Новини змагань

Мелконян: результати до "Буковини" прийдуть

10:00, 8 вересня 2019

Півзахисник чернівецького туру, який голом та асистом посприяв перемозі в Калуші, розповів про цей свій успіх

Фото: facebook.com/FSCBC


Герой сьомого туру у Другій лізі Ладік Мелконян поділився своїми враженнями від перемоги над Калушем, а також розповів про причини невдалого старту сезону.

— Ладіку, наскільки важливим та водночас несподіваним для вас є визнання найкращого гравця туру?

— Звісно, для кожного футболіста приємно, коли його відзначають. Щасливий, що зміг перемогти у такій почесній номінації. Особисті досягнення — приємний бонус, але результати команди для мене на першому місці

— У матчі з Калушем ваша команда здобула свої дебютні залікові пункти у цьому сезоні. За рахунок чого вам вдалося перемогти одного з лідерів Групи А?

— Вважаю, що змогли досягти бажаного результату за рахунок характеру та командного духу. На футбольному полі був єдиний колектив. Всі гравці викладалися на максимум своїх можливостей, проявляли свої найкращі якості. Виходили на гру з Калушем з надзвичайною мотивацією, адже прагнули здобути свою дебютну у сезоні перемогу. Задоволені, що наші старання були не даремними.

— Напевно, після гри в Івано-Франківську відчули полегшення, впав тягар відповідальності, адже нарешті покинули останню позицію у турнірній таблиці?

— Звісно, завжди приємно перемагати. Тривалий час йшли до такого результату, але це всього лише маленький крок до виконання нашої мети. Попереду багато складних матчів і нам необхідно вдосконалювати свою гру, щоб піднятися якомога вище у турнірній таблиці.

— У чому головна причина такого провального старту сезону? Можливо, на такі результати вплинула недостатня кількість спарингів та рівень суперників у літнє міжсезоння?

— Зараз у команді працює новий тренерський штаб зі своїм баченням футболу. У літнє міжсезоння провели серйозну ротацію у складі, тому потрібен час для того, щоб награти ігрові зв’язки та зрозуміти вимоги тренерського штабу.

На жаль, зіграли всього чотири-п’ять контрольних спарингів, а цього недостатньо щоб підійти у хорошому ігровому тонусі до старту сезону. Плюс, у стартових турах нам дещо не щастило, але прихильність фортуни треба заслужити. Відчуваю, що команда прогресує від матчу до матчу. На даний момент це найголовніше, а результати прийдуть.

— У літнє міжсезоння Буковина суттєво оновилася, прийшло багато новачків. На даний момент можна сказати, що період адаптації вже завершився?

— Хлопці вже остаточно влилися у наш колектив. У Буковині дуже дружня команда, хороший мікроклімат всередині колективу. Місцеві футболісти всім чим можуть допомогають гравцям із інших міст, щоб вони почували себе як вдома.

— Перша половина зустрічі пройшла без гольових моментів. Що вам говорив Андрій Мельничук? На другу половину матчу виходили з бажанням перемогти чи головне було не пропустити?

— У перерві головний тренер вказав нам на наші помилки, а також сказав на чому потрібно зробити основний акцент. У нас ще було 45-ть хвилин для того щоб здобути омріяну перемогу. Важливо було не спішити і не панікувати, а грати у свій футбол. Виходили на другу половину зустрічі виключно з бажанням перемогти.

— У моменті з першим забитим м‘ячем після рикошету від Олевича ви головою відправили м‘яча у сітку. Можна сказати, що фарт був на вашому боці у тому епізоді?

— При зрості 167 см гра головою одна з моїх сильних сторін(сміється). Якщо серйозно, у тому моменті партнери зіграли блискуче, а я опинився у потрібному місці в потрібний час і своїм ударом завершив атаку.

— У моменті з другим голом ви віддали у вільну зону на Крашневського, який в дотик пробив у ближній кут. Награна комбінація? Напевно, відчуваєте вбігання партнера вже на підсвідомому рівні?

— Не можу сказати, що це була награна комібінація. У тому епізоді побачив вбігання Ігоря і віддав передачу у вільну зону. Чудово, що у підсумку Крашовський реалізував свій момент і наша команда мала комфортну перевагу на останні хвилини матчу.

— У наступному турі ви вдома прийматимете Поділля. Які сильні та слабкі сторони суперника можете виділити?

— Сьогодні якраз ретельно розбирали гру суперника. Можу сказати, що Поділля хороша команда, яка намагається постійно контролювати м’яч, грає у комбінаційний футбол. У них кваліфіковані виконавці у складі. Тренер наголосив на слабких сторонах суперника, тому думаю, що у недільному матчі зможемо здивувати гравців Поділля.

Герой 7-го туру Першої ліги. Ілюстрація pfl.ua

БЛІЦ

  • Народився у Чернівцях
  • Вихованець — ДЮСШ-2 та ФК Буковина
  • Перший тренер — Юрій Іванович Лепестов
  • Улюблений гравець — Ліонель Мессі
  • Улюблена команда — Барселона
  • Футбольна мрія — свого часу я  півроку грав у Англії – у Sunday Liga. Тепер прагну повернутися в Англію, але вже у чемпіонат більш високого рівня. Англійською володію непогано, тепер залишилося прогресувати у професіональному плані.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами SporArena




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору