Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Сьомий тур. Анонс матчу у Нікополі

14:10, 3 вересня 2019

Анонс матчів сьомого туру сезону 2019/20 у Другій лізі

Фото: fcnikopol.com.ua


У четвер, 05 вересня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у сьомому турі Другої ліги з експертом у студії Ігорем Жабченком.

З нововведень цього сезону відзначаємо той факт, що всі команди грають єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

ВАЖЛИВО! Згідно з рішенням

 

Група «А»

Середа, 4 вересня 2019 року. м. Хмельницький, стадіон «Поділля», 17:00.

«Поділля» (Хмельницький) - «Діназ» (Вишгород)

Арбітр – Ігор Горбань (Одеса)

Хмельничани не знають поразок у чемпіонаті зі стартового туру, в минулому вони здобули вольову нічию в Тернополі (2:2). А от «Діназ» зазнав поразки 0:3 в домашньому матчі з «Калушем» – навряд чи потрібна додаткова мотивація для дебютантів ліги під час візиту до одного з лідерів («Поділля» ділить 4-5 місця з калушанами).


Середа, 4 вересня 2019 року. м. Макарів. Стадіон «Центральний ім. М. Х. Бруквенка», 17:00.

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) - «Оболонь Бровар-2» (Буча)

Арбітр – Людмила Тельбух (Дніпро)

Після розгромної поразки в кубку від «Альянсу» «Чайка» програла в чемпіонаті в Ужгороді. Утім, мотивація молодих оболонців не менша – три поразки в чотирьох останніх турах, у тому числі – 0:4 від «Вереса» в минулому турі. Нинішніх суперників розділяє три очки, що додає зустрічі в Макарові інтриги.


Середа, 4 вересня 2019 року. м. Калуш, стадіон «Хімік», 18:00.

ФК «Калуш» - «Буковина» (Чернівці)

Арбітр – Максим Пономаренко (Одеса)

У минулому турі команди пережили кардинально протилежні емоції: ФК «Калуш» переграв в гостях «Діназ», забивши три голи без відповіді, а от «Буковина» поступилася вдома «Поліссю» – 0:2. Ця обставина особливо мотивує гостей – у них все ще нема очок у чемпіонаті, хоча в кубку вони виграли двічі й вийшли у осінню стадію змагань.


Четвер, 5 вересня 2019 року. смт. Млинів. Стадіон «Колос», 17:00.

 «Верес» (Рівне) - «Нива» (Тернопіль)

Арбітр – Єгор Кевлич (Кропивницький)

Очна зустріч двох лідерів, в активі яких по 4 перемоги в 5 матчах при єдиній нічиїй та по 13 очок. Цікаво, що цього сезону суперники вже перетиналися на цьому ж місці – і «Верес» обіграв тернополян 2:1 в першому раунді Кубка України. Якщо «Нива» в минулому турі вперше в чемпіонаті втратила очки (2:2 з «Поділлям» на своєму полі), то «Верес» забив чотири м’ячі без відповіді резерву оболонського клубу.


Середа, 25 вересня 2019 року. м. Вінниця. Стадіон «Центральний», 17:00.

«Нива» (Вінниця) - ФК «Ужгород».

Арбітр – Олександр Солов'ян (Київ)

Пропустивши минулий тур, вінничани мали можливість проаналізувати свої виступи. Тож на матч проти дебютантів змагань господарі вийдуть з бажанням здобути першу перемогу в чемпіонаті. Що ж стосується ужгородців, то після перемоги над «Чайкою» вони мають 7 очок і в випадку продовження успіхів можуть закріпитися на шостому місці.

УВАГА! Матч перенесено на 25 вересня у зв'язку з проведенням масових заходів на стадіоні у Вінниці цієї середи. Цей матч стане останнім без уболівальників для клубу з Вінниці.

Група «Б»

Вівторок, 3 вересня 2019 року. м. Нікополь. Стадіон «Електрометалург», 17:00.

ФК «Нікополь» - «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Євгеній Назаров (Харків)

Обидві команди минулого туру отримали порцію оптимізму. ФК «Нікополь» в Одесі розгромив «Чорноморець-2» (4:1), здобувши першу перемогу в сезоні. «Реал Фарма» вистояв на своєму полі нульову нічию з одним із лідерів – «Енергією», здобувши перше очко на своєму полі. В очному протистоянні команди будуть грати зі всією відповідальністю, адже розділяє їх всього три очка. У господарів – своя мотивація, «Реал Фарма» для них – особливо непростий суперник, адже за десть попередніх зустрічей нікопольці не спромоглися його обіграти.


Середа, 4 вересня 2019 року. м. Суми. Стадіон «Ювілейний», 17:00.

«Альянс» (Липова Долина) - «Чорноморець-2» (Одеса)

Арбітр – Катерина Усова (Київ)

Суми з нетерпінням чекають наступного раунду Кубка України, а також насолоджуються чемпіонатом, де «Альянс» явно набирає ходу. Чотири перемоги поспіль в усіх турнірах здобули підопічні Ярошенка, тож тепер із інтересом чекають в гості «Чорноморець-2». На жаль, у минулому турі молодь одеського першолігового клубу зазнала розгромної поразки від «Нікополя», тож все ще чекає свого першого очка.


Середа, 4 вересня 2019 року. м. Херсон. Стадіон «Кристал», 17:00.

«Кристал» (Херсон) – «ВПК-Агро» (Магдалинівка)

Арбітр – Артем Михайлюк (Київ)

Матч підвищеної уваги: одноосібний лідер проти третьої команди першості, а розділяє їх всього три очки. Суперники не перетиналися ще в ПФЛ, отже, будуть знайомитися безпосередньо в грі. Те, що видно зі сторони, вражає: у «Кристалу» 5 перемог і 1 нічия в стартових шести турах і єдиний пропущений м’яч за цей час. 7:1 – з таким рахунком він виграв у МФК «Миколаїв-2» в минулому турі. Щодо «ВПК-Агро», то ця команда завдала поразки «Таврії» – 3:0. Чемпіон України серед аматорів більш ніж успішно стартував на новому для себе рівні.


Середа, 4 вересня 2019 року. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 17:00.

«Енергія» (Нова Каховка) - «Гірник» (Кривий Ріг)

Арбітр – Ярослав Пєсоцький (Суми)

Фото: fcgornyak.dp.ua


Ще одна зустріч, яка цілком може претендувати на статус центральної. «Енергія» та «Гірник» – на другому та четвертому місцях відповідно, а розділяє їх одне очко. Якщо новокаховська команда в минулому турі несподівано втратила очки з «Реал Фармою» (0:0 в гостях), то «Гірник» пропускав тур і ще раніше вилетів із кубка, тож зіграє на свіжості.


Середа, 4 вересня 2019 року. м. Берислав, стадіон «Машинобудівник», 17:00.

«Таврія-Сімферополь» - «Авангард-2» (Краматорськ)

Арбітр – Павло Кисельов (Жмеринка, Вінницької області)

Затяжне піке – зустрінуться сусіди по нижній частині таблиці, яких розділяє всього одне очко. «Таврія» вилетіла з кубка і в чемпіонаті зазнала двох поспіль розгромних поразок із загальним рахунком 0:6. «Авангард-2» пережив перший у сезоні крупний програш, вдома поступившись «Альянсу» – 1:4. І все ще не знає перемог. Тож, нема сумнівів, обидві команди покладають неабиякі надії на це протистояння.

 

Прес-служба ПФЛ

SportArena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору