Новини змагань

Друга ліга. Спурт тернопільської «Ниви» й перша перемога «Альянсу»

15:00, 25 серпня 2019

Програму п'ятого туру чемпіонату України серед команд другої ліги відкривав поєдинок у Сумах, де «Альянс» приймав «Таврію Сімферополь»

Долю матчу було практично вирішено ще до перерви, коли гравці господарів Ярослав Сидоренко й Руслан Пісний двічі змусили гостей розпочинати з центра поля. У другому таймі події на полі розгорталися за схожим сценарієм, і футболісти «Альянсу» без особливих зусиль довели справу до розгрому.

«Цього тижня це був уже наш другий офіційний поєдинок, — зазначив після фінального свистка керманич «Альянсу» Юрій Ярошенко. — Звичайно, кубкова перемога над «Ужгородом» додала нам упевненості. Що ж до звітного протистояння, то 70 хвилин мої підопічні чітко виконували установку, і до них не могло бути жодних претензій. Потім у командному механізмі стався якийсь збій, зникла злагодженість у діях, і добре, що ми не пропустили. Усе ж, як би там не було, привітаю наших уболівальників із першою перемогою «Альянсу» в чемпіонаті».

Сьогодні в групі «Б» в епіцентрі уваги був матч у Херсоні, де «Кристал», що в цьому сезоні ще не пропускав, приймав амбітну команду «Гірник», яка останнім часом дещо пригальмувала. Обидва суперники не відсиджувалися в обороні, уперто шукали найкоротший шлях до чужих воріт, й у підсумку господарям вдалося схилити шальки терезів на свій бік лише в компенсований час.

Слід віддати належне «Енергії», яка швидко оговталася після кубкового розгрому від «Буковини» й, упевнено взявши гору над «Чорноморцем-2», очолює турнірну таблицю.

Що ж до групи «А», то центральним слід визнати поєдинок у Калуші, де «містяни» з’ясовували стосунки з тернопільською «Нивою», яка цього сезону ще не втрачала очок. Інтерес до матчу підігрівало й те, що головний тренер гостей Василь Малик раніше очолював саме «Калуш». Футболісти «Ниви» залишилися вірними собі, діючи (особливо після перерви) у комбінаційному стилі, наприкінці гри добилися зламу й записали до свого активу четверту звитягу поспіль.

Тернополян могло наздогнати «Полісся», але підопічні Анатолія Безсмертного не зуміли взяти гору над «Діназом».




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору