Новини змагань

Вольовий тур. Друга ліга. Відлуння матчів 12 туру (відеоогляди)

13:00, 1 жовтня 2019

Найменш результативний і найбільш грубий тур у сезоні - аналізуємо 12 тур Другої ліги

Фото: facebook.com/veres.club


Одразу в трьох матчах туру команди здобули вольові перемоги (у Бучі, Бериславі та Новомосковську). У чотирьох матчах з десяти глядачі так і не побачили голів.

Вишгородський «Діназ» не програє вже шість матчів поспіль.

Лише «Таврія-Сімферополь» не грала унічию у поточному сезоні, а загальна безнічийна серія триває вже 13 матчів (рекорд клубу). Вінницька «Нива» не пропустила вперше за останні 13 матчів поспіль (антирекорд клубу). Водночас, клуб із Вінниці грає третій матч поспіль унічию (повторення рекорду сезону).

Безвиграшна серія «Оболоні Бровар-2» - триває вже дев’ять матчів, новокаховської «Енергії» - шість, вінницької «Ниви» - п’ять. Аналогічна серія петропавлівської «Чайки» переривається на позначці у шість матчів.

Одразу три пенальті були призначені у ворота одеської «Реал Фарми» у гостьовій грі проти «ВПК-Агро», з них лише один був реалізований.

Валерій Степаненко («Оболонь Бровар-2») забиває вже п’ятий пенальті у сезоні (з п’яти), а його одноклубник Андрій Корнєв у віці 40 років і 333 днів і далі є найстаршим гравцем сезону у Другій лізі.

Воротар Владислав Логовський («Енергія») проводить третій матч у Другій лізі у якості польового гравця. Адріан Пуканич (ФК «Ужгород») забив м’яч прямим ударом від кутового - воно за посиланням нижче.

Олег Мозіль («Полісся») не пропускає в трьох матчах поспіль – 309 хвилин.

Огляд матчів 12 туру у Групі А

Підсумки ігрового туру

У цілому зіграно десять матчів: чотири перемоги господарів, чотири нічиї та дві перемоги гостей. Забито 17 м’ячів (у середньому 1,7 за гру), господарі забили 12 м’ячів, гості – п’ять. У першому таймі було забито шість м’ячів, і 11 - у другому. Арбітрами було винесено 59 попереджень та шість червоних карток, також було призначено шість пенальті (два нереалізовані).

Десять матчів туру відвідало 5 430 глядачів (у середньому 543 за гру). У турі було зафіксовано два дублі. Найпопулярніший рахунок – 0:0 – чотири рази.

Голи: найперший – Михайло Шестаков («Верес», восьма хвилина), найпізніший – Ілля Терещенко («Діназ», 90+3 хвилина).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Кирило Сидоренко («ВПК-Агро»), Валерій Степаненко («Оболонь Бровар-2»).

Пенальті не реалізували: Антон Шарко («ВПК-Агро», воротар), Богдан Шмигельский («ВПК-Агро», повз ворота).

Друге вилучення у другій лізі: Дмитро Махнєв («Енергія»), Володимир Ткач, Богдан Покойовий (обидва «Оболонь Бровар-2»), Тарас Сивка («Буковина»), перше: Роман Капаністий («Діназ», з лави для запасних), Ігор Коцюмака («Гірник», у 67-й грі).

Воротарі

Суха гра в активі 11 голкіперів: Олег Мозіль («Полісся»), Максим Гурідов («Нива» Вінниця), Максим Бабійчук («Верес»), Євген Шкарбан («Чайка»), Михайло Готра (ФК «Ужгород»), Микита Якубенко («Авангард-2»), Микита Крюков (МФК «Миколаїв-2»), Андрій Полтавцев (ФК «Нікополь»), Сергій Дворник («Енергія»), Данило Варакута («Чорноморець-2»), Віталій Онопко («Гірник»).

Огляд матчів 12 туру у Групі Б


Ювілеї гравців

190-ту гру у другій лізі проводить: Андрій Барладим ("Кристал"), 70-ту: Олександр Логінов, Сергій Алексанов (обидва "ВПК-Агро"), 60-ту: Артем Корольчук (ФК "Ужгород"), Артем Шаповаленко ("Реал Фарма"), 50-ту: Андрій Понєдєльнік ("Буковина").

П’ятий м’яч у другій лізі забивають: Юрій Соломка («Верес», перший у грі), Адріан Пуканич (ФК "Ужгород"), Ілля Терещенко ("Діназ").

Дебютний м’яч у другій лізі забиває: Кирило Сидоренко ("ВПК-Агро", у 24-й грі).

Другий дубль у другій лізі: Антон Яременко, Юрій Соломка (обидва «Верес»),

Дебютують у другій лізі: Олександр Безпалий ("Діназ"), Віталій Сторожук ("Реал Фарма").

 

Денис Столярчук для PFL.UA




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору