Новини ліги

КДК інформує щодо рішень про порушення Регламенту змагань ПФЛ

13:00, 17 вересня 2019

На адресу ПФЛ надійшов офіційний лист від Контрольно-дисциплінарного комітету УАФ

У офіційному листі від КДК УАФ інформується про рішення за результатами розгляду справ про порушення Регламенту змагань ПФЛ ФК «Рух» Львів під час матчів другого та четвертого турів Чемпіонату України з футболу серед команд клубів першої ліги, які мали місце в матчах 04.08.2019 ФК «Рух» Львів - ФК «Волинь» Луцьк та 17.08.2019 ФК «Рух» Львів - ФК «Прикарпаття» Івано-Франківськ.
Заслухавши наведену інформацію про порушення Регламенту змагань ПФЛ, Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ вирішив:

1) у зв’язку із недотриманням вимог Дисциплінарних правил УАФ стосовно процедури подання заяв до КДК УАФ - відмовити ФК «Рух» Львів у розгляді подання №125 від 28 серпня 2019 року у частині відкриття провадження у справі про визнання положень Регламенту ПФЛ неправомочними та незобов’язуючими,

2) відмовити ФК «Рух» Львів у об’єднанні в одне провадження справ «Про порушення Регламенту змагань ПФЛ ФК «Рух» Львів під час матчу 2-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд клубів першої ліги 04.08.2019 ФК «Рух» Львів - ФК «Волинь» Луцьк» та «Про порушення Регламенту змагань ПФЛ ФК «Рух» Львів під час матчу 4-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд клубів першої ліги 17.08.2019 ФК «Рух» Львів - ФК «Прикарпаття» Івано-Франківськ,

3) зобов’язати ФК «Рух» Львів сплатити на п/р ПФЛ обов’язковий грошовий внесок у розмірі по 25 000 (двадцять п’ять тисяч) гривень за кожен матч, де зафіксовано порушення вимог Регламенту ПФЛ стосовно використання офіційного м’яча змагань протягом 10 (десяти) днів з дня отримання рішення.
У відповідності до ч. 2 ст. 83 Дисциплінарних правил УАФ, рішення оскарженню Контрольно-дисциплінарного комітету не підлягає. Відповідно до домовленостей з нашими партнерами компанією Select, буде проводитися подальший моніторинг виконання пунктів Регламенту змагань ПФЛ.

 

Пресслужба ПФЛ




ТЕГИ: РУХ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору