Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Десятий тур. Анонс матчів

10:00, 18 вересня 2019

Анонс матчів десятого туру сезону 2019/20 у Другій лізі

Стадіон "Спартак-Арена". Фото: Марія Калашнікова


У понеділок, 23 вересня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у змаганнях ПФЛ цього тижня з експертами у студії Олександром Яценком і Іваном Кривошеєнком. Початок о 21:30.

З нововведень цього сезону відзначаємо той факт, що всі команди грають єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А»

Середа, 18 вересня 2019 року. с. Демидів. Стадіон «Діназ», 16:00.

«Діназ» (Вишгород) - «Нива» (Вінниця)

Арбітр – Єгор Кевлич (Кропивницький)

«Рімейк» кубкового матчу – кілька тижнів тому «Діназ» мінімально обіграв вінничан, а тепер ті спробують взяти реванш у чемпіонаті. Складність полягає в тому, що вишгородський клуб – дебютант турніру – зараз встиг освоїтися на новому для себе рівні. 9 очок зараз у команди Бондаренка – вона на сьомому місті (гості десяті) й за останніх три тури не зазнала жодної поразки, в той час, як «Нива» виступає більш нерівно.


Середа, 18 вересня 2019 року. м. Чернівці, стадіон КСОП «Буковина», 16:00.

«Буковина» (Чернівці) - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка)

Арбітр – Павло Кисельов (Жмеринка)

Непросте протистояння команд із нижньої частини таблиці – обидві не змогли виграти в минулому турі, але «Чайка» явно успішніша (6 очок і 9 місце, у той час, як «Буковина» замикає таблицю з 3 очками). Пікантності протистоянню додають спогади про минулий сезон – чернівчани двічі були розгромлені на своєму полі, а борщагівці набрали в матчах проти них 7 очок із 9 можливих.


Середа, 18 вересня 2019 року. м. Калуш. Стадіон «Хімік», 17:00.

ФК «Калуш» - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Олександр Сахно (Київ)

"Калуш" готується до дуже складного матчу проти лідера. Фото: facebook.com/fckalushcom


Після перемоги над «Поліссям» хмельничани йдуть другими з 18 очками, господарі – п’яті з 11 очками. Але в минулому сезоні калу шани набрали проти цього суперника чотири очка, тож спробують дати йому бій і спинити 8-матчеву безпрограшну серію «Поділля» в чемпіонаті.


Середа, 18 вересня 2019 року. м. Житомир. Стадіон «Спартак-Арена», 17:00.

«Полісся» (Житомир) - «Верес» (Рівне)

Арбітр – Михайло Райда (с. Кушниця, Закарпатська область)

Матч команд із першої п’ятірки – вони розділяють 3-4 місця, маючи по 16 очок. Ми знову очікуємо аншлагу в Житомирі, а також неймовірно напруженої боротьби – у цій парі за багато років суперництва клубів двох міст ще не фіксувалося нічиїх, а «Верес» не програв у виїзних матчах цьому супернику з 2000 року.


Середа, 18 вересня 2019 року. м. Тернопіль, стадіон «Центрильний», 18:00.

«Нива» (Тернопіль) – ФК «Ужгород»

Арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область)

Непереможний лідер – проти найкращого з дебютантів Групи «А». ФК «Ужгород» іде шостим із 10 очками, а після перемоги над «Оболонню Бровар 2» має нагоду перевірити свої сили на фоні досвідченішого й значно амбітнішого суперника.

 

Група «Б»

Середа, 18 вересня 2019 року. м. Новомосковськ, стадіон «Металург», 16:00.

«ВПК-Агро» (Магдалинівка) – «Чорноморець-2» (Одеса)

Арбітр – Євгеній Цибулько (Канів, Черкаська область)

Один із найпотужніших дебютантів Другої ліги прийме команду, яка донедавна була найгіршою в дивізіоні. Але «Чорноморець-2» здобув дві поспіль перемоги, тож тепер сподівається спинити й успішну серію «ВПК-Агро». Нагадаємо, чемпіон України серед аматорських команд у ранзі професіоналів вдома очок ще не втрачав.


Середа, 18 вересня 2019 року. м. Одеса. Стадіон «Іван». 16:30.

«Реал Фарма» (Одеса) - «Авангард-2» (Краматорськ)

Арбітр – Катерина Усова (Київ)

Дуель аутсайдерів Групи «Б», матч двох команд із досить молодими складами, які перетинаються вперше. У них все ще нема перемог у новому сезоні, всього по 2 очка в активі. Але якщо господарі забивають надзвичайно мало й останні матчі програли «всуху», то «Авангард-2» встиг забити 5 м’ячів і, попри юний вік більшості гравців, уже потихеньку освоюється на цьому рівні.


Середа, 18 вересня 2019 року. м. Херсон, стадіон «Кристал», 16:30.

«Кристал» (Херсон) - ФК «Нікополь»

Арбітр – Ігор Горбань (Одеса)

ФК «Нікополь» минулого сезону програв усі три матчі цьому супернику з загальним рахунком 1:10, але спробує перервати успіхи херсонців. «Кристал» лідирує в чемпіонаті, вигравши шість матчів поспіль і не знаючи поразок у поточному чемпіонаті. Після перемоги в дербі в Новій Каховці підопічні Хаврова мають найбільшу кількість забитих м’ячів.


Середа, 18 вересня 2019 року. м. Гірник. Стадіон «Шахти Жовтнева», 17:00.

«Гірник» (Кривий Ріг) - «Таврія-Сімферополь»

Арбітр – Максим Пономаренко (Одеса)

Фото: fcgornyak.dp.ua


Після поразки в Сумах «Гірник» не має права на осічку, а в гості їде суперник, який минулого сезону наприкінці чемпіонату забрав у криворіжців дуже важливі очки. До слова, вдома підопічні Приходька ще не обігрували «Таврію», хоча, якщо залишити за дужками кубок, загалом успішно грають цього сезону вдома (3 перемоги та 1 нічия в чемпіонаті).


Середа, 18 вересня 2019 року. м. Миколаїв. Стадіон «Парк Перемоги». 17:00.

МФК «Миколаїв-2» - «Альянс» (Липова Долина)

Арбітр – Катерина Зора (Київ)

Команди перетнуться вперше, і це буде повчальна зустріч: резервний склад миколаївців видає під керівництвом Чауса найкращий виступ за останні роки, а от «Альянс» виграв сім матчів поспіль у чемпіонаті та кубку, будучи найуспішнішим серед новачків Групи «Б» і Другої ліги в цілому.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору