Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Третій тур. Анонс матчів

06:30, 10 серпня 2019

Анонс матчів третього туру сезону 2019/20 у Другій лізі

Увага до матчу "Буковина" - "Нива" Т. Фото: fcnyva.com


У понеділок, 12 серпня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у третьому турі Другої ліги з експертом у студії Іваном Кривошеєнком. Початок о 20:20.

З нововведень цього сезону відзначаємо той факт, що всі команди грають єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Через непарну кількість команд у групах свої матчі пропускають ФК "Діназ" і ФК "Авангард-2".

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А»

Субота, 10 серпня 2019 року. м. Хмельницький, стадіон «Поділля», 17:00

«Поділля» (Хмельницький) - «Нива» (Вінниця)

Арбітр – Артем Кошура (Чернівці)

Дискваліфіковані: немає.

Вінницька «Нива» зазнала двох поразок поспіль на старті сезону, а от хмельницьке «Поділля», підсилившись декількома досвідченими гравцями, у минулому турі дещо несподівано переграло пристоличну «Чайку» - 1:0, реабілітувавшись за мінімальну поразку від «Вереса» в стартовому турі.


"Столовицький vs Кирилюк". Перша ліга. Третій тур - у суботу. Анонс матчів


Субота, 10 серпня 2019 року. смт. Млинів. Стадіон «Колос», 18:00

«Верес» (Рівне) - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка)

Арбітр – Тарас Панасюк (Бердичів)

Дискваліфіковані: немає

Минулорічний матч цих двох команд у Млинові через шосту заміну завершився технічною поразкою для «Вереса». Це буде черговим мотиваційним моментом для господарів, які стартували з перемоги в Хмельницькому, в той час, як «Чайка» ще не знає такої радості (нічия в Калуші та поразка вдома від «Поділля»).


Неділя, 11 серпня 2019 року. м. Чернівці. Стадіон КСОП «Буковина», 17:00

«Буковина» (Чернівці) – «Нива» (Тернопіль)

Арбітр – Крістіна Козорог (Київська область)

Дискваліфіковані: немає

Команди Чернівців та Тернополя не перше десятиліття суперничають на різних рівнях. У новітній історії (після повернення «Ниви» на професіональний рівень в 2017 році) суперники провели шість матчів між собою, і по дві перемоги має кожен із них при двох нічиїх. Останнім часом саме тернополяни вигравали у буковинців. У стартовому для себе матчі в новому сезоні «Нива» розгромила на виїзді вишгородців, а от «Буковина» зазнала поразок від новачків дивізіону – «Ужгорода» та «Оболоні Бровар-2». Зрозуміло, мотивація господарів буде величезною.


Неділя, 11 серпня 2019 року. м. Калуш, стадіон «Хімік», 17:00

ФК «Калуш» - ФК «Ужгород»

Арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк)

Дискваліфіковані: немає

Захисник ФК "Калуш" Ігор Поручинський минулого туру став найкращим за кількістю перехоплень. Фотоfacebook.com/fckalushcom


Обидві команди належать до тих, хто вже встиг порадувати фанів перемогами. Причому, виїзними – ужгородці чудово стартували виграшем у Чернівцях, а калушани в минулому турі розгромили «Ниву» в Вінниці. А от чого чекати від цих суперників у звітному турі – неясно, і не лише через не зовсім стабільні результати на старті сезону, а й тому, що команди вперше перетнуться в Другій лізі.


Неділя, 11 серпня 2019 року. м. Новоград-Волинський. Стадіон «Авангард», 18:00

«Полісся» (Житомир) – «Оболонь Бровар-2» (Буча)

Арбітр – Павло Кисельов (Жмеринка)

Дискваліфіковані: Володимир Ткач («Оболонь Бровар-2»)

Центральний матч туру очікує на вболівальників у Новоград-Волинському, що на Житомирщині. І «Полісся», і «Оболонь Бровар-2» виграли обидва свої стартові матчі. Юним «пивоварам» у цій грі не допоможе через вилученно нападник Володимир Ткач, однак команда може підсилитися деякими гравцями, які у суботу не зіграють у матчі Першої ліги у Горішніх Плавнях.

 

Група «Б»

Субота, 10 серпня 2019 року. м. Херсон. Стадіон «Кристал», 17:30

«Кристал» (Херсон) – «Чорноморець-2» (Одеса)

Арбітр – Катерина Усова (Київ)

Дискваліфіковані: немає

Херсонський «Кристал» у минулому турі не зміг у гостях переграти іншу дублюючу команду першої ліги – краматорський «Авангард» - 0:0. Юнаки «Чорноморця» програли свої два дебютні матчі у цьому сезоні, проте вони лише адаптуються до дорослого футболу.


Неділя, 11 серпня 2019 року. м. Кривий Ріг. Стадіон «Шахти Жовтнева», 17:00

«Гірник» (Кривий Ріг) – «ВПК-Агро» (Магдалинівка)

Арбітр – Андрій Рижий (Дніпро)

Дискваліфіковані: немає

Фото: fcgornyak.dp.ua


Обидві команди на старті сезону виграли свої два матчі. І, якщо від «Гірника» це можливо було очікувати, то від дебютанта змагать «ВПК-Агро» це справжній прогрес. Для «аграріїв» це буде вже друге поспіль обласне дербі – після виграного 2:0 в минулому турі у ФК «Нікополь».


Неділя, 11 серпня 2019 року. м. Нікополь. Стадіон «Електрометалург», 17:00

ФК «Нікополь» - «Альянс» (Липова Долина)

Арбітр – Максим Пономаренко (Одеса)

Дискваліфіковані: немає

Нікопольська команда почала з поразок від «Енергії» та «ВПК-Агро», а тепер чекає в гості дебютанта Другої ліги – «Альянс», єдиний клуб Сумської області в ПФЛ. Попри статус дебютанта, команда гостей має в складі низку досвідчених гравців, абсолютна більшість її гравців виступала раніше на професіональному рівні. Тож ФК «Нікополь» налаштовується особливо серйозно й очікує гарної гри від, передовсім, своїх новачків, адже влітку команда провела серйозну селекцію.


Неділя, 11 серпня 2019 року. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 17:30

«Енергія» (Нова Каховка) - «Таврія-Сімферополь»

Арбітр – Артем Михайлюк (Київ)

Дискваліфіковані: Михайло Кривич («Енергія»)

Оновлена «Таврія» продовжує комплектацію й сподівається зберегти єдиний кримський клуб у чемпіонаті України. З відповідним зверненням до керівництва команди виступив на одній із післяматчевих пресконференцій наставник команди Сергій Шевченко. Слова підтримки клубу виразив Володимир Єзерський – знаменитий у минулому захисник клубу, Головний тренер юнацької збірної України (U-17).

А поки що «Таврія» їде в гості до давнього суперника – з «Енергією» вона регулярно перетинається не лише в ПФЛ, а й у Кубку федерації футболу АР Крим. Новокаховці стартували добре, набравши 4 очка в двох стартових турах, от тільки минулого тижня виїзну нічию з «Альянсом» команда здобувала в різко обмеженому складі через травми та дискваліфікації.


Неділя, 11 серпня 2019 року. м. Миколаїв, стадіон «Парк Перемоги», 17:30

МФК «Миколаїв-2» - «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Владислав Бакулін (Нова Каховка)

Дискваліфіковані: немає

"Миколаїв-2" виграв обидва стартових матчі. Фото: mfc.mk.ua


Резервний склад першолігового клубу приймає «Реал Фарму», який на старті програв два поспіль матчі – «ВПК-Агро» та «Гірнику». А от «корабели» стартували блискуче, обігравши «Авангард-2» і «Чорноморець-2». З 6 очками підопічні Чауса – в гоноровому переліку найбільш успішних клубів Другої ліги за двома стартовими турами. Цікаво, що із шести матчів проти одеських «аптекарів» МФК «Миколаїв-2» виграв лише один – якраз у домашньому матчі минулого сезону.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору