Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Восьмий тур. Анонс матчів

09:00, 8 вересня 2019

Анонс матчів восьмого туру сезону 2019/20 у Другій лізі

"Полісся" повертається у Житомир через 15 років. Фото: polissyafc.com


У понеділок, 09 вересня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у восьмому турі експертом у студії Павлом Кікотем. Початок о 21:30

З нововведень цього сезону відзначаємо той факт, що всі команди грають єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А»

Неділя, 8 вересня 2019 року. с. Демидів. Стадіон «Діназ», 16:00.

«Діназ» (Вишгород) - «Верес» (Рівне)

Арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)

Перша в історії зустріч суперників – новачка дивізіону проекзаменує один із фаворитів сезону. «Верес», розгніваний домашньою поразкою від тернополян (а очки «вислизнули» у рівнян в кінцівці гри), завітає до вишгородців, які із Хмельницького повернулися з нічиєю.


Неділя, 8 вересня 2019 року. м. Буча. Стадіон «Ювілейний», 16:00.

«Оболонь Бровар-2» (Буча) - «Нива» (Вінниця)

Арбітр – Павло Децюк (Чернігів)

«Нива» після певної паузи, зумовленої переносом матчу з ФК «Ужгород», завітає на Київщину. «Оболонь Бровар-2» в минулому турі зіграла внічию 2:2 із «Чайкою», ця видовищна гра перервала невдалу серію молодого резерву першолігового клубу.


Неділя, 8 вересня 2019 року. м. Житомир. Стадіон «Спартак», 17:30.

«Полісся» (Житомир) - ФК «Калуш».

Арбітр – Крістіна Козорог (Київська область)

Довгоочікувана прем’єра – Житомир дуже чекав першого по-справжньому домашнього матчу рідної команди, так що всі квитки на гру були продані вже невдовзі після початку продажу.

А між тим, матч буде гідним такої прем’єри – третя команда проти п’ятої, а розділяє їх всього два очка. Для гостей, які на тижні зазнали домашньої поразки від аутсайдера (0:2 вдома від «Буковини», обіграти одного з конкурентів дуже почесно і потрібно, от тільки в історії протистоянь «Полісся» раніше не програвало калушанам.


Неділя, 8 вересня 2019 року. м. Чернівці, стадіон КСОП «Буковина», 17:30.

«Буковина» (Чернівці) - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль)

 У останній очній грі минулого сезону команди найсильнішого не виявили. Фото: fcbukovyna.com


На позитивних емоціях «Буковина» – перервано серію невдач у чемпіонаті, причому, перемогти вдалося в гостях у такого потужного суперника, як ФК «Калуш». От тільки нова гра буде випробуванням – у новому сезоні «Поділля» досягло якісного прогресу в грі та результатах, не програє шість турів і перебуває серед лідерів. Що має надихати чернівчан – так це історія протистоянь, адже від 2017 року «Буковина» не програє цьому супернику.


Понеділок, 9 вересня 2019 року. м. Тернопіль, стадіон «Центральний», 17:00.

«Нива» (Тернопіль) - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка)

Арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк)

Закриє тур в Групі «А» матч за участі лідера. Тернополяни зуміли виграти в Млинові у «Вереса», причому, як і в складному матчі з іще одним конкурентом – «Поліссям», єдиний у матчі м’яч після виходу на заміну забив Кисленко. Сергій – новачок «Ниви», який свого часу ставав найкращим бомбардиром Кубка України.

«Чайка» тернополян у чемпіонаті ще ніколи не обігрувала, але є особливість у команди Ільницького – вона вміє ефективно грати з фаворитами, що довела, наприклад, перемогою в кубку над «Гірником» на його полі вже в цьому сезоні та низкою потужних матчів за рік, проведений у Дургій лізі.

Група «Б»

Неділя, 8 вересня 2019 року. м. Одеса, стадіон СОК «Люстдорф», 17:00.

«Чорноморець-2» (Одеса) - «Таврія-Сімферополь»

Арбітр – Катерина Зора (Київ)

Одесити програли всі свої матчі на старті сезону, але, є сподівання, одна з найбільш юних команд чемпіонату мала вже чомусь навчитися серед дорослих професіоналів і дещо освоїтися в Другій лізі.

Суперниками «Чорноморця-2» є представники «Таврії», які в минулому турі розгромили іншу резервну команду першолігового клубу – «Авангард-2». Три голи без відповіді принесли кримчанам довгоочікувані три очки, тож вони відірвалися від небезпечної зони.


Неділя, 8 вересня 2019 року. м. Краматорськ, стадіон «Прапор», 17:00.

«ВПК-Агро» (Магдалинівка) – «Авангард-2» (Краматорськ)

Арбітр – Владислав Бакулін (Нова Каховка, Херсонська область)

Після поразки в Херсоні від одного з конкурентів у боротьбі за підвищення в класі «ВПК-Агро» чекатиме в гості «двієчку» краматорського «Авангарду». Завдання та принципи комплектації суперників різні, але спільне – незадоволення минулим туром. Адже підопічні молодого тренера Іващенка в минулому турі теж програли, пропустивши три м’ячі (без відповіді – від «Таврії»). Одним із факторів протистояння буде те, що команди зустрінуться вперше – можливі сюрпризи.


Неділя, 8 вересня 2019 року. м. Гірник. Стадіон «Шахти Жовтнева», 17:00.

«Гірник» (Кривий Ріг) - ФК «Нікополь»

Арбітр – Євгеній Цибулько (Канів, Черкаська область)

Фото: fcgornyak.dp.ua


Криворізький клуб повернувся в трійку найкращих, перемога над «Енергією», як командою із групи лідерів, дозволяє «Гірнику» вже в цьому турі замахнутися й на друге місце. Чого не скажеш про нікопольців – вони стартували не дуже переконливо, але якраз тепер набрали ходу й обіграли почергово дві одеські команди – «Чорноморець-2» (4:1 в гостях) і «Реал Фарму» (1:0). Ключовим діячем цих матчів можна назвати форварда Мандровського. Він лідирує в списку найкращих бомбардирів із 6 голами, причому, п’ять із них забив за останні тижні.


Неділя, 8 вересня 2019 року. м. Одеса. Стадіон «Іван». 17:00.

«Реал Фарма» (Одеса) - «Альянс» (Липова Долина)

Арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область)

Старожил дивізіону – проти дебютанта ПФЛ. Причому, наразі новачки значно успішніші. У чемпіонаті та кубку команда із Сумщини виграла п’ять матчів поспіль, часто здобуваючи розгромні перемоги.

«Реал Фарма» поки що без виграшів, хоча позитивні зміни є. Очолив одеситів Олександр Спіцин, дозаявлено чимало гравців – як новачків, так і тих, хто вже раніше грав за цю команду. В оновленому складі одесити встигли забрати очки у новокаховців, які на старті сезону опинилися серед лідерів.


Понеділок, 9 вересня 2019 року. м. Миколаїв. Стадіон «Парк Перемоги». 17:00.

МФК «Миколаїв-2» - «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Олександр Солов'ян (Київ)

Закриє тур матч резервної команди МФК «Миколаїв» проти «Енергії», Обидві команди із невдоволенням будуть пригадувати свої останні матчі – новокаховці в більшості програли вдома «Гірнику» (0:2), а от миколаївці вдома були розгромлені «Кристалом» (1:7), але мали час після поразки від лідера, щоб відновити сили й повернути собі бойовий дух. Адже «корабели» пропускали минулий тур.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору