Новини ЗМІ

Ковалюк: якби всі пресслужби так працювали як "Рух"

19:00, 16 серпня 2019

Головний тренер ФК "Прикарпаття" Володимир Ковалюк відповів на питання пресслужби ФК "Рух" напередодні очного протистояння

ОЧІКУВАННЯ ВІД МАТЧУ:

- Це західноукраїнське дербі, - сказав Володимир Ковалюк fcrukh.com. - Уболівальникам завжди цікаво спостерігати за матчами наших команд. Присутня інтрига. Пригадую нашу останню гру, ми вигравали 2:0, зіграли 2:2. Найголовніше, що глядачі залишились задоволені. Сподіваюсь, що суботній матч теж буде багатим на голи. Неважливо, хто заб’є спочатку - ми чи «Рух». Я завжди кажу, ми маємо грати для вболівальників, повинні показувати змістовну хорошу гру .

ПРО «РУХ»:

- Ваша команда мені завжди імпонувала, її амбіційний президент ставить завдання, вкладає багато коштів у її розвиток. Прекрасно розумію, що «Рух» став сильніший, ніж був. Команду тренує досвічений тренер Леонід Кучук. Аналізував матчі «Руху» і роблю висновок, що клуб може боротися за Прем’єр-лігу. У грі з «Волинню» пропустили на перших хвилинах, але це випадковість. Там пенальті був неоднозначний. Але молодці, не зупинилися, дуже непогано виглядали і якби реалізували ті моменти, які створили, то, гадаю, перемогли б «Волинь».

ПРО СТАРТ «ПРИКАРПАТТЯ»:

- Якщо реально оцінювати ситуацію, то відштовхуємось від того, що маємо. Якщо розібратись, бюджет нашої команди і рівень виконавців не дотягують до рівня Першої ліги. Якщо брати результат, то старт чемпіонату нам вдався. Бо якби комусь сказав, що після трьох турів у нас буде шість очок і ми будемо на верхівці турнірної таблиці, нам би ніхто не повірив. Конкретних завдання ми не заявляли, плануємо посісти місце не нижче шостого в кінці сезону. Але апетит приходить під час їжі. Їхали в Луцьк, там вигравали 2:0, але не втримали перемогу. Дуже прикро, що за чотири хвилини пропустили три голи. Цю, як-то кажуть, п’ятихвилинну слабкість ми з хлопцями вже розібрали. В цілому задоволений, бо команда в нас із місцевих футболістів, хлопці грають у футбол, стараються на тренуваннях. Все попереду. Хтось краще входить у сезон, хтось - гірше. Перші 5-6 турів розставлять все по своїх місцях, хто за що боротиметься.

ПРО ПРОМОРОЛИК ДО МАТЧУ

Ролик мені дуже сподобався, він дуже підходить для нашої команди, бо ми є гуцули… (Сміється) Дуже подобається те, як працює ваша прес-служба. Багато оновлень, постійно стараєтеся здивувати вболівальників чимось новим, і це мені імпонує, бо треба робити так, щоб людям було цікаво. Тоді вони залюбки будуть йти на стадіон. Це правильно, треба дарувати фанам емоції. Хотілося б, аби всі клуби прагнули до цього, як «Рух».

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcrukh.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору