Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Четвертий тур. Анонс матчів

10:00, 16 серпня 2019
Анонс матчів четвертого туру сезону 2019/20 у Другій лізі
Фото: fcnyva.com


У понеділок, 19 серпня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у четвертому турі Другої ліги з експертом у студії Володимиром П'ятенком. Початок о 20:20.

З нововведень цього сезону відзначаємо той факт, що всі команди грають єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Через непарну кількість команд у групах свої матчі пропускають ФК "Діназ" і ФК "Авангард-2".

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


Група А

П'ятниця, 16 серпня 2019 року. м. Вінниця, "Центральний міський стадіон". 17:00

«Нива» (Вінниця) - «Верес» (Рівне)

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль)

Вінничани гостро потребують результату - після трьох стартових турів у них 0 очок. Причому, проти "Вереса", який все ще не втрачав очок у новому сезоні, "Нива" зіграє без підтримки рідних вболівальників (продовжує діяти дискваліфікація за безпорядки на матчі минулого сезону проти "Полісся"). Рівняни, загалом, успішно грають проти цього суперника, в тому числі - й на виїзді. Підопічні Вірта виграли обидва своїх матчі й переслідують житомирян, які виграли всі три свої зустрічі.

П'ятниця, 16 серпня 2019 року. м. Буча, стадіон «Ювілейний». 17:00

«Оболонь Бровар-2» (Буча) - «Калуш» (Калуш)

Арбітр – Ігор Горбань (Одеса)

Протистояння двох команд, старт яких варто назвати успішним. Навіть попри те, що резервна команда "Оболоні Бровар" у минулому турі зазнала крупної поразки на Житомирщині - футбольні люди розуміють, що молодій команді з середнім віком гравців 20,2 важко протистояти досвідченим суперникам із серйозними завданнями. А от ФК "Калуш" додає обертів - у минулому турі він здобув вольову перемогу над ФК "Ужгород", а загалом здобув 7 очок із 9 можливих. Особливий фактор у цьому матчі - суперники зустрічаються вперше, можливі сюрпризи.

П'ятниця, 16 серпня 2019 року. с. Демидів, стадіон «Діназ». 17:30

«Діназ» (Вишгород) - «Буковина» (Чернівці)

Арбітр – Павло Децюк (Чернігів)

Зустріч аутсайдерів, які прагнуть більшого - обидві команди програли всі свої стартові матчі, але "Діназ" зіграв на один менше і пропускав минулий тур, отож мав час для аналізу та кращої підготовки до надважливого третього поспіль домашнього поєдинку. "Буковина" після трьох поразок спробує обов'язково зіграти на позитивний результат.

П'ятниця, 16 серпня 2019 року. м. Тернопіль, "Тернопільський міський стадіон". 18:00

«Нива» (Тернопіль) - «Полісся» (Житомир)

Арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)

Фото: fcnyva.com


У центральному матчі туру зустрінуться суперники, які ще не втрачали очок - тернополяни виграли в Демидові та Чернівцях і проведуть перший домашній матч сезону, житомиряни здобули максимум можливих очок у трьох турах за своєї участі. Особливо важлива інформація: "Полісся" в гостях не програє ще з минулого року!

П'ятниця, 16 серпня 2019 року. м. Ужгород, стадіон «Авангард». 18:00

«Ужгород» (Ужгород) - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область)

Непростий момент для дебютантів ПФЛ - ФК "Ужгород" після яскравої перемоги в Чернівцях програв два матчі поспіль. "Виключно перемога над «Поділлям» дозволить «Ужгороду» реабілітуватись перед вболівальниками за дві поспіль поразки", - заявив в інтерв'ю клубній пресслужбі головний тренер містян Василь Варга. Натомість, "Поділля" показує позитивний приклад іншим клубам, і ужгородцям у тому числі - стартувавши з мінімальної поразки від "Вереса", вони виграли вже два матчі поспіль у суперників, які раніше складали їм труднощі (вінничани та борщагівці).

Група Б

П'ятниця, 16 серпня 2019 року. м. Кривий Ріг, стадіон «Жовтневий», 17:00

«Гірник» (Кривий Ріг) - «Миколаїв-2»

Арбітр – Єгор Кєвліч (Кропивницький)

Фото: fcgornyak.dp.ua


"Гірник" виграв всі три матчі нового сезону й єдиним у Групі "Б" йде без втрати очок. Це накладає на підопічних Приходька додаткову відповідальність, а також змушує додатково мотивуватися проти суперника, з яким минулого сезону вони не втрачали очки. Криворіжці мають звернути увагу: МФК "Миколаїв-2" заграв значно сильніше, набувся досвіду в Другій лізі. Цього сезону у підопічних Чауса 7 очок у трьох стартових турах, вони розділяють 2-4 місця слідом за лідером.


П'ятниця, 16 серпня 2019 року. м. Берислав, стадіон «Машинобудівник». 17:00

«Таврія-Сімферополь» - «Нікополь»

Арбітр – Микита Богатир (Запоріжжя)

Напрочуд складним виявився старт для цих команд: у "Таврії" нема очок і голів, у "Нікополя" - лише одне очко у вигляді домашньої нічиєї з дебютантом Другої ліги - "Альянсом". Зрозуміло, на матч одне проти одного двійко аутсайдерів налаштовується максимально серйозно, з думкою лише про перемогу. Берислав прийме перший матч нового сезону, чи зможе дещо посилена "Таврія" перервати свої невдачі? Адже в 2019 році лише раз вдалося виграти сімферопільцям...


П'ятниця, 16 серпня 2019 року. м. Краматорськ, стадіон «Аванагрд». 17:00

«Авангард-2» (Краматорськ) - «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Ярослав Пєсоцький (Суми)

Резервний склад "Авангарду" після відпочинку в минулому турі прийме "Енергію", яка за два з половиною тижні подолає максимальний кілометраж для Групи "Б" (Нова Каховка - Суми - Нова Каховка - Краматорськ). Підопічні Федорчука стартували потужно, набравши 7 очок із 9 можливих, але у молодої, амбітної команди під керівництвом молодого тренера Іващенка - свої амбіції та свої завдання.

П'ятниця, 16 серпня 2019 року. м. Новомосковськ, стадіон «Металург».17:00

«ВПК-Агро» (Магдалинівка) - «Альянс» (Липова Долина)

Арбітр – Дмитро Осауленко (Київ)

Дуель новачків Другої ліги, клубів-дебютантів ПФЛ. "ВПК-Агро" стартував з двох перемог, але в минулому турі поступився у Кривому Рогу. Натомість, "Альянс" двічі зіграв внічию зі старожилами ліги - нікопольцями та новокаховцями, тож все ще чекає дебютної перемоги серед професіоналів. Варто відзначити, що команди під керівництвом Соловйова та Ярошенка суперничали між собою ще в аматорських змаганнях, і успішнішим там був "ВПК-Агро". Він пройшов долинян у чвертьфіналі та в підсумку виграв чемпіонат ААФУ.

П'ятниця, 16 серпня 2019 року. м. Одеса, стадіон «Іван». 18:00

«Реал Фарма» (Одеса) - «Кристал» (Херсон)

Арбітр – Євгеній Цибулько (Черкаська область)

Фото: mfckrystal.com


Закрити тур у південно-східній групі випадає одеському матчу. "Реал Фарма" все ще не знає перемог, "Кристал" у новому сезоні поки не програє і навіть не пропускає. А між тим, херсонці в минулому сезоні не віддали одеським "фармацевтам" жодного очка, при тому, що за вісім років взаємин суперників спершу перевага була за підопічними Лиховидова.
 
 
Пресслужба ПФЛ
SportArena - інформаційний партнер ПФЛ України
 



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору