Новини змагань

Глядацький третій тур. Друга ліга. Огляд матчів

22:40, 11 серпня 2019

Із кожним туром поєдинки Другої ліги відвідує все більше глядачів. Зокрема, 10 серпня у Хмельницькому на матчі «Поділля» й вінницької «Ниви» (група «А») були присутні 2940 уболівальників.

"Калуш" здійснив чудовий камбек. Фото: facebook.com/fckalushcom


Футболісти ФК "Поділля" постаралися віддячити вболівальникам за підтримку, вирвавши перемогу в сусідів у компенсований час завдяки влучному удару Андрія Липовуза — 2:1.

Фото: facebook.com/fcpodillya


— Долю поєдинку ми мали вирішувати ще в першому таймі, але тричі хибили, коли не забити було дуже складно, — цитує керманича господарів Віталія Костишина ffu.ua. — Ось чому нам слід передусім попрацювати над завершенням атак.

— Щодо самовіддачі я претензій до підопічних не маю, — відзначив головний тренер вінничан Коллінс Нгаха. — Але оскільки в команді чимало новачків, то нам треба ще трохи часу, аби вони знайшли спільну мову. Звідси й очкові втрати. «Поділля» мені сподобалося завзяттям, швидкостями, й арбітрам не варто так активно  хмельничанам допомагати…

У напруженій боротьбі проходило й протистояння у Млинові, де «Верес» приймав «Чайку». Долю поєдинку вирішив єдиний м’яч, забитий захисником господарів Дмитром Ховбошею на 62-й хвилині.

"Верес" традиційно радує вболівальників яскравими івентами перед матчами. Фото: facebook.com/veres.club


— Була дуже важка гра, — зазначив головний тренер «Вересу» Юрій Вірт. — Нам протистояла команда, яка захищалася великими силами. Ми самі створили собі труднощі, адже до перерви не реалізували кілька гольових моментів. Добре, що в другому таймі забили, але наприкінці матчу могли й пропустити — на щастя, виручив наш воротар Максим Бабійчук.

— Щоб здобувати очки, треба використовувати зручні нагоди, — сказав керманич «Чайки» Тарас Ільницький. — На жаль, сьогодні нам із цим не поталанило. Шкода, бо ми кілька разів були близькі до взяття воріт «Вересу».

А в Новограді-Волинському з’ясовували стосунки футболісти «Полісся» й «Оболоні-Бровар-2», які очолювали турнірну таблицю в групі «А». Територіальна перевага номінальних господарів сумнівів не викликала, але вони відкрили рахунок лише наприкінці першого тайму, коли відзначився Ярослав Галенко. Після перерви гості доклали чимало зусиль, аби вирівняти становище, проте безуспішно. «Полісся», де гру часто брав на себе капітан команди Євген Немтінов, продовжувало диктувати умови. Не випадково, що саме лідер житомирян і став автором другого голу у ворота «пивоварів». А до розгрому справу довів Марат Даудов, що оформив дубль, — 4:0. Єдине, що вдалося киянам, так це наприкінці матчу забити гол престижу. 4:1. «Полісся» заслужено перемагає й надалі йде без втрат.

Що ж до групи «Б», то там в епіцентрі уваги був поєдинок у Кривому Розі, де «Гірник» приймав новачка другої ліги, «ВПК-Агро», який на старті також здобув дві звитяги поспіль.

"Гірник" одноосібно очолив таблицю у своїй групі Б. Фото: fcgornyak.dp.ua


Господарі взяли на озброєння флангові атаки, але гості завдяки надійній підстраховці не дозволяли їм загострювати ситуацію біля своїх воріт. І лише на 83-й хвилині футболісти «Гірника» досягли свого, коли влучного удару завдав Євген Кателін. Криворізька команда прогнозовано лідирує.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору