар-2» – вдома «Діназу» також із різницею в один м’яч, 1:2). Господарям перемога надзвичайно потрібна, щоб покинути останнє місце й перестати бути найгіршою в лізі командою за виступами на своєму полі, гостям – щоб перервати тривалу безвиграшну серію.


Субота, 05 жовтня 2019 року. м. Хмельницький. Стадіон «Поділля», 16:00.

«Поділля» (Хмельницький) - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка)

Арбітр – Максим Пономаренко (Одеса)

Матч першого кола: 1:0, гол: Ліповуз, 39

Фото: fcpodillya.com.ua


Після розгромної поразки від «Вереса» (другої поспіль для подолян) вони приймуть суперника із нижньої частини таблиці. «Чайка» в минулому турі мінімально переграла калушан, отже, відірвалася від останнього місця на 2 очки. Цікаво, що в історії протистоянь із цим суперником у хмельничан перевага (2 перемоги при 1 нічиїй і 1 поразці), але якраз вдома вони у них не вигравали.


Субота, 05 жовтня 2019 року. м. Калуш. Стадіон «Хімік», 16:00.

ФК «Калуш» - «Нива» (Вінниця)

Арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк)

Матч першого кола: 3:0, голи: Денега, 9, Лебедь, 41, Горбаченко, 83

Після пам’ятної розгромної перемоги в першому колі ФК «Калуш» чекає в гості вінничан. Програвши в минулому турі «Чайці», він балансує в середині турнірної таблиці, а тому гостро потребує очок. Те саме можна сказати і про вінничан – після добре відпрацьованої нічиєї з «Поліссям», «Нива» розділяє 10-11 місця з буковинцями.


Субота, 05 жовтня 2019 року. м. Житомир. Стадіон «Спартак-Арена», 16:00.

«Полісся» (Житомир) - ФК «Ужгород»

Арбітр – Артем Михайлюк (Київ)

Матч першого кола: 2:1, голи: Немтінов, 19, Галенко, 36, - Пуканич, 60

На своєму шляху до найвищих місць житомиряни зазнали незапланованої втрати очок – після нульової нічиєї у Вінниці вони зберегли друге місце, але не змогли максимально скоротити відставання від тернополян, які пропускали цей тур. Тепер «Полісся» сподівається продовжити переможну серію, започатковану в рідному місті, виграшем у закарпатців. Але якщо в першому колі вдалося обіграти новачка ліги, то тепер ФК «Ужгород» більше освоївся на цьому рівні й у останніх двох турах взяв ті ж самі 4 очки, що й житомиряни.


Субота, 05 жовтня 2019 року. м. Тернопіль, стадіон «Центральний», 16:00.

«Нива» (Тернопіль) – «Діназ» (Вишгород)

Арбітр – Павло Кисельов (Жмеринка, Вінницька область)

Матч першого кола: 3:0, голи: Скакун, 39, Різник, 40, 65

Дочекавшись відпочинку (плановий пропуск туру), тернополяни готові дати бій «Діназу». Не відпускаючи лідерство від третього туру, «Нива» залишається єдиною та останньою непереможною командою в усьому чемпіонаті Другої ліги. «Діназ», утім, підходить до матчу проти лідера в бойовому настрої – після вольової перемоги в Бучі його безпрограшна серія в чемпіонаті досягла досить солідних 6 матчів.



Група «Б»

П’ятниця, 04 жовтня 2019 року. м. Миколаїв. Стадіон «Парк Перемоги». 15:00.

МФК «Миколаїв-2» - «Чорноморець-2» (Одеса)

Арбітр – Тарас Панасюк (Бердичів, Житомирська область)

Матч першого кола: 2:0, голи: Зарічнюк, 45, Толгаренко, 57

Цей матч відкриє тур, і є сподівання, що два резервних колективи клубів Першої ліги будуть гідними такого статусу. МФК «Миколаїв-2» взагалі проводить найуспішніший сезон за останні роки, і попри нічию в минулому турі в Краматорську, зберігає за собою п’яту позицію із можливостями просування вгору. Але й «Чорноморець-2» уже не той, що на початку чемпіонату – в минулому турі одесити здобули почесну нічию з «Гірником» (0:0).


Субота, 05 жовтня 2019 року. м. Херсон, стадіон «Кристал», 15:00.

«Кристал» (Херсон) – «Авангард-2» (Краматорськ)

Арбітр – Єгор Кевлич (Кропивницький)

Матч першого кола: 0:0

Лідер чекає в гості новачка дивізіону – молоду резервну команду краматорського «Авангарду». Після поразки від «Альянсу» «Кристал» встиг обіграти «Таврію» (2:1 на виїзді) й тепер зберігає лідерство із 3-очковим відривом від «ВПК-Агро» й 5-очковим – від липоводолинян. Що ж стосується краматорців, то вони в минулому турі розділили очки з миколаївцями (0:0) і в першому колі на своєму полі з таким же рахунком відібрали очко й у херсонців.


Субота, 05 жовтня 2019 року. м. Кривий Ріг. Стадіон «Шахти Жовтнева», 15:00.

«Гірник» (Кривий Ріг) - «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Крістіна Козорог (Київська область)

Матч першого кола: 3:0, голи: Бука, 38, Заїменко, 41, Кателін, 60

У Одесі "Гірник" здобув упевнену перемогу 3:0. Фото: real-farma.com.ua


Одеські випробування «Гірника» продовжуються. Нульова нічия з «Чорноморцем-2» із вилученням наприкінці гри Коцюмаки не дозволила криворіжцям максимально скоротити відставання від «Альянсу». Тепер же завдання господарів – не припуститися ще однієї очкової втрати, адже в першому колі вони ефективно зіграли з «Реал Фармою» і тепер мають сподівання на успішний результат із однією з команд із нижньої частини таблиці.


Субота, 05 жовтня 2019 року. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 15:30.

«Енергія» (Нова Каховка) - «Альянс» (Липова Долина)

Арбітр – Ігор Горбань (Одеса)

Матч першого кола: 1:1, голи: Бочак, 9, - Загинайлов, 11, пен

Новокаховська команда в минулому турі розділила очки з ФК «Нікополь» (0:0 в гостях), але після успішного старту й певної ігрової кризи, пов’язаної із кадровими проблемами, ніяк не може виграти вже 6 матчів поспіль. «Альянс», який пропускав минулий тур і мав довгоочікуваний час на відпочинок, навпаки, у чемпіонаті виграв 7 матчів поспіль. Чи зможе «Енергія» відібрати у дебютанта ПФЛ очки, як у першому колі, покаже гра.


Субота, 05 жовтня 2019 року. м. Нікополь. Стадіон «Електрометалург». 15:30.

ФК «Нікополь» - «ВПК-Агро» (Магдалинівка)

Арбітр – Павло Децюк (Чернігів)

Матч першого кола: 0:3, голи: Васильєв, 31, пен, Коломоєць, 40, Шмигельский, 47

Команди представляють одну область, мають численні кадрові перетини та, напевно, добре знайомі з манерою одне одного. Але наразі займають місця досить далеко одне від одного – господарі, старожили дивізіону, після домашньої нічиєї з новокаховцями, йдуть сьомими з 10 очками. «ВПК-Агро», обігравши «Реал Фарму» (3:1 вдома), піднявся на друге місце із всього 3-очковим відставанням від лідера. Враховуючи велику перемогу в першому колі, амбіції команди гостей можна зрозуміти.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору