Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. Другий тур суботнього дня. Анонс

07:00, 3 серпня 2019

Анонс матчів другого туру сезону 2019/20 у Першій лізі

Фото: fc.if.ua


У понеділок, 05 серпня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у другому турі Першої ліги з експертом у студії екс-гравцем київського "Динамо" і національної збірної Олександром Яценком.

З нововведень цього сезону відзначаємо той факт, що всі команди грають єдиним м’ячем Select Brillant Super.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


02 серпня 18:30. Івано-Франківськ. Стадіон "Рух"

«Прикарпаття» - «Авангард»

Арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород)

Ігрову програму другого туру розпочинає непроста зустріч - п'ята команда за підсумками минулого сезону проти десятої, причому, обидві виграли свої стартові матчі. Нагадаємо, "Авангард" завдав поразки "Волині" (3:2 на своєму полі, проявивши волю до перемоги), а от "Прикарпаття" на виїзді забило три м'ячі без відповіді в ворота "Минаю", зіпсувавши прикарпатцям першоліговий дебют.

Перший домашній матч сезону підопічні Ковалюка мають намір провести з особливою відповідальністю, адже їхній суперник у минулому сезоні не віддав іванофранківцям жодного очка. На виїзді "Авангард" Косевича дійсно грає розкуто, і це неабиякий виклик для прикарпатців, які, навпаки, за статистикою більшість очок набирають на своєму полі.


03 серпня 15:30. Зоря. Стадіон ім. Б.Тропанця

«Балкани» - «Металіст 1925»

Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська обл.)

Другий поспіль домашній матч проведуть "Балкани" - в сподіванні на перший гол у новому сезоні та першу перемогу. Між тим, в минулому сезоні обидва матчі між цими суперниками закінчилися перемогами "Металіста 1925" без пропущених м'ячів. З мінімальним рахунком харківський клуб обіграв і "Інгулець" у стартовому матчі поточного чемпіонату. Ясна річ, протистояння очікується напруженим, а ми відзначимо, що у харків'ян є ще один потенційний дебютант - атакувальний півзахисник Білоконь із ФК "Маріуполь", який у ПФЛ вже грав за друголіговий "Іллічівець-2".


03 серпня 17:00. Горішні Плавні. СК «Юність»

«Кремінь» – «Металург»

Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)

"Кремінь" проведе перший домашній матч після повернення в цей дивізіон. Щоправда прийматиме запоріжців у сусідньому місті Горішні Плавні через реконструкцію домашнього стадіону. Після вольової нічиєї в Волочиську господарі натхненні на матч із недавніми суперниками по Другій лізі, з якими в минулому сезоні грали цілком успішно (2 перемоги та 1 нічия). Утім, "Металург" на чолі з новим головним тренером Іваном Богатирем стартував у Першій лізі видовищною нічиєю з "Оболонню-Бровар" (3:3).


03 серпня 17:30. Миколаїв. «Верхнє поле Центрального стадіону»

«Миколаїв» – «Минай»

Арбітр: Олександр Сахно (Київська область)

Клуб МФК "Миколаїв" зразково стартував у новому сезоні - і перша представницька команда, і резервний друголіговий склад виграли свої стартові матчі в новому сезоні. "Корабели" в Першій лізі, нагадаємо, здолали "Гірник-Спорт", а їхній дебютант форвард Бугай став героєм всього туру. "Минай", навпаки, підходить до гри з не найкращим настроєм. Після поразки 0:3 від "Прикарпаття" при тому, що за підрахунками Вайскаут закарпатці були найкращими в лізі за багатьма ігровими показниками. Між клубами існують кадрові перетини - так, екс-опорник миколаївців Дмитренко перед матчем дав інтерв'ю клубній прес-службі. "У нас тоді був акцент на чемпіонаті, тому тренерський штаб вирішив дати змогу пограти і молодим гравцям, трохи поекспериментували зі складом. Ще пригадую, що мені тоді вперше довірили капітанську пов’язку «Миколаєва» у тій грі».

До слова, раніше ФК "Минай" обігрував МФК "Миколаїв" у Кубку України.


03 серпня 18:00. Одеса. «Чорноморець»

«Чорноморець» – «Гірник-Спорт»

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)

Фото: chernomorets.odessa.ua


Одесити проведуть перший домашній матч у Першій лізі. Напередодні клуб провів відкрите тренування, тож тепер сподівається на увагу глядачів. Тим більше, після стартової перемоги над "Черкащиною" (3:1) та при кількох досвідчених дебютантах. "Гірник-Спорт", як ми вже говорили, почав із домашньої поразки. Як покаже себе команда Мазяра проти одного з фаворитів сезону - побачимо в грі.


03 серпня 18:00. Петрове. «Інгулець»

«Інгулець» – «Агробізнес»

Арбітр: Сергій Задиран (Київська область)

Після поразки в Харкові президент клубу Олександр Поворознюк підтримав свою команду. Тож на "Агробізнес" "Інгулець" вийде максимально зосередженим і мотивованим. Волочиська команда, загалом, невдало грає в гостях, але, нагадаємо, в плей-оф проти потужного "Металурга" на "Славутич-Арені" здобула розгромну перемогу, яка й визначила долю протистояння. В минулому турі "Агробізнес" вів у рахунку, але в підсумку розділив очки з "Кременем". Підопічні Остапа Маркевича, для якого це буде перший виїзд у ПФЛ, спробують підготувати сюрпризи для досвідченої команди господарів.


03 серпня 19:00. Київ. «Оболонь-Арена»

«Оболонь Бровар» – «Черкащина»

Арбітр: Роман Блавацький (Львів)

Яскраву церемонію презентації новачків для своїх відданих фанів провела "Оболонь Бровар". Це має надихнути команду на матч проти ще одного новачка ліги - і після нічиєї з "Металургом" (3:3) команда Ковальця буде сподіватися на перемогу. "Черкащина" стартувала з поразки домашньої від "Чорноморця", та ще й у кінці гри був вилучений Цебро, без якого доведеться грати в столиці. До речі, свого часу команда майстрів Черкаської області конкурувала з оболонцями за медалі Першої та Другої ліг, тож протистояння матиме характер принципового.


04 серпня 17:00. Львів. «Скіф»

«Рух» - «Волинь»

Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)

Трансляція - XSPORT

Буде бій! Оновлений "Рух" готується до галицько-волинського дербі з "Волинню", яка на старті програла в Краматорську, хоча вела в рахунку. Тепер спробує реабілітуватися матчем із суперником, який буде її потенційним конкурентом. "Рух", нагадаємо, здолав "Балкани" на виїзді. Влітку клуб здійснив переїзд у Львів, змінив герб і айдентику, презентував новачків та яскраву нову форму.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору