Новини змагань

Барладим: "Кристал" провів надзвичайно плідні збори

07:15, 19 серпня 2019

Найкращим гравцем четвертого туру в Другій лізі став форвард херсонського "Кристалу"

Фото: mfckrystal.com


Херсонці — в ударі. п'ять голів без відповіді залишили вони на пам’ять одеситам у звітному турі. І до чотирьох із них причетний наш герой, а міг навіть зробити більше! Герой четвертого туру у Другій лізі форвард "Кристалу" Андрій Барладим поділився своїми враженнями від перемоги над "Реал Фармою", а також розповів про перший хет-трик у сезоні.

— Андрію, наскільки приємним для вас є визнання найкращого гравця туру? Очікували, що ваші дії відзначать авторитетні спеціалісти?

— Звісно, як будь-якому футболісту мені приємно перемагати у цій почесній номінації, але найголовніше, що після чотирьох турів команда лідирує у Групі “Б”. Таке визнання ще більше додає впевненості у власних силах, мотивує на нові звершення. Намагатимуся прогресувати від матчу до матчу, щоб радувати вболівальників своєї грою і приносити користь команді.

— Кристал вражаюче розпочав сезон. Команда здобула три перемоги і одного разу зіграли в нічию, до того ж, не пропустили жодного м‘яча. З чим пов‘язуєте такі результати?

— Наша команда провела надзвичайно плідні підготовчі збори, вдалося закласти фундамент у функціональній підготовці. Під час контрольних матчів награли ігрові зв’язки, ще краще відчули один одного. Напрацювали різні моделі ведення гри. Вважаю, що зараз наша команда стала варіативнішою.

Щодо вражаючої сухої серії, то ми на тренування багато уваги приділяємо грі у захисті. Наші захисники грають злагоджено, не дають вільних зон атакуючим гравцям суперника. У атаці завжди знайдемо свій шанс, головне щоб не підводила реалізація. Сподіваюся, що у майбутньому продовжимо демонструвати такі ж результати.

— Ви стали першим автором хет-трику у цьому сезоні. Така гра і таке досягнення, напевно, запам‘ятається на усе життя? Можна сказати, що це поки що ваш найкращий матч у кар‘єрі?

— Кожному нападнику приємно, коли він тричі за гру забиває. Якщо відверто, не сподівався що стану автором першого хет-трику у сезоні. Це дуже почесно та важливо для мене. Значить, рухаюся у правильному напрямку. Що стосується найкращого матчу, то, вважаю, він ще попереду. Потрібно постійно прогресувати і досягати нових вершин. У жодному разі не можна зупинятися на досягнутому.

— У моменті з першим забитим м‘ячем ви отримали передачу від Апостолюка і в дотик відправили м‘яча у ворота. На тренуваннях відпрацьовуєте такі комбінації?

— Дійсно, це наша награна комбінація. Якщо є вільний партнер, завжди намагаємося віддати передачу на порожні ворота. Прагнемо грати нестандартно, щоб своїми діями заставати суперника зненацька.  Важливо, що нам вдалося втілити у забитий м’яч свої напрацювання. Після нього видихнули з полегшенням. Контролювали хід матчу від першої до останньої хвилини.

— Після першого забитого м’яча відчули, що суперник дещо розклеївся? Можна сказати, що після 15-ї хвилини не відчували особливого супротиву від одеситів?

— Гравці Реал Фарми продовжували грати у свій футбол, намагалися змінити хід матчу. Не можу сказати, що суперник змирився з поразкою, розклеївся, просто після проведених замін у другому таймі вони дещо втратили свою гру.

— На 53-й хвилині ви відзначилися вдруге. Обіграли трьох захисників і пробили точно у кут? Один з найкрасивіших м‘ячів у вашій кар‘єрі?

— У тому моменті відчував, що у мене наче Ліонель Мессі вселився. Почував себе розкуто, не боявся брати на себе ініціативу. Вважаю, що цей забитий м’яч поки що є одним із найкрасивіших у Другій лізі у цьому сезоні. Хотілося б у кожному матчі забивати такі м’ячі.

— У моменті з третій голом ви спочатку не реалізували пенальті, але м‘яч після сейву Філатова відскочив вам прямо на ногу. Можна сказати, що у цій грі навіть фортуна була на вашому боці? Хлопці вам доручили виконувати одинадцятиметровий, щоб оформили хет-трик чи ви є штатним пенальтистом команди?

— Я другий пенальтист у команді після Сергія Цоя. Взяв на себе відповідальність виконати одинадцятиметровий, адже хотілося забити третій м’яч. Важливо, що хлопці підтримали моє рішення. Дійсно, мені у тому епізоді дещо пощастило, але головне, що вдалося зберегти концентрацію і не виключитися з гри.

— Герой минулого туру Даудов говорив, що за рівнем команда Група “А” переважає Групу “Б”. Ви згідні з цією точкою зору? Як оціните конкуренцію у вашій Групі?

— Абсолютно не згоден з цим твердженням. Я також можу сказати, що наша Група “Б” сильніша, але це суб’єктивна точка зору. За якими принципами можна оцінювати, яка Група більш конкурентоспроможна? Кремінь грав у нашій Групі “Б”, а Минай — у Групі “А” і поки що кременчуцький колектив випереджає закарпатців у турнірній таблиці. Якби не було розподілу на два дивізіони, тоді можна було визначити сильнішого.

БЛІЦ

  • Народився у Херсоні
  • Перший тренер — Олександр Павлович Черненко
  • Закінчив СДЮШОР Кристал
  • Улюблена команда — Ліверпуль
  • Слідкую за кар’єрою Ліонеля Мессі

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору