Новини змагань

"Чимало дебютантів". Друга ліга. Відлуння матчів першого туру

09:00, 1 серпня 2019

«Чорноморець-2» повертається у другу лігу після семи років відсутності, «Оболонь Бровар-2» після шести, ФК «Ужгород», «ВПК-Агро» і «Авангард-2» дебютують у другій лізі

"Гірник" - "Чорноморець-2" - 4:1. Фото: fcgornyak.dp.ua


Безвиграшна серія МФК «Миколаїв-2» переривається на позначці у десять матчів (одна нічия), аналогічна серія ФК "Нікополь" триває вже сім матчів. Кирило Пасічник (ФК «Ужгород») стає першим гравцем сезону, який забиває у власні ворота.

 

Підсумки ігрового туру

Загалом зіграно десять матчів - п’ять перемог господарів, одна нічия та чотири перемог гостей. Забито 23 м’ячі (у середньому 2,3 за гру), господарі забили 13 м’ячів, гості – десять. У першому таймі було забито шість м’ячів, і 17 - у другому. Арбітрами було показано 49 попереджень та здійснено чотири вилучення, також було призначений один пенальті (не реалізований). Загалом десять матчів туру відвідало 8 650 глядачів (у середньому 865 за гру). У турі не зафіксовано жодного дубля.

"Буковина" - "Ужгород" - 1:3. Фото: офіційна сторінка ФК "Буковина" у ФБ


Голи: найперші – Роман Бочак ("Енергія, восьма хвилина), найпізніший – Роман Адаменко ("Полісся", 90+2 хвилина).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізував: Валерій Степаненко («Оболонь Бровар-2»).

Перше вилучення у другій лізі: Михайло Кривич ("Енергія", у 73-й грі), Артем Дмитрієв ("Енергія", у 24-й грі), Богдан Покойовий ("Оболонь Бровар-2", у першій грі), Олексій Мілютін ("Чайка", у першій грі).

"Кристал" - "Таврія" - 2:0. Фото: офіційна сторінка ФК "Кристал" у ФБ


Воротарі

Суха гра в активі семи голкіперів: Максим Бабійчук ("Верес"), Богдан Савчук ("Чайка"), Олег Мозіль ("Полісся"), Єгор Попович (ФК "Калуш"), Ярослав Герасименко ("Кристал"), Андрій Бубенцов ("ВПК-Агро"), Володимир Коломієць ("Оболонь Бровар-2").

"Полісся" - "Нива" В - 1:0. Фото: офіційна сторінка ФК "Полісся" у ФБ


Ювілеї гравців

180-ту гру у другій лізі проводить: Андрій Барладим ("Кристал"), 125-ту гру: Сергій Костюк ("Реал Фарма"), 80-ту: Владислав Росляков (МФК "Миколаїв-2"), 75-ту: Віктор Мартян ("Кристал"), 70-ту: Олександр Толгаренко (МФК "Миколаїв-2"), 50-ту: Валерій Сад ("Верес").

П’ятий м’яч у другій лізі забиває: Максим Зінатулін ("Енергія").

"Калуш" -" Чайка" - 0:0. Фото: офіційна сторінка ФК "Калуш" у ФБ

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Сергій Алексанов ("ВПК-Агро", у 61-й грі), Андрій Шмат ("Гірник", у 58-й грі), Адріан Пуканич (ФК "Ужгород", у 28-й грі), Максим Чеглов ("Енергія", у десятій грі), Ігор Солдат ("Верес", у першій грі), Кирило Пасічник (ФК "Ужгород", у першій грі), Олег Остапенко ("Чорноморець-2", у першій грі), Сергій Машлатір (ФК "Ужгород", у першій грі), Ярослав Плечій ("Авангард-2" Краматорськ, у першій грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору