Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. П’ятий тур. Анонс матчів

11:00, 23 серпня 2019

Анонс матчів п’ятого туру сезону 2019/20 у Другій лізі

У понеділок, 26 серпня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у п'ятому турі Другої ліги з експертом у студії Ігорем Жабченком. Із нововведень цього сезону відзначаємо той факт, що всі команди грають єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А»

Субота, 24 серпня 2019 року. м. Хмельницький, стадіон «Поділля», 17:00

«Поділля» (Хмельницький) - «Оболонь Бровар-2» (Буча)

Арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)

Хмельницьке «Поділля» у вівторок у надскладному матчі перемогло у Кубку України житомирське «Полісся» - 1:0, у той час, як «Оболонь Бровар-2» як резервний склад першолігової команди відпочівав. Через виклик до юнацької збірної до 18-ти років цей матч пропускатиме нападник «пивоварів» Алекс Чідомере.


Субота, 24 серпня 2019 року. м. Ужгород. Стадіон «Авангард», 17:00

ФК «Ужгород» - «Верес» (Рівне)

Арбітр – Павло Кисельов (Жмеринка)

ФК «Ужгород» за останній тиждень здолав близько 3000 кілометрів, саме через цей факт гру п’ятого туру, за згодою обох сторін, було перенесено з Млинова до Ужгорода. Рівненський «Верес» у вівторок зіграв надзвичайно складний кубковий матч з тернопільскою «Нивою», здолавши її лише завдяки голу на 90+2 хвилині – 2:1.


Субота, 24 серпня 2019 року. с. Демидів. Стадіон «Діназ», 17:00

«Діназ» (Вишгород) - «Полісся» (Житомир)

Арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область)

Вишгородський «Діназ» тиждень тому забив свої перші м’яч, зодбувши першу перемогу у Другій лізі, а у вівторок команда з Київської області несподівано перемогла одного з лідерів групи «Б» херсонський «Кристал» - 1:1 і у серії пенальті 4:2. Житомирське «Полісся» після трьох перемог на старті програло свої наступні дві гри – по 0:1 у Тернополі і у Хмельницькому.


Субота, 24 серпня 2019 року. м. Калуш, стадіон «Хімік», 17:00

ФК «Калуш» - «Нива» (Тернопіль)

Арбітр – Артем Михайлюк (Київ)

"Нива" Т цілеспрямовано готувалася до матчу з "Калушем". Фото: facebook.com/fcnyva1978


Центральний матч туру очікує на нас у Калуші, де місцевий клуб прийматиме тернопільску «Ниву», яка наразі є єдиною командою ПФЛ без втрат очок у трьох матчах чемпіонату. Якщо ФК «Калуш» пройшов у наступний раунд Кубка України, здолавши «ВПК-Агро» - 1:0, то «Нива» на останніх секундах програла у Млинові рівненському «Вересу»


Субота, 24 серпня 2019 року. м. Макарів. Стадіон «Центральний ім. М. Х. Бруквенка», 17:00

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) - «Нива» (Вінниця)

Арбітр – Євгеній Назаров (Харків)

Пристолична «Чайка» у вівторок завдяки єдиному м’ячу з пенальті від Павла Вовка обіграла у Кубку України криворізький «Гірник» і вийшла до наступного раунду. Вінницька «Нива», хоч і пропустила першою від Нікополя, проте далі не мала більше проблем, тим самим перемога з рахунком 5:1 стала першою для Нгахи Колінза цього сезону.

Група «Б»

П’ятниця, 23 серпня 2019 року. м. Суми. Стадіон «Ювілейний», 17:00

«Альянс» (Липова Долина) - «Таврія-Сімферополь»

Арбітр – Людмила Тельбух (Дніпро)

Розпочнуть п'ятий тур команди, які успішно виступили в першому попередньому етапі Кубка України. Нагадаємо, "Альянс" на своєму полі обіграв ФК "Ужгород" (2:0), а "Таврія" завдала розгромної поразки "Реал Фарма" (5:0 вдома). Для команд це буде перша зустріч одне з одним, тому існує ефект новизни та несподіванки. В Сумах, де "Альянс" із Липової Долини підтримує досить велика кількість фанів зі всієї області, "Альянс" здобув першу перемогу після здобуття професіонального статусу. Проте в чемпіонаті всі успіхи липоводолинян ще попереду - після чотирьох турів (один із них команда пропустила) у них дві нічиї та одна поразка. А саме, програш у принципових суперників, знайомих ще з аматорських часів - "ВПК-Агро". Ну, що ж - тим цікавішим буде протистояння, адже обидві команди мотивовані турнірно та знаходяться поруч у турнірній таблиці на відстані одного очка.


Субота, 24 серпня 2019 року. м. Херсон. Стадіон «Кристал», 17:00

«Кристал» (Херсон) – «Гірник» (Кривий Ріг)

Арбітр – Максим Пономаренко (Одеса)

Фото: fcgornyak.dp.ua


Центральний матч туру очікує на нас у Херсоні. Обидві команди у вівторок несподівано програли у Кубку України середнякам групи «А» з Київщини. Господарі залишаються єдиною командою групи «Б», яка ще не пропускала у поточному сезоні.


Субота, 24 серпня 2019 року. м. Нікополь. Стадіон «Електрометалург», 17:00

ФК «Нікополь» - «Авангард-2» (Краматорськ)

Арбітр – Єгор Кевлич (Кропивницький)

У Нікополі зустрінуться аутсайдери сезону. Юнаки з Краматорська все ще призвичаюються до дорослого футболу і у цьому матчі виглядатимуть фаворитами, через участь ФК «Нікополя» у вівторок у кубковій грі, яка відбулась у Вінниці – поразка 1:5.


Субота, 24 серпня 2019 року. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 17:00

«Енергія» (Нова Каховка) - «Чорноморець-2» (Одеса)

Арбітр – Христина Козорог (Київська область)

У вівторок у Кубку України гравці «Енергії» зазнали нищівної поразки від чернівецької «Буковини» - 1:4, в той же час гравці «Чорноморця-2» готувалися до гри у Новій Каховці.


Субота, 24 серпня 2019 року. м. Миколаїв, стадіон «Парк Перемоги», 17:00

МФК «Миколаїв-2» - «ВПК-Агро» (Магдалинівка)

Арбітр – Євгеній Цибулько (Канів, Черкаська область)

Гравці «ВПК-Агро» за останній тиждень проїхали чимало кілометрів. Спочатку до Калуша, де у Кубку поступилися місцевому клубу 0:1, а у День Незалежності їх очікує гра з відкриттям поточного сезону – юнаками «Миколаєва», які за цей же час готувалися саме до домашньої гри.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору