Новини ЗМІ

MATCHDAY! Друга ліга. Другий тур. Анонс суботніх матчів

11:10, 3 серпня 2019

Анонс матчів другого туру сезону 2019/20 у Другій лізі

Фото: fcgornyak.dp.ua


У понеділок, 05 серпня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у другому турі Другої ліги з експертом у студії екс-гравцем київського "Динамо" і національної збірної Олександром Яценком.

З нововведень цього сезону відзначаємо той факт, що всі команди грають єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


Група "А"

Субота, 3 серпня 2019 року. смт. Макарів, стадіон «Центральний ім. М. Х. Брухвенка», 17:00

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Ярослав Пєсоцький (Суми)

Дискваліфіковані: Олексій Мілютін («Чайка»)

Обидві команди ще не забили своїх перших м'ячів у новому сезоні. "Чайка" в меншості відстояла нульову нічию в Калуші (через що тепер не зіграє вилучений дебютант-захисник Мілютін), а "Поділля" вдома з мінімальним рахунком поступилося "Вересу". Тож тепер суперники спробують покращити свої показники. Тим більше, протистояння є рівним, тому що в минулому сезоні всі три матчі закінчилися з різними підсумками - перемога кожної із команд і одна нічия.


Субота, 3 серпня 2019 року. с. Демидів. Стадіон «Діназ», 17:00

«Діназ» (Вишгород) - «Нива» (Тернопіль)

Арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк)

Дискваліфіковані: немає

Тернополяни останніми з учасників Групи "А" стартують в новому чемпіонаті. Тим не менш, літо їхнє було насиченим - шестеро гравців "Ниви" (Андрій Різник, Тарас Мороз, Ігор Кохман, Андрій Малащук, Роман Волохатий.та Ігор Гатала) у складі команди Тернопільського національного педагогічного університету стали срібними призерами чемпіонату Європи, який відбувався у Мадриді. А от "Діназ" уже грав у чемпіонаті й досить несподівано поступився одній з наймолодших команд - "Оболоні-Бровар-2" (0:1). Тож зусилля вишгородців у матчі, який за домовленістю сторін проводиться у Демидові, будут спрямовані на те, щоб реабілітуватися за невдалий старт.


Субота, 3 серпня 2019 року. м. Вінниця, стадіон «Центральний», 17:00

«Нива» (Вінниця) - ФК «Калуш»

Арбітр – Роман Галіцин (Київ)

Дискваліфіковані: немає

Калушани в минулому турі розділили очки з "Чайкою", хоча мали нагоди виграти й догравали у більшості. До нульової нічиєї на Житомирщині йшла й "Нива", але в самій кінцівці вінничани пропустили від екс-одноклубника Адаменка, який з переможного голу стартував у "Поліссі". Вінниця готується побачити оновлену свою команду - тепер абсолютну більшість гравців "Ниви" складають місцеві вихованці. При цьому минулого сезону ФК "Калуш" був зручним суперником для "Ниви" - з ним вдалося здобути 7 очок із 9 можливих. Але влітку калушани змінили головного тренера, й при Василеві Качурові пишеться нова історія клубу.


Субота, 3 серпня 2019 року. м. Ужгород. Стадіон «Авангард», 18:00

ФК «Ужгород» - «Полісся» (Житомир)

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль)

Дискваліфіковані: немає

Напередодні "Полісся" орендувало нападника прем’єр-лігового «Маріуполя» Івана Мочевінського. Фото: polissyafc.com


Легендарний стадіон "Авангард" - місце проведення першого матчу в історії збірної України - прийме матч дебютанта Другої ліги проти одного з її фаворитів. Після яскравої перемоги над "Буковиною" (3:1 в гостях) ФК "Ужгород" має бажання продовжити свої успішні виступи. Суперник - команда, яка вважається одним із фаворитів. "Полісся" минулого сезону до останніх турів боролося за підвищення в класі, зараз також має потужний склад і стартувало з мінімальної перемоги над "Нивою" з Вінниці.


Неділя, 4 серпня 2019 року. м. Буча. Стадіон «Ювілейний», 17:00

«Оболонь Бровар-2» (Буча) - «Буковина» (Чернівці)

Арбітр – Максим Поліщук (Кривий Ріг)

Дискваліфіковані: Богдан Покойовий («Оболонь Бровар-2»)

Юні оболонці - одна з наймолодших команд, і при цьому стартували з перемоги в обласному дербі з "Діназом". Зараз же клуб із припискою в пристоличній Бучі готується прийняти "Буковину" - одного з аутсайдерів минулого сезону, який новий чемпіонат почав із поразки 1:3 від иншого дебютанта - ФК "Ужгород". Господарям не допоможе дискваліфікований Покойовий. А цей матч особливо цікавий ще й і тим, що підіб'є підсумки другого ігрового дня в Групі "А".

Група "Б"

П'ятниця, друге серпня 2019 року. м. Одеса, стадіон «Іван». 18:00

«Реал Фарма» (Одеса) - «Гірник» (Кривий Ріг)

Арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк)

Місто Одеса вже прийняло два матчі - суперкубковий (де "Динамо" обіграло "Шахтар" - 2:1) та друголіговий (де "Реал Фарма" поступився "ВПК-Агро" - 0:2). Наступний суперник "фармацевтів" не менш цікавий - це друголіговий "Гірник", який у стартовому турі неабияк результативно (4:1) обіграв земляків "Реал Фарми" - "Чорноморець-2".

У той же час, за роки протистояння з "реалістами" від початку десятиліття криворізька команда двічі втрачала очки у матчах із "Реал Фармою". І обидві поразки відбулися якраз в Одесі. Тож навіть за статусу одного з фаворитів сезону "Гірник" має особливо відповідально поставитися до цього виїзду.


Субота, 3 серпня 2019 року. м. Новомосковськ. Стадіон «Металург», 17:00

«ВПК-Агро» (Магдалинівка) - ФК «Нікополь»

Арбітр – Дмитро Євтухов (Дніпро)

Дискваліфіковані: немає

Чемпіон України серед аматорів проведе перший домашній матч у Другій лізі, й відразу - обласне дербі. Після впевненої перемоги в Одесі над "Реалом Фармою" "ВПК-Агро" чекає в гості "Нікополь", який свій стартовий матч у Новій Каховці програв (1:3), маючи кількісну перевагу в двох гравців порівняно з "Енергією", яка догравала вдев'ятьох. Суперники знайомі по зимових турнірах Дніпровщини, а ще - за численними кадровими перетинами. Зокрема, лідери господарів - вінгер Шмигельський і форвард Коломоєць - свого часу грали в ПФЛ із ФК "Нікополь". Варто додати, що, у зв'язку з реконструкцією домашнього стадіону, "ВПК-Агро" домашній матч проведе в Новомосковську.


Субота, 3 серпня 2019 року. м. Суми, стадіон «Ювілейний», 18:00

«Альянс» (Липова Долина) - «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Євгеній Назаров (Харків)

Дискваліфіковані: Артем Дмитрієв, Михайло Кривич (обидва «Енергія»)

"Альянс" стартує в Другій лізі матчем проти "Енергії" - міцного середняка й старожила ПФЛ, який позаторік навіть був третім у Групі "Б" Другої ліги. При цьому гості, вигравши стартовий матч із нікопольцями, втратили вилучених у тій грі захисника Дмитрієва та півзахисника Кривича. Стосовно липоводолинян, то вони свій дебютний сезон у ПФЛ починають в обласному центрі. "Альянс" вирішив зробити свято для всієї області: залишившись останнім професіональним клубом Сумщини, він проводитиме домашні матчі на гранд-стадіоні "Ювілейний".


Неділя, 4 серпня 2019 року. м. Краматорськ, стадіон «Прапор», 17:00

«Авангард-2» (Краматорськ) - «Кристал» (Херсон)

Арбітр – Катерина Зора (Київ)

Дискваліфіковані: немає.

Молодь "Авангарда-2" готується до справжньої чоловічої гри. Фото: facebook.com/fcakr55


Свій перший домашній матч проведе "Авангард-2". Краматорська зміна стартувала в Миколаєві, непогано виглядала на фоні МФК "Миколаїв-2", навіть забила суперникам, але на останніх хвилинах втратила очки. Наступний суперник складніший - "Кристал" є добротним, зіграним колективом. Він почав свій сезон із робочої класичної перемоги над "Таврією" (2:0).


Неділя, 4 серпня 2019 року. м. Одеса. Стадіон СОК «Люстдорф». 17:00

«Чорноморець-2» (Одеса) - МФК «Миколаїв-2»

Арбітр – Людмила Тельбух (Дніпро)

Дискваліфіковані: немає.

Ще одна очна зустріч резервів двох першолігових клубів, але підходять до неї вони в різному настрої. МФК "Миколаїв-2" вирвав вольову перемогу у краматорців на останніх хвилинах домашніх матчів, а от "Чорноморець-2" зазнав розгромної поразки в Кривому Розі, лише в кінцівці забивши гол престижу "Гірнику". Відзначимо, що цього туру місто Одеса прийняло відразу три матчі ПФЛ!

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору