Новини змагань

"П'ять розгромів". Друга ліга. Відлуння матчів десятого туру

17:10, 22 вересня 2019

Сьома поспіль перемога "Кристала", "Реал Фарма" перериває сумну серію

Фото: facebook.com/polissyazt


Херсонський «Кристал» - не програє вже 13 матчів поспіль, тернопільська «Нива», - дев’ять (лише ці дві команди ще не програвали у цьому сезоні), липоводолинський «Альянс» - шість. Хмельницьке «Поділля» програло вперше за вісім матчів.

Безвиграшна серія одеського «Реал Фарма» переривається на позначці у 12 матчів, аналогічна серія краматорського «Авангард-2» триває вже дев’ять матчів (краматорці залишаються єдиною командою, яка у сезоні ще не вигравала), а петропавлівської «Чайки» - п’ять.

Херсонський «Кристал» виграє вже сьомий матч поспіль, липоводолинський «Альянс» - шостий. Воротар Максим Механів («Нива» Тернопіль) не пропускає вже четвертий матч поспіль – 370 хвилин (рекорд сезону).

Кирило Пасічник (ФК «Ужгород») отримує попередження у шостому матчі поспіль.

Олексій Друі («Чорноморець-2») стає першим гравцем 2003 року, який потрапив у заявку на гру.

Підсумки ігрового туру

Загалом зіграно десять матчів: вісім перемог господарів, одна нічия та одна перемога гостей. Забито 31 м’яч (у середньому 3,1 за гру), господарі забили 23 м’ячі, гості – вісім. У першому таймі було забито сім м’ячів, і 24 у другому. Арбітрами було показано 43 попередження та одне вилучення, також було призначено три пенальті (реалізовані). Загалом десять матчів туру відвідало 5650 глядачів (у середньому 565 за гру). У турі було зафіксовано чотири дублі. Найпопулярніший рахунок – 3:0 – тричі.

Голи: найперший – Андрій Анцибор («Альянс», друга хвилина), найпізніший – Олександр Гарбар («Діназ», 90+4 хвилина).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Олександр Воловик («Поділля»), Владислав Поліщук («Реал Фарма»), Антон Шарко («ВПК-Агро»).

Перше вилучення у другій лізі: Максим Сурженко (МФК «Миколаїв-2», у дев’ятій грі).

Воротарі

Суха гра в активі семи голкіперів: Олег Мозіль («Полісся»), Андрій Бубенцов («ВПК-Агро»), Віталій Онопко («Гірник»), Олександр Литвиненко («Альянс»), Максим Механів («Нива» Тернопіль), Мирослав Лютнянський (ФК «Ужгород»), Владислав Сидоренко («Кристал»).

Чарівні уболівальниці "Полісся". Фото: facebook.com/polissyazt


Ювлеї гравців

160-ту гру у другій лізі проводить: Ігор Бука ("Гірник"), 140-ву: Сергій Цибульський ("Гірник"), соту: Олександр Бринько ("Полісся"), 80-ту: Сергій Пономаренко ("Чайка"), 75-ту: Андрій Власюк ("Полісся"), Олексій Красов ("ВПК-Агро"), Олексій Чернишов ("Діназ"), 50-ту: Максим Боровець ("Полісся").

25-й м’яч у другій лізі забиває: Ігор Бука ("Гірник", перший у грі), десятий: Микола Жовтюк ("Кристал"), Володимир Тименко ("Чайка"), Андрій Кохман (ФК "Калуш"),

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Святослав Лаврук (ФК «Калуш, у восьмій грі, дубль), Олександр Прялкін ("Гірник", у 20-й грі), Дмитро Шевченко ("Альянс", у 15-й грі), Павло Корякін ("Кристал", у 11-й грі), Сергій Ічанський ("Діназ", у дев'ятій грі), Олександр Гарбар ("Діназ", у сьомій грі), Іван Легкий (ФК "Калуш", у сьомій грі), Владислав Клюєв ("Авангард-2", у сьомій грі), Габріель Дос Сантос (ФК "Калуш", у четвертій грі).

Другий дубль у другій лізі: Ігор Бука («Гірник»), перший: Святослав Лаврук (ФК «Калуш, у восьмій грі), Андрій Анцибор («Альянс», у дев’ятій грі), Владислав Поліщук («Реал Фарма», у 69-й грі).

Дебютують у другій лізі: Данило Артюшенко (ФК "Нікополь").

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору